Supertramp

האלבום הראשון שלהם (S/T)

באלבום הראשון הם באמת ניסו לעשות פרוג.... לדעתי "הפשע של המאה" לא נכנס ממש לקטגוריית הפרוג. האלבום הראשון לא רע, למרות שהוא יקר ולא כל הקטעים באותה רמה.

MajorWinters

New member
נצל"ש: אורי הצעה לאתר../images/Emo19.gif

הרי יש לך הרבה סיכומים על להקות. חשבתי אולי בסוף כתבה על כל להקה תעשה כזה
משהו להתחיל איתו
האלבום הכי טוב
האלבום להתרחק ממנו
בחירת הקהל (ושמה תשים סקר או משהו כזה וזה יראה איזה דיסק הקוראים חושבים הכי טוב) מה דעתך?

זה לא תמיד אפשרי או פשוט

יש הרבה להקות שאין משהו ברור 'להתחיל איתו'... ויש הרבה להקות שאין להן 'האלבום הכי טוב'... ויש הרבה להקות שאין לי מושג מאילו אלבומים להתרחק ואילו לא... לגבי בחירת הקהל - אין לי אופציה טכנית להעלות משאלים באתר...אחרת כבר מזמן הייתי בונה טוקבקים ותגובות וכו'.... אבל תודה על הרעיון. הוא קיים חלקית בסיפור על פינק פלויד, בסוף.

Braveheart2

New member
עוד הצעה...

בדף "להקות ואמנים" נורא קשה למצוא להקה מסויימת , לפעמים צריך לעבור על כל הרשימה בשביל זה... יהיה מעולה אם תסדר את הרשימה לפי האלף-בית , ככה גם יהיה לך יותר נוח להכניס ערכים חדשים...

Rubycon

New member
and it's also the best time

to add a few bands, or to take a similiar direction, wouldn't it?

בקרוב, בקרוב

יש עומס תכנים לאחרונה, אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש כמה מועמדות, לדעתך? זרוק שמות, זה יכול להועיל. (יצא חרוז)

Rubycon

New member
mmm...

It depands what do you want to get out of it. You might add more to the Krautrock with Can, Agitation Free or Neu!, add Area and/or le Orme to their italian buddies, perhaps Ruins, Heldon, and maybe Samla Mammas Manna.

מורנא007

New member
עוד שמות ../images/Emo92.gif

KAIPA, LINDH, PAR (PROJECT), AKASHA, TANTRA, LOS JAIVAS, Quaterna Requiem, , AKRITAS, AXIS, VANGELIS, AD INFINITUM, LIQUID TENSION EXPERIMENT, ATILA

t36

New member
שלום!

הצעה - להוסיף לכל אלבום "טרק ליסט" וכמה זמן נמשכת כל רצועה כמו "בגראונד אנד סקיי" תודה

giloni

New member
האלבום הראשון

בהמשך לדבריו של אורי, האלבום הזה יכול להכלל בקטגוריה הבלתי קטגורית "Early British prog". יש בו חדשנות, נועזות ומעל לכל מוסיקה טובה שנדבקת. שווה לעשות מאמץ להשיג אותו. בעניין האלבומים המאוחרים. פשע המאה היה פריצת הדרך ובזמנו הוא נמכר כמו לחמניות. יש לו את הרגעים שלו אבל לדעתי Even in the Quietest moments הוא אלבום בשל יותר, גם אם אינו פרוגי. יקי

MajorWinters

New member
סתם ניחוש../images/Emo19.gif

בקטגוריה הלא קטגורית הזו.... אפשר להכניס את The nice?

giloni

New member
לדעתי לא לגמרי

פסיכדליה היה קצת יותר מתאים, אם כי באלבומים האחרונים שלהם אפשר כבר לראות את הבסיס לELP ול Beggers Opera שלדעתי מאד הושפעו מה Nice. עם זאת, נדמה לי שאצל הרבה להקות רוק סימפוני ב70-71 היתה השפעה פולקית לא פחות חזקה מההשפעה הקלאסית. יקי

למעלה