Survivor Worst Stars

• פותח הנושא nlm
  • פורסם בתאריך

nlm

New member
Survivor Worst Stars

אוקיי כבר עלתה לנו השרדות ALL STAR לפניי חודש, אני חולק על כמה מהבחירות של ההפקה שם אבל זה לא העניין מה שחשבתי עליו היום זה אם היו עושים Survivor worst stars מי לדעתכם היו נבחרים? ואני לא מדבר על כאלו שעפו בפרק הראשון או השני ולא ראינו למה הם מסוגלים אני מדבר על כאלו שנשארו לפחות עד הפרק הרביעי ועשו פשלה שהפילה אותם או שלא היו ערים למה שקורה במשחק או שפשוט היו סתם טפשים לאורך כל הדרך אז הנה 18 הנבחרים שלי בורנאו: ג'נה, ג'רבס וגרג אוסטרליה: רודג'ר, קולבי (רק בגלל הטעות בסוף), קימי אפריקה: קלי, ברנדון, פרנק, סיילס מרקסס: ג'ון, שרה, זואי, רוב מ טאיילנד: ג'אן אמזון: דייב וקריסטי פנמה: ג'ון אז זהו, הייתי מפרט יותר אבל אז הייתם סתם נרדמים וזה מיותר אם למישהו יש תגובות או שחולקים עליי אשמח לשמוע אה ועוד דבר אני נעם אני דיי חדש כאן, מכור לסדרות ריאליטי טיוי בעיקר להשרדות לצערי אני הוטניק כי אחותי לא מוכנה להפרד מהטלנובלות ואמא שלי קשורה שערוץ 8, אז ראיתי עונות 1-4 ו5, 6 ו7 ו8 רק קראתי עלייהם וראיתי סרטיי וידיאו בודדים אני אשמח להיות כאן ולהכיר את כולם

Boran

New member
היי../images/Emo13.gif(../images/Emo58.gifלעונה 7 עם רוח בסוף)

קודם כל ברוך הבא לפורום
אנא הקדש רק דקה מזמנך לקרוא את כללי הפורום (קישור ירוק למעלה) מקווה שתבלה פה. רעיון ענק
אני אתן את שלי- בורניאו- בי.בי, סטייסי (רק בגלל העניין עם התביעה), ג'ואל (להגיד לבנות שבנות הן פרות, כאשר הן יכולות להעיף אותך... לא חכם), וכנ"ל ג'רבס. אוסטרליה- ניק. אתם קולטים שאפילו כששאלו את קולבי בפרק ספיישל שעשו אחרי סיום עונה 2, לקח לו די הרבה זמן להיזכר שבכלל היה ניק בהישרדות אוסטרליה? אני אצרף את אמבר. אפריקה- סיילס, לינדה, לינדסי, פרנק (כן, תהיה אנטיפת, כך תזכה... רייט), קים ג', קרל, ברנדון. מרקיזס- ג'ון- למרות שאני מת עליו, לעשות ברית מאוד ידועה לא ממש רעיון טוב. רוב מריאנו, שרה. תאילנד- שי אן- לא קופצים לשבט השני לפני שאומרים לך שיש איחוד. ארין. רוב הדפוק. קליי. גאנדיה. אמזון- אלכס, ג'נה שונה היידי, בוץ' הבול עץ, דניאל הטיפש. ומעונה 7-
איי הפנינה- ג'ון- בדיעבד, הוא שנוא ובזוי וחרא בנאדם, אבל אם הוא הגיע למקום 3 למרות כל התכונות האלה, הוא וואן הל אוף א פלייר. אבל עדיין מגיע לו להיות בוורסט סטארס. ליל הטיפשה. אוסטן הטיפש. בערך זהו

Boran

New member
חח אחי

זה לא ממש "אצלכם" זה "אצל יס" יש פה הרבה בלי יס לי אישית אין יס

מטר9

New member
מגניב ממש... (../images/Emo58.gif בסוף)

