SuperVision F3D - התקפלה לי הכנף

maor k2

New member
SuperVision F3D - התקפלה לי הכנף

שלום לכולם! לפני כשבועיים קניתי קיט ARF של הטיסן הנ"ל, בניתי אותו בהשקעה מרובה והיום בבוקר הלכתי להטיס אותו בפעם הראשונה. הטיסן טס יפה מאוד, הוא היה מאוזן לגמרי ולא הראה כל סימני מצוקה. פתאום משום מקום, התקפלה כנף שמאל והטיסן צלל מטה וההמשך בטח מוכר פה כבר לכמה אנשים...
ברצוני לשאול, האם קרה למישהו דבר דומה? האם יכלתי למנוע את קיפול הכנף איכשהו וכיצד? האם כדאי לי לתקן אותו ? ( חזית הקרש התפוררה מהמכה, חצי כנף שבורה והחצי השני שנשר באוויר ירד לקרקע כמעט ללא פגע ) תודה רבה לעונים בברכה מאור

mh300

New member
ברוכים הבאים לנפגעי הסופן ויז'ן...

זה בסדר הזה קרה כמעת לכל מי שקנה דגם עלוב זה .

yami11

New member
super vision

זה כימעט קרה לנו הסיבה לכל מה שקורה שטסים מהר מידי ואז יש פירפורים ואים לא מאיטים דברים ישברו

2ליאורב

New member
זה גם נישבר בלי פירפורים מניסיון

למשל בביצוא תרגילים שהטיסן לא יחול ליסרוד אותם כמו טיסה ישרה במנוע מלע או החציומשיחה חדה של הסתיק (הימני) למלה או עוד תרגילים החרים שאני לא זוחר את שמם

eldar646

New member
לי יש סופרויזין והכנף לה היתקפלה

יש לי את בופר ויזן כבר משהו כמו חצי שנה והוא לא קיפל כנף . אני הייתי מטיס אותו עם מנוע 46AX בפול מנוע טיסה ישרה ולה היה קורה כלום והייתי עושה גם פניות חדות והוא לי קיפל לי אף פעם כנף....... ליפני משהוא כמו חודשיים הטסתי אותו ונפלתי על הכנף והיא היתנתקה לי מהגוף אבל זה לא היה באוויר זה היה ממכה שהוא חטף מהריצפה. ומאז שזה קרה לו אני שמתי לו פיברגלס וקרבון ועכשיו הוא יותר חזק... תעלה תמונות של הטיסן וניראה עם אפשר ושווה לתקן אותו אלדר

shlomo baron

New member
אם יודעים שהכנף תתקפל בעתיד

עקב זה שהיא חטפה מכה ונחלשה, או שאתה שמעת שהדגם שאתה קנית הוא בעל כנף חלשה אז פשוט שים פיברגלס מתחת לציפוי. אני עשיתי את זה לכנף של ההורנט שלי כשלא בניתי אותה כראוי. ומאז הכל בסדר.

shlomo baron

New member
ABatzir יש לך מסר

אני יודע שזה לא קשור לשרשור הזה אבל זה יותר טוב מלפתוח שרשור חדש...

למעלה