Surreal Life משתתפי עונה 4

Yaki J

New member
Surreal Life משתתפי עונה 4 ../images/Emo58.gif

להלן הפיגורות הלא מרשימות שיאכלסו את העונה הרביעית של הסדרה:
על התקן המוזיקלי: Da Brat, ראפרית בגרוש שעיקר "תהילתה" המפוקפקת היא הופעת אורח בשיר (אם ניתן לקרוא לו כך) של מריה קארי "לאבר בוי".
על תקן פליטת הריאליטי (והכוסית התורנית): אדריאן קארי לבית טופ מודל וזו הפעם הראשונה שמביאים מישהי מאד לא נואשת ונידחת למשבצת (ואפילו מנצחת בתחרות ריאליטי).
בתקן הפריק שואו: המתאבקת צ'יינה (או כפי שהיא מעדיפה להקרא היום צ'יינה דול), ספק אישה ספק גבר. ג'וני לאוור במקור, היא לא ידועה כמי שנוהגת לסתום את הפה במיוחד.
הכוסון התורן מרקוס שנקנברג. הדוגמן הסקנדינבי (נדמה לי) בעבר הרחוק היה דוגמן ליוויס, בעבר הפחות רחוק האקס בויפרנד של פאמלה אנדרסון, בהווה כלומניק.
ובתפקיד הליהוק הביזארי.... ורן טיילור, שמוכר לכולם כ"מיני מי" מאוסטין פאוארס. ועד בקאסט (שמות שלא אומרים כלום גם לעורכי E true Hollywood Stories): ג'יין ווידלין (מה-Go-Go's) וכריסטופר נייט (משפחת בריידי).

Boran

New member
wow laura, yeah!

Adrian is great. Al teken "ryan starr" hi tihie ha davar ha meanien ha yahid.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי זה אחלה קאסט. ורן טיילור + צ'יינה זה כל מה שאני צריך כדי להנות מיופי של קאסט. ג'וני לאוור ומרקוס יוכלו להשוות למי יש יותר גדול (שרירים כמובן). יהיה דיסקו ותודה על המידע.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

נראה קאסט מעניין. אדריאן! לא ראיתי את העונה הראשונה של הטופ מודל הבאה, אבל בכל זאת יש לי הרגשה שהיא תהיה אחלה תוספת לעונה הזאת. מתאבקת, ראפרית, דוגמנית, דוגמן, שחקן, זמר (?) ועוד שחקן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
המשך1 ../images/Emo58.gif

ג'ואני לאורר (צ'יינה) התמונה יחסית סבירה. לפי הופעות אחרונות שלה בתקשורת היא רחוקה מהמראה הזה - ולרעה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
המשך2 ../images/Emo58.gif

כריסטופר נייט. שיחק במשפחת בריידי את אחד הילדים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
המשך4 ../images/Emo58.gif

אדריאן קורי. דוגמנית העל הבאה של אמריקה - המנצחת הגדולה של עונה ראשונה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
המשך5 ../images/Emo58.gif

ג'יין ווידלין. חברה בלהקת הגו-גוז ולאחר מכן זמרת בזכות עצמה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אחרון ../images/Emo58.gif

אמנם כבר יש תמונה אבל הייתי בשוונג. ורן טרוייר - "מיני מי" מאוסטין פאוורס.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וואו, נהדר
הוא ואדריאן המעניינים היחידים בבית.

Guy K

New member
../images/Emo58.gif (גם לעונה 3)

כולם נשמעים מגניבים, אני מקווה שהם יהיו יותר מעניינים מעונת הפיהוק הנוכחית. אני פשוט לא האמנתי שאחרי העונה השנייה המצוינת - העונה השלישית הייתה כל כך מרדימה. נדמה לי שזו פעם ראשונה שאני מפסיק לראות סדרה באמצע

למעלה