swan song באיזה אלבום הוא מופיע?
P Pazc1 New member 30/10/03 #2 אין כזה שיר ... זה חברת תקליטים פרטית שהלהקה הקימה אחרי האלבום Houses of the holy ... יש שיר שנקרא The Wanton Song ואתה יכול למצוא אותו בדיסק השני באלבום הכפול Physical Graffiti
אין כזה שיר ... זה חברת תקליטים פרטית שהלהקה הקימה אחרי האלבום Houses of the holy ... יש שיר שנקרא The Wanton Song ואתה יכול למצוא אותו בדיסק השני באלבום הכפול Physical Graffiti
Z ZoSo New member 31/10/03 #3 דוקא יש קטע אינסטרומנטאלי אקוסטי מאגניבבבבבב ביותר. נשמע כמו קונטרה באס עם אקוסטית ותופים. זה נשמע מאוד זפלין ומאוד ג'ימי פייג'.
דוקא יש קטע אינסטרומנטאלי אקוסטי מאגניבבבבבב ביותר. נשמע כמו קונטרה באס עם אקוסטית ותופים. זה נשמע מאוד זפלין ומאוד ג'ימי פייג'.
P Pazc1 New member 31/10/03 #4 ואיפה בדיוק אפשר לשמוע את הקטע הזה כי עברתי על כל האלבומים ואין כזה דבר...
P Pazc1 New member 31/10/03 #7 ת'אמת אין לי מושג מה זה בוטלג. וזה גם ממש לא חשוב לי ברגע זה. זה עדיין לא הופיע באלבומים ובאוספים אז קצת קשה לדעת על קיומה של כזאת יצירה.
ת'אמת אין לי מושג מה זה בוטלג. וזה גם ממש לא חשוב לי ברגע זה. זה עדיין לא הופיע באלבומים ובאוספים אז קצת קשה לדעת על קיומה של כזאת יצירה.
S StarMo New member 31/10/03 #8 בוטלג זה "הוצאות לא רשמיות" זתומרת דיסק או כל מדיה אחרת של הלהקה, אבל שהופק, הודפס והופץ לא ע"י הלייבל של זפלין, אלא ע"י חברה אחרת, שלא בהכרח קשורה אליהם..
בוטלג זה "הוצאות לא רשמיות" זתומרת דיסק או כל מדיה אחרת של הלהקה, אבל שהופק, הודפס והופץ לא ע"י הלייבל של זפלין, אלא ע"י חברה אחרת, שלא בהכרח קשורה אליהם..
S sacrament New member 1/11/03 #9 יש שיר כזה ניתן למצוא אותו רק בתוכנות הורדה, לא נראה לי שהוא מופיע בדיסקים
P Pazc1 New member 1/11/03 #10 אז לזה התכוונתי... שאין אותו על אלבומים רגילים שלהם. *תודה סטארמו על ההסבר.