sweeetom בל לא קיים מאכשיו יש רק מגה תום X טוב זה הכינוי החדש שלי
E elcool New member 16/12/02 #3 אז אני מעכשיו סופר אקסטרה היי אלף מגה אולטרה מדיום רר סקס סמים וטל מוסרי אקס בריבוע וויי ווי תיראו אותי פי מליון יותר שווה E.L. Cool
אז אני מעכשיו סופר אקסטרה היי אלף מגה אולטרה מדיום רר סקס סמים וטל מוסרי אקס בריבוע וויי ווי תיראו אותי פי מליון יותר שווה E.L. Cool
E elcool New member 19/12/02 #12 יש אנשים שעושים דגמים של גורדי שחקים מגפרורים, יש אנשים שמשחקים בלחטוף מטוס ולהטרסק ויש אנשים שאוהים את מגה-מן. (מה לעשות, יש גם כאלה...)
יש אנשים שעושים דגמים של גורדי שחקים מגפרורים, יש אנשים שמשחקים בלחטוף מטוס ולהטרסק ויש אנשים שאוהים את מגה-מן. (מה לעשות, יש גם כאלה...)
K kyle New member 20/12/02 #13 יש גם אנשים ממש מוזרים ששמעתי עליהם כאלה שרואים סאות´ פארק! אני מתכוון... שימצאו להם חיים, גודאמניט!
M MegaTom X New member 21/12/02 #14 אני לא מבי משהו!!!!!! אני בן 13 מה אתם רוצים שאני הראה? צער גידול בנות? זה הומוי משהו בן זונה אני אוהב מגה מן כי זה פחצוץ חוץ מזה זה רק משחק לפלישטיישן והוא הרבה יותא יפה מסאות´ פארק ומי שרוצה אני יכול לעזור לו להשיג את אקס 4
אני לא מבי משהו!!!!!! אני בן 13 מה אתם רוצים שאני הראה? צער גידול בנות? זה הומוי משהו בן זונה אני אוהב מגה מן כי זה פחצוץ חוץ מזה זה רק משחק לפלישטיישן והוא הרבה יותא יפה מסאות´ פארק ומי שרוצה אני יכול לעזור לו להשיג את אקס 4
I Israeli Hero New member 25/12/02 #15 צודק ב100 אחוז אתה בן 13. לך תראה מגה מן. מה אתה עושה בכלל בפורום של סאוט´פארק?! זה לא לגילך! תחזור עוד 5-10 שנים.
צודק ב100 אחוז אתה בן 13. לך תראה מגה מן. מה אתה עושה בכלל בפורום של סאוט´פארק?! זה לא לגילך! תחזור עוד 5-10 שנים.