Survivor 1303

willo

New member
../images/Emo58.gif 1303

אין מה לדבר המפיקים פישלו, בסיום היו צריכים להשמיע את צלילי השיר:- "Celia, youre breaking my heart Youre shaking my confidence daily Oh, cecilia, Im down on my knees Im begging you please to come home" וההמשך בשיר. ועכשיו נעבור לפרק:- האיחוד והחלוקה היו די צפוים (יש להם מזל שאוזי החליט להפסיד בכוונה אחרת השחורים היו נאלצים להפסיד שוב. החלוקה יצרה אי שוויון פיזי, אבל עונה 10 כבר הוכיחה שזה שכל הצעירים והשריריים בשבט אחד לא מבטיח כלום. פאוורטי צריכה לעוף ומייד, הפילרטוטים שלה פשוט גורמים לי להקיא מול המחשב (וחבל להרוס אותו), כל הגישה הזו (שקיימת כל עונה ותמיד אצל איזו בחורה לבנה) אין לה מקום. היה כיף לשמוע את התגובה של קנדיס להזיות של בילי, חבל רק שלא הדיחו אותה וצירפו אותה לבילי בטיול של 30 יום, עוד היה יוצא מזה ילד. אם קנדיס נשלחה לאי רק בשביל להגן עליה זה היה צעד טיפשי, עכשיו היא חשופה ונראה לי שהיא תהיה מטרה די קלה, מנגד קאובוי והפריקית הבטיחו את מקומם בהמשך וחבל כי לדעתי אוזי וסנדרה יותר טובים, אבל מנגד לג'ונתן, יול ובקי אין לב אז עוד יש סיכוי. ולמי שרוצה את יתר מילות השיר (האדיר) של סיימון וגרפונקל הקישור נמצא פה "Celia, youre breaking my heartYoure shaking my confidence dailyOh, cecilia, Im down on my kneesIm begging you please to come home

Ogakor

New member
היה פרק נהדר לדעתי../images/Emo58.gif

התמנון של נייט היה סיפור הצלחה. לפי דעתי רארו (הכחולים) יקטפו עוד כמה ניצחונות עד שאייטו יועלו בטובם לעשות שיחת מוטיבציה ולקחת כמה ניצחונות. הברית של ג'ונת'ן קאנדיס יול ובקי תחזיק מעמד להרבה זמן בזכות ג'ונת'ן ויול שהם החזקים שם בקבוצה. ואני חושב שיול יצליח להעפיל עד למיזוג ומעבר לו גם בגלל הברית החזקה וגם בגלל האליל.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif 1303

פרק מעולה. האיחוד נעשה בצורה די מהנה. אייטו החדש - שבט מצוין. הרבה דמויות מעניינות(אוזי, ג'ונתן, יול, קאובוי), בריתות ואישה אחת שצריכה לעוף מהר(ג'סיקה/פליקה). אני ממש מקווה שהם לא יפסידו עוד הרבה חסינויות עד המיזוג/ערבוב הבא כי רוב הסיכוים שמישהו מעניין יעוף. אוזי, ג'ונתן ויול הם בהחלט אנשים שהייתי רוצה(נכון לעכשיו) לראות מגיעים רחוק. רארו החדש - שבט מעצבן ברובו. לא יודע מה אני חושב על פאוורטי - מצד אחד היא קצת מעצבנת ומצד שני היא לפחות משחקת את המשחק. הבנים של השבט - JP, אדם ובראד מעצבנים בטירוף וצריכים לעוף. נייט סבבה. ההצבעה הפתיעה אותי. הייתי די משוכנע שבקי תעוף, כבוד לג'ונתן ויול על השכנוע של שני ההזויים האלה. אם בקי הייתה מקבלת 5 קולות נגדה ויול היה נותן לה את האיידול כמו שהוא אמר בתחילת הפרק זה היה ענק. בהחלט שיפור גדול משני הפרקים הראשונים.

