SWG

Zaax

New member
SWG

שלום אני אבי, נושם SW כבר 15 שנה. (אני מספיק מבוגר שראיתי את ROTJ בקולננע כשזה יצא) בקיצור, החלתי לשחק את Star Wars Galaxies לפני כשבוע,וברצוני לדעת אם יש עוד ישראלים המשחקם. כן, אני יודע שזה עוד לא יצא בארץ (ממתי זה עצר חובב אמיתי), ושזה כרוך במינוי חודשי - אך זה שווה. אנני יכול לתאר בכלל את המשחק הזה. זה הטוב ביותר. (אגב, אני שייך לonline clan ושם יש לנו Guild ) אשמח לקשר את מי שירצה להצתרף.

סידיוס

New member
...

מעניין... אני שייך כבר שנתיים ל-=|LORD|=- אבל זה קלאן באקדמיית הג'דיי :).. המשחק כבר יצא מזמן בישראל והמחיר שלו הוא קרוב ל400 ש"ח.. קצת פחות אולי אבל לא יותר. אני ראיתי אותו בחנות אחת בקניון זהב בראשון. הדעה האישית שלי היא שהמשחק לא כל כך שווה, אני אישית לא אוהב אר פי ג'י... ולשלם עוד לא רצת כסף על המנוי - כולל מחיר מופרז.. אולי עדיף לחכות למשחק טוב באמת ובחינם? המחיר מופרז והתמורה היא לא משהו. דעתי האישית.

Zaax

New member
זה מדהים, אתה טועה

לא ידעתי שזה יצא כאן. קניתי את זה ב amazon (40$ וקרוב מש הביא לי את זה. אני משחק רק שבוע אבל זה שווה כל $. זה גם הרפתקאה, גם action, גם stratagy . יש כל כך הרבה אפשריות במשחק הזה, שזה מדהים. אגב ב-clan שלי שיחקנו\Nשחקים JKII ,XWA, (אני) וגם KOTOR בעיקר. עכשיו יש לנו קב של כ- 11 חברים ב-SWG. לא תמצא משחק טוב יותר. ה-serversשל SONY מהירים וטובים. החודש ה-I חינם

funkey monkey

New member
המממ אני יודע איפה יש מספיק שחקנים.

תכנס לאתר שנתתי בלינק למטה, תרשם, תכנס לפורום תפקידים, יש שם דיון גדול על SWG, עם מספיק שחקנים.

למעלה