survivor 7 X 11

LOVEtheMcMAHONS

New member
survivor 7 X 11 ../images/Emo58.gif

איזה פרק. אחד הטובים אי פעם. התחיל עם המהומה על הדגים, המשיך בסצנת הטישו של קרובי המשפחה .... ו....ג'וווווון תגידו מה שתגידו, לבן אדם אין גבולות והוא עושה את העונה הזו למרתקת. זה השקר הגדול שכולם דיברו עליו. פשוט גאוני. הבן אדם צריך לקבל אוסקר. חוצמזה סופסוף היה בשר לפרק מעבר לתחרויות - הדינמיקה הקבוצתית, הנסיונות להפוך את המשחק מצד סנדרה וקריסטה, וג'ון כמובן שהיה מספיק עירני להגיב במהלך שמנטרל את סנדרה וקריסטה מלהעיף את ברטון והאמת - כמה שטי ודי חמודות לא מגיע להם להיות שם. אבל למגיע אין כמעט משמעות כי תראו איפה רופרט ואנדרו נמצאים. פרק הבא נראה מעניין, כאשר שוב ברית הבנות עולה על הפרק, ליל-דארה-סנדרה-קריסטה נשמע מעניין. סך הכל פרק שממש השאיר אצלי הרבה דברים בראש, לא הפסקתי לבכות ולצחוק כל הפרק.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif710

שוב, פרק 707 היה שני חלקים, לכן הפרק של היום הוא 710! באמת אחד הפרקים הטובים בתולדות הישרדות! פרק מצוין, בלי אף רגע משעמם, תחרויות מצוינות, בכי וצחוק ועוד המון דברים מצוינים. כמה שאני אוהב את קריסטה, וזה די דפק אותה, סנדרה עשתה מהלך גאוני עם הדגים. הלכה, זרקה, וישר צרחה על ג'ון כדי שלא יחשבו שזו היא. איזה חמודה קריסטה שהיא אמרה שאין לה שום הוכחה שהיא לא זרקה את הדגים, היא פשוט מתוקה.. עד עכשיו סנדרה הייתה אצלי מקום ראשון, וקריסטה מקום שני, אבל עכשיו שתיהן במקום ראשון.. קריסטה הייתה פשוט מדהימה בפרק הזה
. השקר של ג'ון - אני לא יודע אם לכעוס או להגיד "כל הכבוד". מצד אחד, הוא מעצבן שהוא משקר על כזה דבר בשביל להיות עם חבר שלו ובשביל להשיג קצת רחמים מהשבט. מצד שני, זה מהלך גאוני, שיכול אפילו להשיג לו כמה קולות אם הוא יגיע לפיינל 2, קולות של רחמים. טי..
ממש הופתעתי לראות שהיא עפה, הייתי בטוח שברטון יעוף, ועד החמש דקות האחרונות של הפרק זה באמת נראה כאילו הוא הולך לעוף.. אבל פתאום מגיע ג'ון המעצבן ומשנה את הכל. אין לי מושג איך הוא ידע שברטון הולך לעוף, אבל כנראה שאפשר להרגיש את זה.. והוא הרגיש את זה, ושינה את הכל כדי להציל את החבר שלו. אני חושב שלהעיף את טי היה מהלך לא נכון של סנדרה וקריסטה. בפרק היו שלושה זוגות - ברטון וג'ון, סנדרה וקריסטה, דארה וטי. ליל הייתה אאוטסיידרית.. בערך. מהלך נכון של סנדרה וקריסטה, לדעתי, היה להתאחד עם דארה וטי, האמינות יותר והחלשות יותר פיזית, נגד ברטון וג'ון, האיומים הכי גדולים על החסינות. כרגע הפיינל 4 הברור הוא סנדרה, קריסטה, ברטון וג'ון. אבל הכל יכול להשתנות.. בפיינל 4 יש בדרך כלל חסינות של טריוויה על השורדים שעפו, ואם זאת באמת תהיה התחרות, לקריסטה יש לדעתי הכי הרבה סיכויים לזכות בחסינות הזאת. בפיינל 3, התחרות היא של סיבולת.. הייתי רוצה להגיד שלברטון, סנדרה וג'ון יש הכי הרבה סיכויים אבל כשאני נזכר בחסינות שהם היו צריכים לשים שקים כבדים על מקל על הגב שלהם, קריסטה הייתה בין הטובים.. אז לכולם יש בערך סיכוי שווה. שלא נדבר על דארה וליל, שאם תהיה הפתעה ואחת מהן תגיע לפיינל 4, לדעתי לא יהיה לה סיכוי בשתי התחרויות האלה. סדר המקומות שאני חושב שיהיה: 6. ברטון 5. קריסטה 4. ג'ון 3. דארה 2. לילאן 1. סנדרה סדר המקומות שאני רוצה שיהיה: 6. ג'ון 5. ברטון 4. לילאן 3. דארה 2. קריסטה 1. סנדרה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif (עתידי)

