Tאובדת עצות

Tאובדת עצות

אני נשואה כבר 21 שנה יש לי שלושה ילדים מתבגרים ולפני כ- 9 חודשים עברנו משבר רציני בחיי הנישואים עד כמעט גירושים ואנחנו מנסים לשקם את חיי הנישואין אך נדמה לי שאני התורמת היחידה בעניין בעלי לא תורם כלום לעניין הלכתי לפסיכולוג לבד לייעוץ לבד ועכשיו נדמה לי שאני מריפה ידיים וכנראה הולכת לעשות לזה סוף כי פשוט אין י עם מי לדבר (הכוונה לבעלי) הוא פשוט לא מוכן להקשיב למה שיש לי להגיד והוא מתנהג כבת יענה גם כשאני אומרת לו שאני רוצה להתגרש הוא חושב שאני לא רצינית אני מבקת עצות

רונתי

New member
פנינה

קודם כל, שבי עם עצמך ותחליטי מה את מתכוונת לעשות ואז, כשההחלטה שלמה בליבך תוכלי לפעול. אם את מאיימת עליו והוא לא לוקח אותך ברצינות, ואת באמת לא רצינית, אז מה הטעם לאיים? נראה לי שאת החלטת לשקם את הנישואין שלכם, הלכת לבד לייעוץ,לפסיכולוג, לו פשוט נח עם המצב הקיים והוא לא מאמין שתשני אותו, כנראה, אז הוא לא מתאמץ. אם את רצינית, קומי ותעזבי, תפתחי תיק בבית המשפט ותמני עו"ד- או שהוא יחטוף סטירה ויתעורר (ואז תעשי לו חיים קשים כדי שתחזרי בתנאים שלך) או שבאמת לא אכפת לו ואז לפחות תדעי איפה את עומדת ותתגרשי. בהצלחה.

רונתי

את צודקת מאוד בעצה שלך אבל כשאני מסתכלת על דברים מסביב זה כנראה לא כל כך פשוט כי כל המשבר שהיה לנו זה בגלל צלע שלישית שגם סחטה כנראה בהרבה כספים ואני לא הבנתי את זה רק כאשר הוא חזר הביתה הבנתי את גודל האסון שגם נשארנו בלי כסף ואז התחלתי לקחת הלוואות ועכשיו זה יותר מסובך כי נשארנו בלי כלום אפילו לא לעו"ד ואני פשוט נמצא במצב עו יותר מסורבל כי בתוכי אני יודעת שאני צריכה לפרק את החבילה אבל אני גם יודעת שגירושין במצב כזה יביא אותי למצב שלא הייתי רוצה. תודה על תגובתך

רונתי

New member
פנינה

בשום אופן לא המלצתי לך להתגרש, אני לא מכירה אתכם ואת הבעיות שלכם. לפעמים , דווקא ממקרים כאלה יוצאים מחוזקים ומתקרבים- אבל, לא נראה לי שהוא שם עלייך, פשוט הוא צריך לחטוף משהוא שיעיר אותו!!!!!!!!!!!!!! לא ייתכן, שבגלל שהוא יודע שלא תעזבי אותו הוא לא עושה מאמץ לבנות אמון שוב.

רונתי

אני כנראה נמצא ממש בתקופה גרעה מבחינה כלכלית להחליט החלטות ואתמול כשביקשתי לדבר איתו הוא פשוט התעלם ואני ממש מחכה ברגע זה שהוא יכנס ואני פשוט הולכת להגיד לו או שהולכים לטיפול ביחד או פשוט הולכים לרבנות עד כאן

