Sweeeeeettt

Optimus_Prime

New member
Sweeeeeettt

למי לדעתכם יש ת´כובע הכי מגניב בסדרה?

IC4

New member
לשף ?

לא סתם לקייל מהסיבה הפשוטה של מה שיש מתחת לכובע

יש לו חתיכת ליפה!!

האמת ממש לא ציפיתי לזה.. זה כמו שבסרט כשקני מוריד את הכובע . הגמד

בלונדינים עם עיניים כחולות שולטים!!

מה לעשות שנולדתי כזה.. רק חסר לי מוצא נורבגי קשוח :) הגמד

IC4

New member
אני מעניק לך את הכינוי וונדי

בעצם לא היחידה שבאמת אוהבת את קרטמן היא אבא שלו ניקול האנדרוג´נית [----] מזכירה לי את צוחה מפורום מאטריקס רק שהוא בשלב מסוים לא יכל לרדת על עצמו יותר אז הוא כבר לא רשם שם הודעות

יאי אני וונדי!

אבל תמיד אמרו לי שאני מזכירה מסאות´ פארק את קארטמן... וקארטמן אוהב את קארטמן, אז אני קארטמן.

אם כבר העלתם את הנושא...

יש לכולם אותם עיניים... זתומרת אותו צבע בכל אופן... עיגול שחור! חוץ מהילד הזה שסבל מבעיות ראיה וזה הסביר לי למה בעצם שמים רק עיגול שחור... זה היה מפחיד! בכל זאת חבל שאין צבעים אחרים... כי אני בטוחה שלא כל הילדים שם עם עיניים שחורות... והייתי רוצה לדעת איזה צבע הם. אוקי... נסחפתי... אני כבר מדברת עליהם כאילו הם אמיתיים... טוב ביי (לפני שאני ארשום משהו שאני אצטער עליו)

pokegirl

New member
יש את הפרק

עם התרנגולי הודו שבו אחד מהתרנגולים מוציא לקני את העין... ורואים בבירור שהיא כחולה :) אז את כבר יודעת שלקני יש עיניים כחולות.... או לפחות אחת כחולה! אהה אני לא יודעת מה לעשאת! אני מתחילה להתאהב בילדים קטנים שהם בעצם נירות! אההה!!!

קארטמן לא נייר הוא אמיתי!!!

הוא חיי קיים ונושם עמוק! ואנחנו נתחתן ויוולדו לנו מלא קארטמנים קטנים ושמנים! beef cake!!!

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני עדין לא משלימה עם העובדה שקני מת כל פרק... ואז מת סופית!!!

Hole In The Sky

New member
אוויייי לללאא!! עוד קרטמנים!!!

חחח סתם
אבל טימי שולט.... אפילו שאין לו כובע! הוא מזיל ריר בצורה כזאת.... סקסית. . . ראורררר

IC4

New member
beef caaaaake !!!!

lol follow ur dreams u can reach ur goals im living proof beef cake! BEEF CAAAAAAAKE !

למעלה