../images/Emo58.gif1303 וגם לכל העונות עד עתה

ארררררררררררררררררררררררררררררררררררר! שמישהו יעשה משהו עם העונה הזו. בבקשה. לראות את פליקה בוהה באוויר בשיחה עם ג'ונתן ובעצם מבינה שאין לה שום אסטרטגיה היה נוראי. אל תטעו, זהו הרגע הגרוע ביותר בתולדות "הישרדות". הרבה יותר גרוע מהעטלף של ג'אן או מהפרישה של סו. זה היה כל כך רגוע שעשיתי pause והפסקתי את הצפייה לכמה דקות. למה זה גרוע? כי זה קורה בעונה 13. בעונה פאקינג 13. 99% מהקאסט הוא נטול אסטרטגיה או ידע מינימלי בסדרה. בעונה 13. תאורטית, זה אולי יכול להיות מעניין לראות אנשים רעננים ללא אג'נדות מוקדמות. אבל כבר ראינו את זה פעמיים לפחות - גם בעונה 1 וגם בעונה 2. כל כך כאב לי לראות את יול, בקי וג'ונתן - שלושה אסטרטגים שמנסים נואשות לשרוד. יול וג'ונתן צודקים - מדובר במאבק בין שתי גישות למשחק - גישת האסטרטגיה וגישת החברות. כל העונות בהן גישת החברות הייתה דומיננטית יותר היו כשלון נוראי והאוהדים המכורים של הסדרה סבלו (עונה 10 למשל). (ובגישת המיקרו לפרק: לפחות עוד אחד מההיספנים עזב. 2 הודחו, עוד 3 נשארו) (ועוד קצת מיקרו: רבקה נהדרת. ממש כמו סטפני השולתת היא החזיקה מעמד באתגר. ידעתי שיש סיבה שהיא הפייבוריטית שלי)

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1303

בינתיים העונה הזו מספקת את צרכי. היה מעניין לראות את החלוקה של השבטים, וגם את המצב אליו נקלעו יול, ג'ונת'ן והברית החדשה שלהם כאשר מצד אחד העובדה שרארו שלחו את קנדיס לאי הגלות גרמה לג'ונת'ן לחשוב שנית על הברית עם קנדיס, מצד שני איכשהו בקי הפכה למטרה להעפה על-ידי אוזי כנראה (הוא נראה כמי שהחל לנשב לכיוון שלה - לא חושב שקאובוי החליט לבד שבקי הכי חלשה וצריכה ללכת). לזכותם יאמר שיול וג'ונת'ן עשו עבודה טובה גם על פליקר וגם על קאו בוי שבעצמו הצליח להסיר את הספקות שנשארו אצל פליקר ולגרום להם להצביע איתם. זה שהאתגר היה העתקה לאתגר בעונה 10 לא ממש הפריע לי. זה אתגר מצויין במיוחד שזה שבטים חדשים שעדיין לא מכירים - לראות אותם משתפים פעולה ולומדים על החוזק של החברים בשבט. אני חושב שהבחורה שם שנשארה אחרונה ברארו תזכה להרבה נקודות זכות בתוך השבט בזכות התצוגה שלה באתגר, לעומת הבנות של אייטו שפרשו די מהר.

walking

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1303

פרק מצוין, וממש לא אכפת לי שססימהשמה עפה. הקטע שקנדיס נשלחה לאי הגלות וג'ונתן גילה שכל התוכנית 5 שלו הלכה לעזאזל היה גדול, בכלל ג'ונתן = מלך.

sark8

New member
../images/Emo58.gif

חח עזבו אותכם ממה שקרה בפרק..הכי הרג אותי J.P כשהוא תיאר את ההדברים של בילי כשהוא אמר שיש אהבה בינו ובין קנדיס: "גם אם זה נכון, אז זה נכון..זה לא נכון!"

../images/Emo58.gif

לטובת העריכה יאמר שממש הופתעתי - הייתי משוכנע שנראה את בקי הולכת. קצת חבל לי על ססיליה, למרות שהיא לא ממש דיברה היה בה משהו שעניין אותי, אבל אם זה היא מול בקי, אז כבר עדיף שהיא תלך. סה"כ, אם מתגברים על כל הבלאגן שהיה בהתחלה על ההחלפה, פרק טוב מאוד.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1303

פרק נחמד. מתי כבר יפסיקו את האתגר בפרק, נראה שבסוף העונה כולם יצאו שמנים, הכל היום אוכלים ולא זזים. החלוקה החדשה לקחה כל כך יותר מידי זמן, לעומת האתגר שלקח פחות. האתגר היה מעניין אבל קצר מידי, הרבה פרשו מהר, יול יצא טמבל כשניסה לעצור אותם, מה הוא חשב לעצמו שהוא יעצור אותם והם יקיפו את כל הסיבוב וינצחו. יול גם לא היה צריך לספר לבקי שהוא מצא את האידול, לא מספרים דברים כאלה בשלב הזה של המשחק, לא מספרים דברים כאלה בכלל! ג'סיקה לא יודעת איפה היא נמצאת, זה כזה מצחיק
"OMG i just realized its a numbers game"