רונתי

New member
טיפול עולה הרבה כסף

יש לך לאן ללכת? אפילו להורים שלך לכמה ימים, בלי לאיים, פשוט לקום וללכת, לתת לו לעשות את החושבים שלו עם עצמו ולך לראות איך את מסתדרת במקרה שבאמת תפרדו. לי נראה שזה ילחיץ הרבה יותר מאולטימטום. אני שולחת לך חיבוק גדול ומאחלת לך הצלחה במה שתחליטי

seeyou

New member
" עברנו משבר רציני"?../images/Emo7.gif

... סיפור קטן הייתי להעביר ארון ילדים 2 דלתות מחדר אחד לשני... פשוט? כך חשבתי בגלל מעבר צר ,בגלל סנטימטר לא הצלחנו להעביר אותו שלם... אז מה יכולנו לעשות? נכון! לפרק להעביר להרכיב מחדש... על הניר הכול הולך במציאות? לא כול כך ...בלי להרחיב את הדיבור הארון עומד במקום החדש אבל לא יציב כפי שהיה מקודם.... 21 שנים של זוגיות יכולים ללכת לתמיון ברגע! להחזיר למצבו הקודם בלתי אפשרי אם את שלמה עם עצמך שלא ניתן להמשיך ביחד אז את יכולה לפרק את החבילה בזמן קצר. אבל קחי בחשבון שאת מתחילה חיים חדשים... עם אדם זר,עוד יותר מבעלך וכאשר אין וודאות שיש לו אותם תכונות טובות(בטח יש לו כמה!)...שהיו לבעלך אבל אין מחסום לרצון של האדם הדשא אצל השכן לא ירוק יותר! חייט טוב מודד 10 פעמים וגוזר פעם אחת! יוסי

הדשא של השכן

סיפור ממצא וזאת בדיוק הדילמה אבל כנראה אחרי סיפור כזה שעברתי קשה לי למחול ואני מצפה ליותר ואני חושבת שלא בכל מחיר ואולי יהיה לי קצת ירוק בחוץ כנראה שזה הצ'אנס ואני בהתלבטוייות רציניות אבל כבר הרבה זמן מקננת בי המחשה על פירוק ונתתי הרבה מאוד מעצמי וזה לא פשוט ללא תמורה אני חושבת שאפילו הוא לא יודע כמה המצב אצלי קשה כי הוא לא מוכן להקשיב הוא עסוק מאוד בצרות שלו עם העסק ועם כל מה שקרה עקב הרומן שלו שהוא פשוט מתבייש במה שעשה ומתחרט עד עמקי נשמתו למרות שאני לא מדברת על זה

dovk

New member
לא, לא, לא -

לא למהר, לא לעורך דין, לא לאולטימטומים... התחלת עם טיפול ויעוץ פסיכולוגי? זה מה שאת צריכה לעשות, גם אם הוא לא משתף פעולה וגם אם את משקיעה בזה את האגורה האחרונה שיש לך - זאת הדרך להחלץ ממשברים כאלה למקומות יותר טובים. המצב על הפנים גם ככה, וזה לא קריטי אם תנקטי בצעד כזה דרמטי דווקא עכשיו. קודם כל תבררי עם עצמך - בעזרת אדם מקצועי - איך ולמה המצב הגיע לאן שהגיע, ואיך נכון לך לצאת ממנו. לבד קשה מאוד לבחור בדרך הנכונה. (אם אין כסף אפשר להעזר בכל מיני מערכות תומכות בנושא, כמו נעמ"ת, "עמך" (אם את במקרה דור שני לניצולי שואה), בריאות הנפש (לא להסס לפנות, הם נותנים שרות מעולה!). אל תישארי ללא ייעוץ מקצועי במצב הזה! בהצלחה, דב

מבולבלת

זה בדיוק העינוון אני פשוט עם כאב ראש אחד גדול ובגלל זה הבילבול שלי אם אני עושה את הדבר הנכון כי בסך הכל כבן אדם הוא לא שלילי ואוהב את הילדים אבל היחסים איתי זה לא זה ומהצעות שקיבלתי אחד הדברים הבולטים היה תמלאי פשוט את החסר בחוץ פשוט שיהיה לך מישהו ואז כנראה תסגרי מעגל ותרגישי פחות פגועה. בטיפול לבד הייתי אבל אני חושבת שהוא זקוק לזה עוד יותר והוא פשוט לא מוכן לשמוע הוא פשוט מטאטא הכל מתחת לשטיח

למעלה