Sygate Personal Firewall זה חרא!

eranmc

New member
Sygate Personal Firewall זה חרא!

בדיוק שפורצים לי זה נתקע! אל תורידו לא שווה מי ממליץ לי על אחרת?

זוהר פ

New member
גם אצלי זה היה ככה

מה שכן, בכמה דקות שהיא כן עבדה היא פעלה יופי ! אין לך במקרה 98 SE ? אולי ביחד נמצא את הגורם לתקיעה. חזרתי לZoneAlarm שהיתה לי קודם, אבל לא בדיוק הייתי ממליץ עליה. אבל היא פשוטה יחסית ו"ידידותית" אז שווה נסיון.

eranmc

New member
בוקר טוף

הורדתי את הגרסא של זון אלראם אבל היא לא נתנה לי להתחבר לאינרטנט ולא היה לא #$% לזה, בתהחלה התקשרתי לנטויזן שיחקתי להם אותה עמה שלא מבין אבל הם לא רצו לעזור לי, ZוNוT. והיא בכלל גרסא מעפנה. עכשיו אני בתוכנה בשם Agnitum, שהאמת לא נראה לי שהיא עובדת... אז חבר´ה יש לכם רגעי אושר ואתם עדיין יכולים לפרוץ לי למחשב...

uzi2

Active member
הסוד הוא בקונפיגורציה

יש בעיה אמיתית בכל מה שקשור לפיירוולים אישיים, והיא שצריך קצת להבין כדי שהקונפיגורציה שלהם תהיה יעילה ושהם באמת יגנו ולא רק יחסמו שרותים לגיטימיים ויצעקו על נסיונות פריצה חסרי חשיבות. לכן חשוב קצת לקרוא על פיירוולים, את קובץ העזרה שלהם ואולי קצת עוד חומר, ואז סביר להניח שרובם יעבדו אצלכם טוב.

eranmc

New member
אין לי סבלנות לקרוא המון

אני קראתי את השורות הראשונות ואז סגרתי ומחקתי

זוהר פ

New member
יש לי פתרון יותר טוב בשבילך

כנראה הורדת גרסא 3 ומעלה. תוריד 2 נקודה משהו. הרבה יותר פשוטה וטובה אפשר גם להבין תוך כדי ולא ממש צריך לקרוא

זוהר פ

New member
שאלה טובה ... אבל מצאתי משהו

אני רואה שהם הורידו את הקובץ מהאתר של החברה ומכל אתרי הורדות הגדולים. מצאתי באתר שאני לא מכיר בשפה שלא הכי זיהיתי (צרפתית ?) עם עוד כמה בונוסים. אם זה לא ילך תחפש "Zonealarm 2" עם סימני ה"

למעלה