בורניאו- רמונה (הבחורה פשוט לא עשתה שם כלום), גרטשן (רק בגללה טאגי הצליחו להעיף את פאגונג אחד אחד), שון (בגלל שיטת ההצבעה לפי הא'-ב' המטומטמת שלו...) אוסטרליה- מיטשל (כזה שפוט ואפס לא זכור לי שראיתי אי פעם בהישרדות...), קימי (זה לא הזמן לריב עם מישהי שאוהבים, כשאת במצב לא מי יודע מה...), ניק (עזבו את זה שהוא לא עשה שם כלום, אבל כל הקטע עם הדיג היה פשוט פתטי ועלוב), קית' (כשאתה מעצבן את כולם, ולא עושה יותר מדי...) אפריקה- לינדה (אפשר להבין מה היה הקטע שלה עם אמא אדמה וכל זה?), לינדזי (פשוט מ-ר-ג-י-ז-ה... איזה צחוקים היה כשברנדון היה פשוט מאושר כשהיא עפה...), קלרנס (רק בגלל הקטע עם הדובדבנים...) פרנק (היה כל כך אאוטסיידר שזה מחליא), קים .ג'. (זקנה מדי, איטית מדי, מעצבנת מדי, לא עושה כלום מדי... להמשיך?) מרקסס- שרה (כל מילה נוספת מיותרת), זואי (בגלל איך שהיא התכחשה בלי בושה לברית שלה), נליה (יותר מדי סיבות בכזו שעה מאוחרת) מכאן כבר אין לי הסברים מפורטים... פשוט תקבלו את דעתי כמו שהיא, טוב? תאילנד- וואו יש מלא: טניה, גאנדיה, רובב, שי אן, פני, טד, ג'ן, קליי אמזון- דניאל, ג'ואנה, רוג'ר, אלכס, היידי
פנמה- ריאן .ש., אוסטן, שון, ל-י-ל-י-א-ן-!-!-!

lnofar

New member
יכול להיות שאני המטומטמת??

וסביר להניח שכן... אבל לא הבנתי מה הרעיון הסבר קצרצר?????

yes REAL

New member
הרעיון הוא ליצור הישרדות מכל

השורדים הכי גרועים, אלו שהם ההפך הגמור מ"אול-סטארס". זה רעיון מצויין בעיני, ולמעשה כשהכריזו על הכוונה לעשות "הישרדות: אול סטראז" הכוונה המקורית היתה ליצור שבט של מנצחים מול שבט של כל אלו שעפו ראשונים.

pertal

New member
שמתם לפחות חמש שורדים שמשחקים

באול סטאר...... לדעתי יש רק בחירה אחת, אפשר לעשות תוכנית מהיידי, כי אולי יש לה אייקיו גבוהה לפי מה שאמרו, להגיד שהמשתתפים מפחדים ממך וכל זה ופשוט לבלבל את המח לפני שבכלל עפת זה הדבר הכי מטומטם שראיתי...... אולי הם בכלל התכוונו להעיף את גנה?? עוד אחד מטומטם הוא גרבס מעונה 1 שעכשיו ראיתי בריקי לייק (אני לא רואה ריקי לייק פשוט העברתי ערוצים) :) אני לא זוכר כלום מצורת המשחק שלו אבל פשוט צורת הדיבור שלו וכל הפרצופים שלו.... הוא מטומטם.

yes REAL

New member
מה הוא עשה בריקי לייק? (לא שהוא לא

מתאים לשם בול, כן?) ולדעתי זה בעייתי להחליט מי הוא "שורד גרוע" ומי הוא שורד טוב. האם הכוונה לכאלו שעפו מוקדם? כי אז האם אפשר להגדיר את מייקל (מייקל קראו לו? ההוא שנשרף) מעונת אוסטרליה כגרוע? מצד שני יש כאלו שישימו את קולבי כגרוע בגלל שבחר להשאיר את טינה. הכל עניין של השקפה. אני הייתי מנסה לעשות אולי Survivior Old-Stars: שבט אחד של המתחרים הכי גריאטרים (אתם מתארים לכם את ג'ן, סוניה, רודי ושות' בשבט אחד?) ובשבט השני את הכי צעירים. זה יכול להיות משעשע.

nlm

New member
זה מה שהתכוונתי אליו

שכל אחד יעשה חושבים ויגיד את ההשקפה שלו לגביי מי שהכי גרוע אפילו כתבתי בהתחלה שאני לא מתכוון לאלו שעפו מוקדם ולא ראינו מהם הרבה כמו סונג'ה למשל או פיטר מעונה רביעית אלה לכאלו שראינו אותם משחקים ומבחינתנו הם SUCKS ובאמת מה ג'רבס עשה שם?

pertal

New member
הוא לא השתתף בתוכנית הוא פשוט הגיב

מהקהל.... חח ריקי לייק אמרה הנה גרבס מהישרדות אחד חוזר אלינו או משהו כזה והוא עשה כזה פרצוף של כוכב והתכל לכל כיוון... חחחחחחחחח גם מחו לו כפיים על הדברים שהוא אמר וגם ריקי לייק אמרה לו שהוא יכול להנחות תוכנית משלו או משהו כזה. הוא מטומטם.

pertal

New member
צודק מיטשל מהעונה השנייה היה שמה

אז הוא המטומטם המדובר, הוא מדבר כמו מישהו שפגוע שיכלית.....

למעלה