SYTYCD217

SYTYCD217../images/Emo58.gif

אני לא מאמין שדמיטרי עף! ממש הייתי משוכנע שריאן הולך (ונראה לי שגם הוא חשב ככה). בכל מקרה, אני ממש שמח. אני, בניגוד לשאר האנשים כאן, ממש אוהב את ריאן וממש שמחתי שהוא נשאר. ממש התבאסתי שמרת'ה עפה, אבל זה היה די ברור והיא גם באמת הכי פחות טובה מבין החמש. הריקוד פתיח היה מדהים!!! אני הייתי בהלם! מי זה ווייד רובסון ולמה הוא לא עושה כוריאוגרפיה לזוגות?? אבל למה נטלי לא השתתפה בריקוד? זה לא כאילו היא שברה איזה משהו... זיווגים מבוקשים לתוכנית הבאה: - טראוויס ודוניאל (חלום...
) - בנג'י ואליסון. - ריאן ונטלי (הוא מפנטז עליה מהפרק הראשון...) - אייבן והיידי. ואם אפשר שכל הריקודים יהיו על ידי הכוריאוגרפיה של מיה מייקלס זה יהיה מצוין, תודה. (אני מוכן להתפשר גם על בריאן פרידמן וטייס דיורו).

adi007

New member
../images/Emo58.gif

וואו. בחיים לא נהניתי ככה מתכנית תוצאות! הריקוד פתיחה היה מדהים!!!! (מעתיקה ממטר
) ממש נכנסו לדמויות, אליסון די הלחיצה אותי.... O_O ציפיתי לזה שמרת'ה תעוף, אבל דימיטרי? גמני חשבתי וקיוויתי שריאן יעוף. לפחות עד הגרנד ג'טה שהוא דפק בתחילת הסולו, אלוהים ישמור! זה היה מעולה!! רק חסר שהוא יפתח קצת אישיות. מסכימה עם הזיווגים לתכנית הבאה.. בכלל מטר אני מסכימה איתך בהכל
ומי זה וייד רובסון? הלו?? דה וויד רובסון פרוג'קט רינגז אני בלס? MTV? לא? תראה את זה! מיה מייקלס
(בתור כרואוגרפית, כן? בתור בנאדם היא קרציה בטירוף..) דוניאל!

../images/Emo58.gif

סורי, לא רואה MTV, אם אם אלה הכוריאוגרפיות שלו אז שיתנו לו מהר להשתתף בתוכנית! ויש דבר אחד שאנחנו לא מסכימים עליו - אני ממש אוהב את ריאן.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פיכסה ריאן. יש לו אישיות של פטרוזיליה. הוא אמנם רקדן מעולה, אבל הוא לא מעניין בשיט... בכל מקרה התוכנית היום היתה סוף הדרך. הריקוד היה מ-ה-מ-ם (ראיתי אותו פעמיים אפילו) - וההדחה של דימיטרי היתה כזה שוק, שנראה לי שגם הוא לא הבין מאיפה זה בא לו
גו בנג'י! גו דוניאל! גו היידי! ואני רוצה זיווג של בנג'י והיידי! ושירקדו ווסט קוסט סווינג!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ובקשר לווייד רובסון, הוא הכוראוגרף הקבוע של Nsync ובריטני ספירס בערך. ואיך אפשר לשכוח שבקליפ של ביי ביי ביי של NSYNC (שהוא עשה את הכוראוגרפיה) הוא מופיע במקום אחד מהבנים בקליפ בקטע של הריקודים, כי אותו בחור נקע את הקרסול או משהו כזה. וחוץ מזה, שיש לו תוכנית ב-MTV, וב-SNL צחקו על התוכנית שלו כמה פעמים, שהוא רוקד כמו איזה זקן ומזיע כל הזמן. למרות שהוא תותח על.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

צריך לעשות לקט של כל הריקודים המשותפים שבוצעו. אם בעונה שעברה זה סתם היו ריקודים כאלה כלליים, העונה הריקודים פשוט מדהימים, ולפעמים כייפים יותר מהריקודי זוגות/סולו.

למעלה