Surrealistic Pillow

VeraLynn

New member
שרשור?! פורום צריך בשביל החרא הזה

חח אני כתה י'... ובלימוד למתכונת הזאת בהיסטוריה גיליתי שאני פשוט לא יכולה ללמוד עם מוסיקה.. אני מקשיבה למוסיקה ואני מוצאת את עצמי חוזרת על אותה שורה מיליון פעם בלי להבין או יותר גרוע.. המוסיקה עושה לי חשק לנגן.. אז אני לוקחת את הגיטרה ומנגנת וזה שורף לי 4 5 שעות... אז.. כמה שזה כיף... ללמוד עם מוסיקה זה לא מתאים לי... למרות שעשיתי את זה עד עכשיו חח :) אוף.. נזכרתי שיש לי להתכונן למתכונת בלשון... בע...

חחח... צודקת!!!

עם כל הכבוד למוסיקה (ויש הרבה מאוד כבוד!)... ללמוד איתה זה אסוררר! זה כל כך מפתה... אני עכשיו מסיים י"ב ודווקא השנה שצריך להשקיע אני מוצא את עצמי מקשיב ליותר מוסיקה מאשר ללמוד, כי ככה פשוט בורחים מהחרישה! :) גם הגיטרה שקורצת מהצד לא כל כך עוזרת... כל מבחן שמגיע אני אומר לעצמי: הפעם לא שומעים כלום! לומדים! אבל אז הם עומדים שם, אחד על השני, כל האלבומים האהובים ונדמה כאילו הם צוחקים עליי... אז אני מצטרף אליהם!

Tidal

New member
בדיוק!

"רק אחרי השיר הזה..באמת..הנה, יש פה ספר לשון, אני רק אשמע את השיר הזה..יו..אבל השיר שאחריו עוד יותר יפה..אז רק אחריו.." ואז בכלל, הגיטרה לידי, ופתאום הלכו להן איזה שלוש שעות ואני מקבלת 30 בערך.

meindelbium

New member
טוב לדעת שיש כאן עוד עם הצרות שלי

למדתי דברים כמו סולטני הסווינג כשלמדתי להיסטוריה הייתי צריך הרבה סבלנות לזה, זאת הייתה ההזדמנות היחידה שתהיה לי כ"כ הרבה מוטיבציה ללמוד כאלה דברים אז ניצלתי אותה
אבל השנה זה כלום שנה הבאה יש 11 נושאים לי אישית אין בעיה ללמוד ולנגן ולשמוע מוזיקה וכו'... למרות שזה בהחלט קוטע את חוט המחשבה טוב נשמעתי כמו מורה כרגע, עמך הסליחה (זה קרה שוב או שנדמה לי?) האמת שדווקא פרוג הוא המוזיקה הכי פחות אלימה שפחות מסיחה את הדעת ושאי אפשר לנגן זה למה היא אידיאלית בתור מוזיקת רקע

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif

דיסקים שקטים של פרוג... רק איתם אני יכול ללמוד אווזת השלג, Days of Future Passed... מרכבות האש של ונגליס. או מוזיקה קלאסית... אולי אני צריך דיסק של מוזיקת מעליות???

1שפירא

New member
מוזיקה של למידה

למתכונות היא מוזיקה שקטה ובעיקר מוזיקה קלאסית-בלי מילים! אני כל פעם שם איזה משהו אחר ואז מפסיק ללמוד זה משגע תשכל אבל זה נבדק והוכח שמוזיקה קלאסית עוזרת לריכוז בלמידה

אני דווקא מעדיף משהו קליט עם הרבה

מלל... איכשהו, מה שבאמת עוזר לי להתרכז זה שירה משותפת עם הסולן... כך שאצלי זה לא ממש קשור לז'אנר, אלא יותר לדיסקים שאני מכיר יותר...החיפושיות, הזפלינאים, הנדריקס, ג'נסיס- כל אלו חביבים עליי במיוחד כשאני לומד

meindelbium

New member
אתה רציני?

זה פשוט....קשה לשיר ולהתרכז המוזיקה אצלי היא יותר מסנן רעש לצעקות של כל המשפחה והרעשים מהרחוב וקצת להרגיע מתחים זה נשמע פשוט ממש ממש קשה לזמזם משהו ולפתור כלמיני אינטגרלים אבל כל אחד והשיטות שמתאימות לו..

למעלה