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 1303

היה פרק ממש טוב, סורפרייזינגלי. החלוקה היתה מגניבה, האתגר היה מצוין, הרבה אסטרטגיה. לא אכפת לי שסיסיליה עפה. היא בכלל דיברה מתישהו? יול ובקי יגיעו מאוד רחוק לדעתי, בונים לנו אותם לטווח רחוק. אני מקווה שסונדרה תצליח איכשהו לצאת מהמצב של להיות במיעוט, כי מאוד לא הייתי רוצה לראות אותה הולכת. גם כי אני אוהב אותה וגם כי אמרתי שבוע שעבר שאני מקבל וייב של מנצחת ממנה ואז אני אצא מעפן.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 1303

אני לא מצטרף להתלהבות מג'ונתן ["ג'ונתן המלך" ????]. הוא שיחק גרוע מאוד. סתם מיקד את תשומת הלב אל עצמו, כמישהו שמתכוון "לשחק" את המשחק (כנראה שזה יהיה חריג העונה). אני חושב שהיה עדיף לו לעבוד בגישת סנדרה - "as long as it's not me". הרי בהעפות הראשונות בשבט המאוחד יש הרבה מי להעיף, כל אלו שנראים קצת מוזר או שלא עובדים קשה מספיק או שלא מסתדרים או שסתם לא אוהבים את הקעקועים שלהם - קאבוי (שבקרוב יתחיל לעצבן את כולם), פליקה (המטומטמת) ולא יודע למה נטפלו גם לבקי, כנראה לא אהבו את ההסתודדויות שלה. בנוסף, ג'ונתן פנה לפליקה, האדם הכי פליקרי וחסר הבנה/מחוייבות בשבט, להצטרף לברית שלו, זו גם היתה טעות כי פליקה רצה לספר לכולם שהיא לא יודעת מה לעשות. אז מה אם הוא הצליח בסוף לכבות את השריפות? הוא לא היה צריך להיכנס אליהן מההתחלה... אז יעיפו את בקי, so what? זו ברית עלובה שהקמת לפני 5 דקות, לא משתלם להילחם עבורה כרגע. היא תעוף אז תקים ברית חדשה. הכל נזיל בשלבים הראשונים האלה, לא צריך להינעל על תרחיש אחד וללכת עליו למלחמה. בכל מקרה, טוב שססיליה (who?) עפה ולא בקי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo41.gif יישור קו לכל החדשים יחסית

בשרשורי תכניות שמשודרות בארה"ב כרגע ועדיין לא שודרו בארץ, אין לרשום בכותרת של ההודעה שום דבר מלבד סימן
ועל איזו תכנית מדובר. לא לכתוב שמות של שורדים, לא לכתוב היה פרק חמוד או היה פרק מתוק או היה פרק חרא. את כל מה שיש לכם לכתוב בקשר לפרק נא לכתוב בתוכן ההודעה. תודה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד, מיזוג השבטים הגיע בתזמון מצויין מה שגרם למאבק על קולות שבד"כ לא קורא בשלב הטרום מיזוג, במיוחד בעונות האחרונות, בהן בד"כ הברית הדומיננטית קובעת מי עף. למרות כל זאת העונה עד עכשיו מסתמנת כדיי בינונית מבחינתי. מהסיבה הפשוטה שפשוט אין בעונה דמויות גדולות או מעניינות, זה בולט במיוחד אחרי 2 עונות שהיו מצויינות מהבחינה הזאת- עם דמויות כמו שיין,סירי,סטפני וג'אד, שאולי לא תמיד היו אהובות אבל הם תמיד עוררו עניין כלשהו. בעונה הזאת רק ג'ונתן וקאובוי עומדים בסטנדרטים האלו, כל שאר האנשים, לא משנה כמה נחמדים הם, הם פשוט משעממים. עושה רושם שהרבה מהם עסוקים בדימוי "שהגזע" שלהם יקבל, ופחות בעובדה שזאת אמורה להיות תוכנית בידור, באמת זה כל כך קשה להגיד משהו שנון בוידוי?! כל דבר שלא ישמע בכל כך באנלי ומשעמם?! מקווה שהעניין ישתפר בפרקים הבאים למרות שקשה לי להאמין...

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

התפלאתי שהמיזוג הגיע בשלב כ"כ מוקדם. באמת זה נראה מסובך קבוצות של 5 אנשים... קאו בוי ממש מגניב! ולפי ההצבעה האחרונה הוא גם יודע לכתוב די יפה
למרות שיש עדיין כמה דמויות שאני לא זוכר / לא מדברות יותר מדי, זאת אחת העונות הטובות

Volldemort

New member
דרך אגב...../images/Emo58.gif

אני היחידי ששמתי לב שזה לא מקרי שלקבוצה של הסינים קוראים "פוקה"?

למעלה