SWEET JESUS!!!!

alond

New member
SWEET JESUS!!!! ../images/Emo5.gif

אין היום אנג'ל. אני יושב כמו מפגר ומחכה ל-21:00 כמו כל בן אדם נורמלי, מדליק טלוויזיה ורואה כמה סתומות מהלכות להן בביקיני קטן. בעוד שזה ארוע חיובי בימים כתיקונם, השרמוטות יכולות לעשות את זה בשעה אחרת!!! ומחר מה? יש אמי ב-20:30? רעידת אדמה? עוד ראש ממשלה ירצח? נעלרבק!

c o n n o r

New member
אל תדאג אתה תראה אנג'ל

תבדוק כמה שעות קדימה תראה שבשעה 03:30 יש אנג'ל. מקווה שהורדתי לך את השוק ואם אתה לא זוכר שבוע שעבר שאנג'ל נגמר הם אמרו שלא יהיה היום בשעה הרגילה.

alond

New member
ג'יזס מתוק! אתה בטוח?

נראה לך שאני מקשיב למלוכסנים? טוב שאמרת. כבר תכננתי ללכת לישון ולוותר על העניין.

alond

New member
מה?! מה?! מה?!

אז הקלטתי והיה שידור חוזר של פרק שכבר היה! מה הסיפור?

c o n n o r

New member
גם אני לא הבנתי מה קרה

נצטרך לחכות לשבוע הבא... אבל היה כיף לראות את קורדי ולינדסי שוב.

c o n n o r

New member
../images/Emo10.gif

אני ראיתי במדריך הפרקים שיש אנג'ל מאיפה ידעתי שלסטאר יש שכל , והם משדרים פרק אחר.

alond

New member
"...שלסטאר יש שכל..."?

הם שמו כמה שרמוטות בביקיני במקום הפרק הלפני אחרון של אנג'ל ויש להם שכל? מנהלות הפורום, אני מבקש לחסום את המשתמש connor לאלתר!

c o n n o r

New member
לא התכוונתי לזה...

התכוונתי לכך שהם לא שידרו אנג'ל בשעה הרגילה, והם שידרו רק ב 03:30 אז כדי שהצופים לא יפסידו את הפרק לפני האחרון הם שמו פרק אקראי מהעונה. אנג'ל אהוב עלי יותר מבאפי אתה באמת חושב שאני יפסיד את הפרקים האחרונים???

c o n n o r

New member
שודר אבל לא הפרק שהיה אמור להיות...

היה אמור להיות הפרק 5X21 Power Play ושודר 5X12 You're welcome יכול להיות שהם עשו טעות כי מספרי הפרקים הם אותו דבר בהיפוך...

למעלה