Surreal Life 301

amitooshacham

New member
Surreal Life 301 ../images/Emo58.gif

וואו. זה מה שיש לי להגיד. אחרי שראיתי ברפרוף את העונה השניה, לא היו לי ציפיות גבוהות מהעונה הזאת. אבל מהרגע שהציגו את הקאסט והסבירו קצת עליהם, כבר הייתי שקוע במסך עד לשניה האחרונה של הפרק. הקאסט הוא בין הטובים בתוכנית מציאות אי פעם, והפרק פשוט עובר בטיל בהנאה אדירה. אני פאקינג לא יכול לחכות לפרק הבא.

Boran

New member
../images/Emo58.gif קאסט

כל מקום וכל דבר עם ראין סטאר
חייב להיות מושלם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 301

אני חושב שהקאסט של העונה הקודמת היה בהרבה יותר מוצלח, אבל גם הקאסט הזה טוב ואני מקווה שלמרות פרק ראשון סביר פלוס נראה הרבה יותר (לפי התקציר של הסדרה זה נראה ככה). ריאן סטאר - קצת סגורה וביישנית והיא בניגוד גמור ל-2 נציגות הריאליטי של העונות הקודמות ג'רי מנת'י (עונה 1) וטרישל (עונה 2) מהעולם האמיתי שהיו טיפוסים מוחצנים לגמרי. נראה שהיא עוד תיפתח ותתמזג עם שאר הטיפוסים בבית. דייב קולייר - נראה אחלה גבר. על תקן המצחיקן. אי אפשר להגיד עליו מילה רעה. ג'ורדן נייט - בינתיים אפס מוחלט. טיפוס מעצבן (הקטע שהוא לקח לריאן את החדר, סידור הארגזים) ואני די מתעב את האופי שלו. צ'ארו - גם נראית סבבה. מישהיא שלא תהסס להשתתף בכל מה שינחיתו עליהם ותיקח את הרב בסבבה. בריג'יט נילסן - איזה פריקית. תעשה את הבית להרבה יותר מעניין. פלייבר פלייב - תותח על. הכימיה בינו לבין בריג'יט החזיקה את הפרק הראשון. מעניין איך זה יתפתח.

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי קולייר עוד יפתיע, הרי בכל זאת מדובר באיש שאקסיתו האלאניסית כתבה עליו את you ought to know.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

באמת?! דייב קולייר AKA אנקל ג'ואי?? מזעזע.

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif מאד מזעזע

בכלל, אני כל פעם מחדש נדהם איך השירים הכי אהובים עליי נכתבו על אנשים ג'יפניים לחלוטין. הידעת ש-My favorite mistake של שריל קרואו, אחד השירים הכי אהובים עליי בעולם, נכתב גם על האקס שלה - אריק קלפטון. בעעעע

maya567

New member
את זה דווקא כן ידעתי ../images/Emo13.gif

אבל אני עדיין בהלם - בייחוד בגלל העובדה שהיא went down on him in a theatre. עכשיו אני לא אצליח למחוק את האימג' הזה מהראש שלי

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifעל מה הסדרה הזו?

מה החוקים שלה ומה האפשרות זכייה בתודה בוביץ

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יש לזה פואנטה? זה מתקדם לכיוון מסויים? או שסתם מראים אותם בבית? בינתיים זה סתם היה בסדר, לא משהו מיוחד. אפשר לקרוא לזה "ראיין ודייב בבית המשוגעים". פלייב והזונה מעצבנים אותי, צ'ארו סתם מטומטמת, הילד החדש על הבלוק משעמם גם. ראיין ודייב היחידים שמעניינים שם. אהבתי את הבדיחות שדחפו בעריכה, חבל שהיו מעט מדי כאלה. שוב, בינתיים זה היה די סתמי, לא משהו מיוחד (חוץ מראיין סטאר
)

LOVEtheMcMAHONS

New member
הפורמט של הסדרה הוא כזה ../images/Emo58.gif

כל בוקר הם מקבלים עלון שמפרט מה סדר היום שלהם. אם זה לעשות קניות בתקציב מוגבל במשותף, אם זה להעלות מופע כשרונות וכד'. אין מנצחים , אין מפסידים - הכל על מי מנוחות שכל הסדרה מונעת מהדינמיקה בין הדיירים. עונה הקודמת הייתה לטעמי מעולה - הדיירים פשוט לא הסתדרו טוב וזה סיפק המון דרמות. עונה ראשונה הייתה הרבה יותר רגועה וכמעט כולם הסתדרו יחד, כן - אפילו ג'רי מנת'י.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif301

טוב הסדרה בסדר. אוי ריאן סטאר איזה כיף לראות אותה טוב נראה סביר ובינתיים אצפה בזה. ריאן-אוי איזה כיף לראות שוב. נקוה שבהמשך היא תפסיק להיות בישנית. דייב-בסדר נקווה שיצחיק בפרקים הבאים. גורדן-זבל,ממש אידשיוט ומעצבן קודם שגנב לריאן אתה חדר בלי בושה ובלי להתנצל. וגם הקטע שלו עם הארגזים מעצבןנורא, מה הטקע שלו עם החדר הלבד? הרי בואו נודה באמת הם ביאם כדי לנסות ולתפוס עוד פירסום .אז מה אתה מסתגר? צארו-קרעה אותי עם הכלב ובעוד כמה קטעים. בריגט-באמת פריקית ומזורה ביותר קרעה אותי שחזרה לשולחן וישר התחילה לשתות. םליבר פליב-נראה סתם אידיוט אלב יהי מעניין מה קורה בינו לבריגט. אה ולגבי הקדימון לפרקים הבאים:
הקטע שםה במקשים מהם לשיר וריאן בוכה שהיא לא רוצה לשיר פופ כמו באמריקן איידול הויא לא רוצה לעבור שוב את זה. הייתי מאד מעונין לשמוע על זה עוד.

../images/Emo58.gif

אוקי קשה לי לדבר אני בהלם תרבות כרגע .! וואו איזה תוכנית שווה! אמא אני עדיין לא מעקל פשוט זה עבר לי כאילו שודר חמש דקות וואו זה ענק זה מצחיק זה ענק זה.... ענק ... אמא ברג'יט הורגת אותי איזה טובה היא חחח חחח הרג אותי שהם שינו לכלב שלוש פעמים שם ולכל אחד יש שם משלו חחחח צ'ארו כזרת חמודה איזה קטעים איתה חחח פלייבר אחלה מרגיז אבל עושה טוב זה מצער גידול בנות נחמד חחחח אמא כמה צחקתי על הנחירות של פלייב ריאן פשוט מדהימה אבל קצת סגורה הקטע עם החשפנים .. אוקיי אנשים אני פשוט מחייף עד הגג זאת ניראת לי הריאלטי הכי מצחיקה מהנה ןוכיפית שיכולה להיות (בז'אנר שלה כמובן ) ווואו אני עדיין בהלם טוטאלי !! זה כזה כיף לראות את זה ... חחחח גם אותי הרג איך שבריג'ט קמה ישר ליין אמא איזה אישיות חחחחחח טוב אני צריך להמשיך לנסות לנשום משמ אהבתיייי באמת העריכה 1000 וואו איזה כיף בא לי לראות שוב ...

למעלה