אתרי הספוילרים כמעט בטוחים שזה יהיה סדר הניפוי: 6. קריסטה 5. ברטון 4. ג'ון 3. סנדרה 2. לילאן 1. דארה

Boran

New member
../images/Emo58.gif 711 ../images/Emo58.gif

עמית, לכתוב בכותרת "ספוילר עתידי" זה לא ממש נותן שומדבר. בבקשה תכתוב בכותרת ספוילר עתידי בקשר למה. כי יש הבדל בין "רופרט וג'סטין יעשו ברית בפרק הבא לפי הפרומו ואתרי הישרדות" לבין "סדר המנופים לפי אתרי הישרדות יהיה". עכשף, לפרק: פרק טוב, ללא ספק. המפגש עם הקרובים (היה כזה בעונה 6?) היה חביב, נראה לי שזו היתה הפעם הראשונה שקצת ריגש אותי המפגש. אבל לא של ג'ון והחבר האוטיסט שלו, אלא של קריסטה, דארה, סנדרה וטי עם בני הזוג. אמא של ברטון כשהיא ראתה אותו אמרה לו "אתה עדיין פה!" אחותך בגבס, הוא לא פה. הוא עף כבר. בורנט הטמבל. הייתי בעד החזרת החבר של דארה. בכלל- דארה מתחילה להסתמן כפייבוריטית רצינית שלי. כמובן סנדרה מקום ראשון- גאוני, לעקוב אחרי ג'ון וברטון, ועוד לקחת איתך את טי! חוצמזה, דארה או קריסטה על חוף לבד עם החבר... היה יכול להיות מאוד מעניין...
דארה אמרה שהמקצוע שהיא הכי היתה רוצה להיות זה דוגמנית. אחרי הישרדות 100% היא מקבלת חוזה דוגמנות או משו בסגנון. כשג'ון זכה הוא כזה "אני כ"כ שמח עכשיו!", זה די לא התחבר לי עם זה שנתנו לו לנצח כדי שהוא ישמע פרטים על סבתא שלו שמתה. אבל הנחתי שזה פשוט ג'ון המפגר. שמתי לב גם שהוא התחבק אחרי הזכיה עם כולם חוץ מסנדרה, שזה היה צעד מאוד, אבל מאוד ילדותי. אוי, אז היא בחרה בחבר שלך! רחמנא ליצן. פאק יו. זה היה לא הוגן שלקחו את שאר השורדים לחוף אחר בלי כלום. מאיפה הם אמורים לאכול בדיוק? אין להם ציוד לדיג, ולא כלום. ממש היה חסר לי יותר זמן בפרק על מה שהם עשו בחוף האחר. לא הראו איך הם אכלו, מה הם דיברו- כלום! בדיוק חצי דקה הראו אותם על החוף. בקשר לשקר בהחלט הגדול ביותר- ג'ון בן זונה, כזה דבר פשוט לא עושים. היה בא לי למלוק לו את הצוואר- שיעוף לאלתר. הייתי בטוח שהוא יעוף בפרק הזה. חבל שלא. אני לא מאמין איך קריסטה וסנדרה קנו את מה שהוא אמר להן, כשהן ידעו שהן יכולות ויש להן את הכוח פשוט להעיף אותו ולגמור סיפור. בפרומו של סי.בי.אס לפרק הזה אמרו שבפרק הזה מישהו יכריז על מישהו כאויב מושבע- מי זה היה? ולמה העיפו את טי? לדארה, טי, סנדרה וקריסטה יש יתרון, הן גם יכולות לסמוך אחת על השניה 100%, ולהעיף את המניפולטורים וגם את שני האאוטקאסטים, ולהיות הפיינל 4! אבל מאיזו סיבה לא ברורה סנדרה וקריסטה החליטו ללכת עם ג'ון... אני לא מבין למה. בפרק הבא לפי הפרומו- ברית בין דארה לסנדרה- הדבר הכי טוב שיכול לקרות כרגע. שיגיעו לפיינל 2 והכל יהיה סבבה. רק חבל שכנראה הן לא יזכו בפרס, כי הראו שבזמן שמישהו (בטח יהיה שני אנשים- זוכה, ומי שהוא יבחר. הימור שלי ג'ון וברטון) נהנה מהפרס סנדרה ודארה מדברות.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בתחרות חסינות- איזה טמבלים, אפילו לאיית כמו שצריך לא יודעים. ג'ף היה גאוני באיך שהוא יצא מהמצב ביש הזה. ומצורף קומיקס חביב על רופרט.

