Surface/Microdermal

Surface/Microdermal

אני מעוניין לעשות פירסינג כמו בתמונה המצורפת

לא ניתן להבין ע"פ התמונה אם זה מיקרודרמאל או סרפס בר, מה שכן מאוד אהבתי את הסוגרים שהם שטוחים כאלו ועדינים ולא גולות רגילות... הבנתם.
התייעצתי עם מספר פירסרים חלק אמרו לעשות אותו כמיקרודרמאל וחלק אמרו סרפס רגיל (מניח שהתכוונו לסרפס בר מן הסתם)
אחד מהם אמר לי שעדיף לעשות רגיל ולא מיקרודרמאל כי במידה וידחה אז הצילוק יהיה הרבה פחות נראה לעין,
מצד שני בויקפדיה רשום דווקא ההפך "Microdermal implants are a more desirable alternative to surface piercings, as they provide less scarring when removed"
מה דעתכם?

תודה :)

Harel183

New member
יש לי משהו בקשר לנלחמים עבור בע"ח

קודם כל, כל הכבוד. אני חושב שאתם אנשים גיבורים ומדהימים. דבר שני, אני תמיד רואה פעולות שאתם עושים ואני ממליץ בחום שכדי שיהיה לאוכלי הבשר יכולת יותר עמוקה להזדהות עם המסר שלכם, אז אל תנסו להראות שונים מיתר האוכלוסייה, ואני מתכוון ל-לא להתקעקע באופן מוגזם או להתחורר באופן מוגזם שיגרום לסלידה ולדחייה. כמובן שזה רק המלצה ממני אליכם כדי שתצליחו ותשפיעו על כמה שיותר אנשים. זהו מעשה מבורך.

כRובי

New member
לא מבין אותך

אחת מהסיבות שהם מקועקעים או מחוררים היטב היא כי הם לא שמים זין על מה הסביבה תגיד. בדיוק מאותה סיבה הם לא שמים זין על מה הסביבה הקרניבורית (רוב האוכלוסיה) תגיד על דעתם החריגה והשונה בנוגע לזכויות בעלי חיים.

הכותב הינו קרניבור מושבע שמקועקע רק במקומות מוסתרים כדי שלסביבה, במקום העבודה בעיקר, לא יהיה מה לומר בעניין.

מעניין

שאין לי בכלל קעקועים ולא הרבה עגילים נראים לעין

(אני עובד גם כן בעבודה ייצוגית מול לקוחות)
&nbsp
זה שרוב האוכלוסייה היא *קרניסטית* ובעלת מחסומי ראייה לא הופך משהו למוצדק, הרי שיעבוד ורמיסת החלש זה לא משהו חדש שהיה לאורך ההיסטוריה. גם עבדות השחורים הופסקה, ולא ביום.
אי אפשר שלא לפספס את זה בשנתיים האחרונות בישראל מגמת הטבעונות בשיא כאן, וצריכה של בשר/ביצים/חלב ירדו משמעותית, ויש עשרות של מסעדות ובתי קפה שיש להם תפריט טבעוני כי הביקוש גבוה.
אנשים מתחילים לאט לאט להבין שבעלי חיים הם לא מוצר ולא רכוש של אף אחד.

Harel183

New member
שני דברים לשניכם

הראשון הוא לקרניבור המושבע- אנא בדוק את ההגדרה לקרניבור, ותבין שבני האדם אינם קרניבורים.
&nbsp
הדבר השני הוא, וזאת הסיבה שאמרתי את מה שאמרתי; ראיתי את הסרטון של תנועת 269 כשהם נכנסו עם פגרי אפרוחים לרשות מסויימת בארץ שאחראית לביצוע רצח האפרוחים הזכרים ההמוני. באותה פעילות ראיתי את הסלידה של אחת העובדות מהמראה של אחד החברים בתנועת 269, והיא אמרה לו את זה בפנים, שהוא נראה מפחיד. זאת בעיקר הסיבה. אני באופן אישי מכבד ומתעניין בכל הקשור לבני אדם שונים. אני בעצמי טבעוני אדוק, אך לא אקטיביסט.
&nbsp

כRובי

New member
אכן, בני אדם הם אומניבורים

אך כאחד שחי ע"פ עקרונות הפליאו, אני מקפיד לכלול הרבה בשר בתזונה שלי (יותר משל האדם הממוצע) ולכן, לצורך ההמחשה וההדגשה של דבריי, כתבתי שאני קרניבור (וזאת כאמור, על אף שראיתי בהיגיון רב את בחירתם בטבעונות כמו בחירתם בקעקועים\פירסניגים). לא ברור לי איך דבר נון קונפרמיסטי אחד הוא "בסדר", בעוד האחר לא. וזה מה שניסיתי להעביר בהודעתי, גם אם לא יצא לי ברור כ"כ.

Harel183

New member
בסדר ולא בסדר

לא אמרתי שהאחד בסדר והשני לא. שני הדברים הם בסדר גמור.כשאדם עומד בעמדה ואמור לשכנע כמה שיותר אנשים לחשוב כמוהו, או לפחות להבין את המסר, מן הראוי שהאדם הזה יראה ייצוגי ונורמטיבי, בדיוק כמו שאדם שעובד בשירות לקוחות פרונטלי אמור להיראות. מצד שני, גם ככה הם עושים זאת בהתנדבות, ומוותרים על המון, אז עוד לוותר על הביטוי העצמי זה גם לא הוגן.

Wing Chan

New member
אחלה בחלה,

אבל מה הקשר לפירסינג וקעקועים?
רוצים לדון בענייני ספאם - בבקשה, יש מספיק פורומים אחרים.

kelly7i

New member
יש לי כזה

רק עם סוגרים עגולים :)
&nbsp
עשו לי אותו כסרפיס עם מוט סיליקון, החלים מצוין וללא דחיה

CB600F

New member
יש לי גם אחד כזה :)

וגם אצלי עשו אותו כסרפס ,החלים ללא בעיות או דחיה :)

CB600F

New member
הוא החלים ממיזמן ..

התמונה מלפני שנה בערך .. האמת שלא יודע למה חשבתי שיהיה איתו בעיות {קראתי לא מעט שיש לסרפס נטיה להידחות }אך הוא הפתיע ומהר מאוד החלים :)
&nbsp

זה עם סרפס בר?

והעניין הוא שאני רוצה שלא יהיה סוגרים כאלה עגולים, רציתי שטוחים כמו בתמונה שפירסמתי

&nbsp

למעלה