suspended איך פותרים ????

Morokko84

New member
suspended איך פותרים ????

שלום לכולם, אני לא יודע אם דבר כזה קרה למישהו ואם תוכלו לעזור לי, אבל אני מאוד אודה לכם אם תוכלו. אני חדש באיביי. רכשתי מס’ פריטים ובשביל לצבור פידבקים חיוביים כמוכר התחלתי למכור “אי-בוק” שהורדתי מאחד האתרים (אי-בוק של מישהו פרטי ובו צוין שניתן להשתמש בו איך שרוצים גם למטרת רווח כל עוד לא משנים אותו). הספקתי למכור שלושה כאלו והכל היה בסדר ופתאום קיבלתי את שני המכתבים הבאים מאיביי: 1. As part of eBay’s security efforts, your account has been suspended pending additional account verification. To appeal this suspension, please go to: http://pages.ebay.com/help/account/suspended-accounts.html Unfortunately, during the suspension you won’t be able to use eBay in any way, including using existing accounts or registering new accounts. Any remaining listing fees are due right away and will be charged to the billing method you selected. We understand this may be an inconvenience for you. However, keeping the marketplace safe is our top priority. Sincerely, eBay Trust & Safety team This action was taken in accordance with the “Abusing eBay” section of the User Agreement. Review the User Agreement here 2. eBay Bid Cancellation Notice - Item Dear eBay Community Member, The bid that you entered for the item (****5752***3) has been cancelled. You can view the reason provided for the cancellation by selecting the (bid history) link from the individual item page. Please be cautious if you are contacted about purchasing this item after the bid has been cancelled and as always, avoid paying for your eBay item using instant wire transfer services through Western Union or MoneyGram as these payment methods are unsafe when paying someone you do not know. השאלה שלי היא מדוע קרה הדבר הזה, מה המשמעות שלו ואיך פותרים אותו. לגבי הפריט שעליו קיבלתי את המכתב השני כבר שילמתי, ואפילו קיבלתי פידבק מהמוכר. אינני מצליח ליצור קשר עם המוכר כי המייל שלו חסום למכתבים רגילים (שלא נשלחים דרך אי-ביי). אשמח מאוד אם אתם מכירים את המצב ותוכלו לעזור לי תודה

ozitex

New member
תשובות

חשבונות חדשים עם "רכישת" פידבקים דרך מכירת אי-בוקס בדרך כלל נתקלת בתגובה הזאת של איביי. זה לא שאי- בוקס אינם חוקיים למכירה אבל איביי מחמירה כלפי מוכרים חדשים שמוכרים מוצרים אלו. פשוט ענה להם דרך הלינק המצורף למייל וההגבלה תוסר בשלב כלשהו. לגבי המוצר ששילמת, בקש את הפרטים שלו דרך ה- advanced search Find contact information ברר איתו אם הוא שלח את המוצר, אם הוא שלח, חכה להגעתו ואם לאו- בקש החזר או פתח דיספיוט על אי הגעת מוצר בפייפל.

Morokko84

New member
תודה על תשובותכם המהירה !!!

אין באפשרותי לענות דרך הלינק. הדרך היחידה לאמת פרטים היא לשלוח להם פקס או מכתב עם : 1) Proof of name 2) Confirmation of your registered address 3) Proof that the item/s you listed are in your possession 1) צילום של דרכון או רשיון נהיגה ? 2) לגבי כתובת, בכל מקום בו מופיעה הכתובת שלי היא כתובה בעברית. מה לעשות ? 3) הרי מדובר בקובץ מחשב, איך אפשר להוכיח שאכן המוצר נמצא ברשוצי ?

ozitex

New member
כן

אין בעיה לשלוח פרטים בעברית- הם קוראים את כל השפות. לגבי הוכחת הבעלות- אם רכשת דרך איביי פשוט הפנה אותם ללינק הרכישה עצמו.

Morokko84

New member
ואם הורדתי

אותו מהאינטרנט אבל רשום בו שאני רשאי להשצמש בו כרצוני גם למטרות רווח ?

למעלה