axnholic

New member
711../images/Emo58.gif

וואי איזה פרק, אני פשוט המום. קודם כל אני חושב שסנדרה בסדר אבל עמדתי הייתה מהיום הראשון שקריסטה הכי טובה והפרק מוכיח את זה. טוב כמו שאומרים אף אחד לא מושלם והבכי שלי היה כל כך מצחיק גם בפרס וגם בקטע שהאשימו אותה בזריקת הדגים. גם סנדרה הוכיחה את עצמה כמניאקית, היא הייתה צריכה לפחות להגיד לקריסטה. בפעם הראשונה אני הייתי עצוב בשביל ג'ון וכשהוא אמר שסבתא שלו עכשיו בבית על הספה רואה ג'רי פשוט השתגעתי, לא כעסתי כי זה היה מהלך מבריק אבל גם טיפשי כי הפרס לא היה משהו כל כך מדהים, אולי זה בגלל שלא הראו כלום ממנו. גם ה"עונש" של שאר השבט היה חסר פרטים וחבל... אני מסכים איתך התחרות חסינות היתה של אוטיסטים (בלי להעליב), בסדר אם זו הייתה מילה מסובכת אבל של 5 אותיות!?!? וכרגיל ג'ף שבר שיאים חדשים בעונה הזאת שהכריז על חסינות למישהו שטעה (זה קרה כבר פעם?). העונה הזאת משתפרת מרגע לרגע, אני בהחלט מבין למה אמרו "שקר גדול"... בקשר לכל העניין הזה עם הבריתות, הוא דפוק לגמרי! זה לא שאני אוהב את טי אבל קצת אסטרטגיה וחשיבה לעתיד!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כן, אני לא זוכר מתי אבל היה כבר פעם שג'ף נתן חסינות למישו ואז לקח אותה ונתן למישו אחר. אם סנדרה היתה אומרת לקריסטה, קריסטה היתה רצה להגיד לכל השאר, וסנדרה אמרה גם שזו הסיבה שהיא לא עשתה את זה.

axnholic

New member
נכון../images/Emo58.gif

אבל זה לא מבטל את העובדה שהיא מניאקית...

De fire

New member
../images/Emo58.gif 711

האמת, תקראו לי אדם קר לב וחסר רגשות, אבל השנאה העזה שלי לג'ון מנעה ממני מלרחם עליו באמת על סבתא שלו (כשעוד לא היה ידוע (לכולנו) שהוא ימכור אותה ואת אמא שלו בעסקת חבילה בשביל 5 שקלים)). לכן גם כשנודעה האמת אני יותר הלכתי בכיוון של -"שונא אותו שידרוס אותו קיפוד ים" מאשר "איזה גאון"-למרות שגם בזה יש משהו. (לי זה בא לראש פתאום שניה לפני שהאמת התגלתה, בעיקר בגלל שם הפרק "השקר הגדול".. וגם התקווה שלי שיוכח שאין לי מה לרחם על ג'ון). כמו שאמרו פה, לא עושים כזה דבר לא משנה מה. כ"כ קיוויתי שג'ף ילחץ עליו ויוציא את זה ממנו.. ראו איך ג'ון נלחץ בהתחלה כשג'ף שאל אותו על זה באסיפה.. בכלל, ג'ון יותר טיפש גאוותן מגאון, בגלל שהוא עשה דבר שבקלות יכול לעלות לו במליון אם יתגלה, רק בשביל שיוכל להגיד "שיקרתי את השקר הכי גדול בהשרדות". והכי חבל= שג'ף שם לב לטעות שלו, כי לדעתי אם ברטון היה נשאר עם החסינות, ג'ון היה עף משם בטיל.. (אם לוקחים אותו להשרדות אול סטאר, אני מחרים את כל העסק!) אגב, מישהו יודע איך ג'ף\כל אחד אחר מצוות ההפקה הגיב ל"שקר" הזה?

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

זה כמו להגיד שזה שסנדרה זרקה את הדגים יכל לעלות לה במיליון, או שרופרט תופס דגים או שברטון מראה את כוחו הפיזי בלה בלה בלה... אז נכון ג'ון הוא עדיין אידיוט אבל אידיוט שיודע מה הוא עושה (בערך)

De fire

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif

סנדרה עשתה את זה בלהט הרגע. ג'ון תכנן עוד לפני שהחלה התוכנית שהוא יעשה כזה דבר (במידה ויגיע לשלב הזה). הבחור מאוהב בעצמו, וכל דבר שרק יוכיח לו כמה הוא "אדיר" הוא ירוץ לעשות אותו בלי לחשוב יותר מדי על התוצאות. זו לא פעם ראשונה העונה שג'ון מפגין טיפשות כזו, רק חבל ששאר החבר'ה תמיד נופלים לפח שלו (ע"ע סנדרה היום. במקום להעיף אותו או את ברטון לכל הרוחות הן החליטו להסכים להצעה שלו..)

