SWITCH בלי חשמל?

tzasha1

New member
SWITCH בלי חשמל?

שלום, יש אפשרות להשיג SWITCH ללא חשמל? אולי אופציה פחות טובה על בטריות? תודה

satman

New member
כן ולא...

יש SWITCH שפועל על 5V, ולכן אפששרי לחבר לכל USB לאספקת מתח. סוללות יגמרו מאוד מהר וזה לא פרקטי יש גם כאלה שיודעים לקבל מתח מ POWER OVER LAN, ציוד יקר... חבל אני לא יודע מה השימוש, אבל ליד מחשב? 5V USB יעבוד על עמוד? ברחוב? יש מתגים של ASUS שעובדים על 9VAC ולכן אפשר להעביר מתח בכבלים הפנויים של כבל הרשת. למרחקים ארוכים ניתן להשתמש בשנאי 12VAC. אם לא מצאת מתג AC, תוכל גם להתשמש ב DC אבל זה פחות טוב מבחינת העברת המתח. תמיד תוכל "ליישר" את המתח לפני ה מתג.

tzasha1

New member
תשובות

אני מעוניין לשים את הראוטר במרכז הבית אבל אין לי שם נקודת חשמל ולכן אני קצת בבעיה. זה לא ליד מחשב אלא בארון תקשורת של הבית רעיונות?

rafid1

Active member
מנהל
כן

תתלה את הקבלן שלא התקין לך נקודת חשמל בארון התקשורת... אפשרות (נוספת) שכבר העליתי בעבר תשחיל קו "תקשורת" נוסף שמגיע לארון ותנצל שני מוליכים בו (או באחד הקווים הקיימים טלפון/רשת) להעברת מתח למתג/נתב מבחוץ.. לא להבהל- מדובר ביציאת ספק הכח שלו - בד"כ 12VDC...

tzasha1

New member
אפשר הסבר מפורט איך מחברים את המתח מהטלפון

לשנאי של הראוטר? בנוסף רציתי לדעץ אם מישהו יכול להסביר אם אני לוקח כבל רשת וחותך את הקונקטור שלו בסוף. איך אני מחבר את זה על מנת להרכיב שקע בקיר? איזה חוטים מחברים לאן ואם זה פשוט? תודה

rafid1

Active member
מנהל
לא, חו"ח...

הכוונה לגידים פנויים, שלא בשימוש... נניח כבל רשת CAT5, אתה משתמש ב-4 גידים, נשארו 4 פנויים. שניים מהם תנצל לטובתך: א* בחר שקע רשת שלידו יש שקע חשמל (כמה שיותר קרוב אם אפשר) ב* מהשקע בקצה המרוחק - שלוף זוג גידים (שלא בשימוש.) ג* קח את השנאי של הנתב, וחתוך לו את כבל המתח (כן,כן...) ד* חבר את הכבל החתוך לגידים משלב ב ועטוף בבידוד מתאים ה*הכנס את חלק הכבל עם החיבור אל משכנו החדש תחת הטיח בבית שקע הרשת... (קצת לחורר בטיח בחלק התחתון של בית שקע הרשת...) אפשר לשפר - אם יש לך כלי הרכבה לכבלי רשת, ולחבר את המתח למפצל מיוחד שתכין שיתחבר באופן מסודר ל*שקע/תקע* הרשת במקביל לחיבור הרשת. http://www.netcheif.com/Articles/Cabeling/cabeling.htm

למעלה