systeo of a down

HT 201187

New member
חחחחחחחחחחחחח....

אחי אתה נימצא בפורום ראפ ואומר שרוק יותר אכותי (כמה עלוב) אחי אם אתה חושב ככה מה אתה עושה כאן לך ל ר ו ק אתה מצחיק אחי

rockninja

New member
זה שאני כותב בפורום של ראפ

לא פתאום גורם לראפ להיות יותר איכותי מרוק...

רוק זה לא רק צרחות

רוק זה לא רק הבי מטאל ופאנק מטאל... רוק זה גיטרות, רוק זה הרבה סיגנונות. גם אריק קלפטון זה רוק, גם ג'וני מיטשל, גם סיסטם.

Psycho. Groupie, Cocaine, Crazy

כן סיסטם זה טוב..סוויטפי שיר גדול, גם ספיידרס..אממ בכלל הדיסק הראשון ענק..גם השני מעולה..החדש..וול שמעתי רק את הגירסאת חדר חזרות.. סליפנוט זה מטאל צעצוע, קורי טיילור סאקס מאן.. אהבתי את S&M של מטאליקה.. וגראנג' אף פעם לא אהבתי..ואת נירוונה בפרט..חוץ מאולי את דייב גרהול שהוא היציאה הטובה היחידה שלהם..

הא

רוק זה רע! רוק זה טוב! רוק זה רע! רוק זה טוב! רוק זה רע! רוק זה טוב! אלוהים, עזור להם.

MAD D

New member
אני שומע....

אני שומע PUNK ROCK בנוסף להיפהופ וה PUNK והיפהופ אצלי זה בידיוק חצי חצי אם אתם לא מבינים איך יש דבר כזה אז הינה כניראה שיש

Ecko 1

New member
רוק, ראפ, פאנק וכל השאר

ראפ ורוק שניהם סגנונות נורא יפים... אני אישית מעמיק ומבין יותר בראפ, בגלל זה אני פה.. ברוק הדגש הוא יותר על המנגינה, בעוד שבראפ הדגש על המילים, אם תשאלו רוקרים אמיתיים שירים אהובים עליהם אלה יהיו שירים עם מינימום של מילים, וכשתשאלו ראפרים, השירים שיתנו יהיו שירים עם דגש על המילים ועל המסר, שבמקרה הזאת המנגינה היא משנית (ברור שיש שירים מדהימים עם אינסטרומנטל מדהים, אבל הוא עדיין מגיע מקום שני בעוד שלמילים יש חשיבות עליונה)... לדעתי שילוב מנצח הוא של ראפ ורוק, לתת דוגמה ישראלית יש לנו את הדג נחש המצויינים, שמשלבים פאנק וראפ, והדוגמה לדעתי מהטובות ביותר בראפ האמריקאי, זה הראפ של קומון והרוטס...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

אני רוצה לחזק את דבריו של אקו-1

השילוב של ראפ ורוק (ולא שיהיה כבר מידי) הוא שילוב מנצח המנגינה של הרוק (או הפאנק במיקרה של הדגים) היא מאד מכניסת לאווירה ואני יסביר את עצמי: זאת מנגינה שתוכל להתעמק בה ולהנות ממנה ומהאווירה שהיא יוצרת סביבך. המלל (הליריקס) שיש בראפ הוא מלל איכותי (ברוב המיקרים) אני יתן דוגמאות קיצוניות: remedy - never again שאני לא יודע מה איתכם אבל יש לי צמרמורות שאני שומע את השיר הזה... שרית חדד- מוטי, שיש לי צמרמורות כשאני שומע את השיר הזה ואז באות ההקאות..... הקיצר המלל של שירי הראפ הוא מלל איכותי והמוזיקה של הקור היא מוזיקה הרמונית איכותית והשילוש ביניהם (הדג נחש לדוגמא) זה שילוב טוב וסוחף, שכיף לשמוע - השיר לא פראיירים זאת דוגמא של ראפ-פאנק נהדר וזהו.

Ecko 1

New member
יושי בוא נדבר קצת על הדג נחש...

לדעתי הם וכלא 6 הם שני ההרכבים המוצלחים ביותר שיצאו להיפ הופ הישראלי... הדג נחש בעיקר בגלל ליריקס מדהים, ומוסיקה לא פחות מדהימה, אבל דווקא "לא פראיירים" לדעתי הוא השיר הכי פחות טוב בדיסק... שירים מועדפים: גן התות, זה לא אני, קמתי, וכמובן "גבי ודבי" (מישהו פעם ניסה לחשוב מה עומד מאחורי השיר הזה?, יש מסר מדהים...) אה ונ.ב.- יושי, "מסתכל אל הקדימה המחר העתיד, ורואה איך עוד שאהיד שובר לי ת'מגן דוד" , אני רואה השפעה של סאב והצל?

"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

Da Judge

New member
זה עוד כלום

בל נשכח את הקלאסיקה של כל הזמנים: מיקי מאוס הוא עכבר עם אוזניים גדולות..."

למעלה