Boran

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אבל לפי מה שהבנתי, סנדרה רק רצתה לקחת את הדגים לאיפשהו, והדלי היה מאוד כבד, והרגל שלה נתקעה בענף אז היא נפלה עם הדלי ועפו כל הדגים. זה מה שהיא אמרה לפחות.

axnholic

New member
צודקים../images/Emo58.gif

זה באמת נראה כאילו כל החיים שלו הוא חשב מה לעשות כשהוא יהיה בתוכנית. אין לו מה שצריך להיות מנצח (אילתור וחיים). וכן באמת סנדרה אמרה את זה... כל כך חבל שהם הלכו עם ג'ון וברטון, טיפשות! אבל מי יודע אולי יש להן סיבה. ליל הופכת להיות מיותרת, היא לא שייכת ובדרך כלל זה היה נותן לה עמדת כוח אבל היא לא יודעת מה לעשות עם זה.

De fire

New member
הבעיה היא ../images/Emo58.gif

שכך או אחרת, הוא בכל מקרה בשישה (!!!) האחרונים, ועכשיו כבר לא חסר לו הרבה שהוא יתגלגל בטעות עד לפיינל 2 (אפילו שאני לא רואה מצב שהוא זוכה.. יש לו כבר כמה קולות טובים נגדו (רופרט בטוח, סנדרה וכריסטה אם וכאשר יעופו (אמרתי אם)). אם יש משהו שהוא לא חשב עליו לפני התוכנית היא העובדה שגם אם הוא יגיע לסוף, האופי הדוחה שלו והדרך בה הוא שיחק את המשחק, תמנע ממנו לזכות. ועכשיו אני פי 1000 יותר רוצה לראות את האיחוד.. שיראו את תגובת כולם על מעשה הנבלה של ג'ון עם סיפור הסבתא..

cj20

New member
../images/Emo58.gif711

גם אני לא ריחמתי עליו בכלל, וכמעט יצא לי מהפה: "מגיע לו" אבל אז השתתקתי כי בכל זאת, זה הסבתא שמתה, לא הוא... ואז מגלים שהוא שיקר?! בחיים שלי לא שנאתי מישו מהשרדות כמו שאני שונאת אותו. וסנדרה וקריסטה ממש דפוקות שהם הלכו עם ג'ון. מסכנה טי, היא הייתה האחרונה שחשבתי שתלך... ודארה הזו כ"כ "מים שקטים חודרים עמוק" שמי יודע, אולי היא תפתיע בסוף...

De fire

New member
האמת ../images/Emo58.gif

דארה היא היחידה שלא פיתחתי איזושהי טינה כלפיה במהלך הסדרה (אולי חוץ מטיחואנה שאינה עמנו עוד..) אפילו את כריסטה וסנדרה שנאתי בשלב מסויים (בעיקר בגלל שהן עצמן רצו לתקוע לרופרט סכין בגב באחד הפרקים. אח"כ סנדרה עוד עשתה פרצוף של הלם כשרופרט עף? למה היא ציפתה? אם היא, בת הברית שלו, חשבה על זה, אז די ברור שגם אלה שלא בברית איתו, ומאוימים על ידו עוד יותר, חשבו על זה)

cj20

New member
../images/Emo58.gifנכון

גם אני הייתי בשוק שהן רצו לתקוע לו סכין בגב... את טי שנאתי בפרק הראשון כשהיא התמקחה כזה בצעקות בכפר הזה, ואז התחלתי לחבב אותה. גם את "ריאנו" אהבתי, ואת סאבאג'. חבל שהלכו... בכיף הייתי מסלקת את ליל וברטון וג'ון ומחזירה במקומם אותם...

Boran

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

למה מישל לא חזרה במקום ליל, למה?? וברוכה הבאה לפורום מיכלי

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif711

איחס. זה הכל. איחס. לא מאמינה שמישהו יכול להגיד שסבתא שלו מתה בשביל לקבל כסף. בי זה ממש פגע!! העונה הזאת התחילה אדיר והדרדרה לרמות שלא יאומנו. איחס. ממש קיוויתי שמישהו יגלה את זה שהוא ישקר ושהוא יעוף סוף סוף אבל הוא נשאר הקרצייה הזאתי. איחס.

למעלה