SUZUKI FREEWIND למתחילים?

SUZUKI FREEWIND למתחילים?

שלום לכל האופנוענים, אני התאהבתי באופנועים כבר לפני שנים אך כשהספקתי כבר להוציא רשיון מייד התגייסתי ומסיבות כאלה ואחרות לא יצא לי עד היום לרכב על אופנוע עצמי, עכשיו הכסף, האהבה, היכולת והרצון חזרו אבל הבעיה שלי היא כזאת - מההיכרות שלי עם שוק האופנועים אין שום אופנוע "עד 500" שאני נמשך אליו, אני יודע שיש לא מעט סוגים ולא מעט כלים מעניינים אבל אני לא נמשך אליהם כמו שאני נמשך לאופנועים הקצת יותר גדולים, האופנוע שהכי משך את עיני זה הסוזוקי פריווינד (וגם כמה מדגמי ב.מ.ו) אבל אני לא יודע עד כמה ידידותי ועד כמה יהיה נוח להסתדר איתו כאופנוע ראשון. אין לי הרבה דרישות מהאופנוע מלבד המראה החיצוני המושך, אני צריך שהוא יהיה נוח לנסיעות של 30 ק"מ במהירות שמגרדת את ה130, 140 (וגם זה גמיש), בזה אני מאמין שהסוזוקי יעמוד, אבל אני לצערי לא בורכתי ביותר ממטר ושבעים אז אני גם אשמח לדעת אם האופנוע מתאים לגובה שלי! אז אני אשמח לעצות על אם זה אופנוע ידידותי למתחיל או המלצות לאופנוע אחר באותו סגנון ושגם די דומה לו! תודה מראש...

raanansh

New member
המלצה

קודם תשיג נסיון ברכיבה ואחרי זה תחשוב על אופנועים כמו Freewind

סיבות יש לך?

אני מודה לך שאתה טורח ועונה להודעה אבל תשובה לא מפורטת לא ממש עוזרת לי! זה בגלל שהאופנוע חזק מדי? לא סלחן? קיצוני? קשה לתפעול?

medwow

New member
אני חולק עליך...

אופנוע כמו פריווינד יכול להוות התחלה מצויינת ויכול להוות אלטרנטיבה ל KLE. 1. ההספק אינו גדול, למיטב ידיעתי קטן מההספק של GS\ER\GPZ 2. תנוחת רכיבה שנותנת יותר ביטחון ושליטה (כמו כל דו"ש) 3. מהירות מירבית שאינה גבוהה במיוחד 4. האופנוע לא דוחף אותך לנסות לרכב מעבר למגבלות שלך כרוכב

nsbh

New member
לא מסכים!

לדעתי מתאים מאוד למתחילים. הרבה יתרונות על כל ה 500 כביש המוכרים. אך לדעתי לא יתאים לנסיעה נוחה במהירות 140 קמ"ש לאורך זמן.

אופנוע מתחילים מצוין

אמין מאד, נוח ברמה סבירה פלוס, מתלים מעולים לתיור יומיומי של 30 ק"מ, מיגון רוח טוב יחסית (ותמיד תוכל לשפר. גובה 1.70 יספיק לך עליו.

xfwind

New member
מה השאלה?

יש לך רשיון מעל 500? XF אופנוע מצוין גם להתחיל איתו. אני מתחיל איתו כל בוקר... לא לשכוח שזה "סינגל" והמשמעות היא יותר ויברציות ממנועי טווין ושות'. אמין, נוח, לוקח שבילים ומעלה יפה, משייט בהתאם לכיוון הרוח החופשיה
120 עד 140, למעלה מזה זה לא נחמד. מיגון רוח לגבוהים סביר מינוס, לגובה שלך יכול להיות בסדר. נדמה לי שיש אופצית הנמכה אבל צריך לראות בספר. תרגיש חופשי לשאול אותי מתי שתרצה.

סליחה שאני מקפיץ אבל יש לי עוד כמה

שאלות אם לא איכפת לכם... XF - כשאתה אומר ויברציות, למה הכוונה? זה לא אמור להפריע לנוחות של הרכיבה? ועוד דבר - אם אני רוצה מדי פעם בסופי שבוע לעשות טיולים קצת יותר ארוכים עם האופנוע ולרכב גם קצת על שבילים בשטח ואפילו לרדת לחוף, האופנוע יעמוד בזה? תודה מראש...

ואם זה מאוד חשוב לי...

מספיק חשוב בשביל להוציא מספיק כסף על טיפולים למה שזה יגרום...

כRובי

New member
../images/Emo31.gif אף רישיון וארנק לא יסתדרו עם

ירידה לחוף - זה פשוט לא חוקי.

למעלה