systeo of a down

Rעה

New member
systeo of a down

אנשים!!! מי פה שומע סיסטם ןסליפנוט?????????? או מטאליקה ונירונה ... אם מישהו מכיר היטב שלחו הודעה...

Piece of Shit

New member
פורום מוזיקה שחורה...

זה פורום מוזיקה שחורה..... הרוב פה שומעים רק מוזיקה שחורה, לא מטאל, רוק וכו'

rockninja

New member
WAKE UP!

להקה טובה, יש הרבה פוטנציאל יש כמה יציאות מעולות Angels deserve to... D I E !!!!!!!!!

Samy A

New member
LOL

פוטנציאל! חחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה שמעתם אולי על אינקבוס? יש להם עתיד אלה הם עוד יוציאו יותר מדיסק אחד! LOL

rockninja

New member
חרא להקה אינקיובוס

אני לא מסכים איתך לדעתי סיסטם לא חרא תוריד את chop suey!, forest, ATWA, Toxicity ואז אולי תחשוב אחרת. אני ממליץ לך קצת לשמוע חומרים של הלהקה לפני שאתה קוטל

לסיסטם אוף א דאון יש שיר יחד עם הוו

לסיסטם אוף א דאון יש שיר יחד עם הוו-טאנג שיר מהיר קיצבי ועצבני רצחחחחחחחחחחחחחחח system of a down & wu tang - shame on a nigga שיר נהדר!!!!

Killa TzzzT

New member
זה רימיקס שהם עשו ביחד איתם לאלבום

קאברים של ראפרים ולהקות רוק ששיתפו פעולה בשביל האלבום..

HT 201187

New member
מה קורה איתכם

אנחנו בראפ היפ הופ מה קורה איתכם אנשים מי מדבר לי על רוק עכשיו זה חרא של מוזיקה סתם צורחים על המיקרופון בלי להעביר כלום רק הגיטרות שם חפות אבל חוץ מזה הכל חרא ואני פעם הייתי מכור לרוק וששמעתי ראפ הבנתי שרוק זה חרא כולם חרואות ואני מתעצבן כי אנחנו בפורום של ראפ אני בא לקרוא על ראפ ופתאום פתחו לי נושא סיסטם אוף אדאון מה זה החרא הזה the holy tongue

HT 201187

New member
אחי אתה סטלן???../images/Emo8.gif

מה זה למה? כי זה פורום מוזיקה שחורה תרים תראש כתוב מוזיקה שחורה ובפרוש חופשי ראפ/היפהופ מאן אני לא רוצה לריב אני שונא רוק סליחה שהישתגעתי אני מצטער... תמשיכו בשיחה שלכם אולי אני גם היצתרף ובאותה היזדמנות אני אישית הכי אהבתי פעם את korn הוא אחלה זמר

HT 201187

New member
אבי לא...

אני מצטער שעכזבתי אותך אל תנשול אולי מתרבות הקיקס זה בדם אתה זה שסיפרת לי העליה ובגללך ניכנסתי אז לאאאאאא... אני לא רוצה לעכזב אותך (קטע מהסנדק רק קצת משופר)

MooN aka asdfgh

New member
ראפ זה חרא!!!

בסה"כ כמה כושים מסוממים שמדברים במיקרופון וקוראים לזה שירה בגלל שהם לא יכולים לשיר. במילים אחרות... תתבגר! גם ראפ זה אחלה וגם רוק זה מצויין!

HT 201187

New member
אחי תרגע ...man

אני אמרתי שבשבילי זה חרא כי אני לא אוהב את המוזיקה אבל מה שאמרתי שזה מעצבן שבפורום ראפ מדברים על רוק...

rockninja

New member
חחחחח שמעת ראפ והבנת שרוק זה חרא?

זה בטח כלל הפוך... רוק זאת מוסיקה פי אלף יותר איכותית, מורכבת, מעניינת ומרגשת מראפ.

למעלה