sysprep

sysprep

אני שהפקודה מיועדת לצורך עשיית אימג' מהשרת אשמח לקבל הסבר לשם מה הפקודה בפועל היות ואחר אימג אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה. תודה

טופי

New member
SYSPREP

כשמה היא: מכינה את המערכת לשכפול. לדוגמא: מוחקת את הSID, מייצרת מסך התקנה קטנה, וכך אתה נותן הגדרות למחשב (שם, IP, שפות) למרות שהכל כבר מותקן (אופיס, אקרובט וכו') אתה יכול גם ליצור ANSWER FILE ולהוריד חלק מהממסכים של הMINI SETUP.

שאלה נוספת ברשותך

אני מבין שאני מפעיל את קובץ sysprep לפני עשיית האימייג? כיצד אני מכליל את ה answer file אחרי שהאימג' מועתק למחשב חדש? תודה

טופי

New member
יש כמה דרכים.

אם אתה בונה קובץ שתשתמש בו לכל המחשבים, אתה שם אותו בבמחשב לפני השימוש. אם אחרי, אתה יכול לשים על דיסקט. בכל מקרה אני ממליץ לקרוא את התיעוד של התוכנית, יש קובץ TXT וCHM, שניהם מפורטים ומסבירים. פעם חקרתי ועבדתי על זה במשך יומיים שלמים, משלב הללמוד מה זה עד שיצרתי מוצר מוגמר שביקש רק IP, ושם מחשב, כל השאר הוא הכניס לבד (כולל מקלדות, סיריאלים, וכו')

skepper

New member
Unattended Windows

יש אתר מפורט עם כל הדרכה שלב אחר שלב, כולל טיפים וטריקים. אני אישית הכנתי Unattended Windows שמתקין בסוף אופיס, אנטי וירוס, ושאר תוכנות העזר http://unattended.msfn.org/unattended.xp/

למעלה