Superstar USA

maya567

New member
Superstar USA ../images/Emo10.gif

איזה באסה - שודרו כבר פרקים 5 ו-6 (שזה הטופ 8 והפיינל 4) - ואף אחד לא "הקליט" אותם... אפילו אצל החמור אין אותם! איזה באסה

yoooni

New member
../images/Emo7.gif

באמת מעצבן דווקא אהבתי את הסדרה הזאת והיא נשכחה
אופפפפפפפפפ

amitooshacham

New member
לי יש את פרק 5 ../images/Emo2.gif

אני גם חיפשתי את פרק 6 ולא מצאתי.. מקווה שמישהו ימצא.

maya567

New member
מאיפה יש לך את 5??

לא מצאתי אותו אפילו אצל החמור!

De fire

New member
איך זה יתכן? ראיתי בבירור באתר של

WB שפרק 5 יהיה רק ביום ראשון!

maya567

New member
פרק 5 כבר היה ../images/Emo58.gif

פרק 6 יהיה ביום ראשון. בפרק 5 הבנתי שצמצמו ל-4 ושנינה דיווה אהובתי הלכה הביתה. אני לא יודעת מי כל הארבע בגמר - אבל הבנתי שמריו וג'יימי שם. באסה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif פרק 5

אכן נינה דיווה לא בפיינל 4. הפיינליסטים הם מריו, ג'יימי, ג'ו-ג'ו ורוזה.

De fire

New member

חבל שנינה דיוה עפה, אבל היא באמת לא היתה כ"כ גרועה.. חוץ מהחשיפה הרגעית של איזור חלציה.. ואגב חשיפה- למה הם הרגישו שזה יהיה טוב לעיניים שלי להראות את ג'וג'ו עירום כמעט כביום היוולדו?? גג'יימי היתה איומה ונוראית בבית הראשון, אבל דווקא לקראת סוף השיר היא הצליחה סופסוף לתפוס את המוזיקה, והסיום שלה היה סביר. לא שזה מפריע לי לשמוח שהאישה, השדיים, יללות הכלבים והפתקים על הידיים עלתה.. ובריגס היה פשוט מלך.. בהופעה של ג'יימי הוא קרע אותי, שלא לדבר על זה שהמשיך להטריף את טמרה "עלה נידף ברוח" בדימויים החולניים שלו
. מעבר לזה, היא דווקא שרה יחסית טוב באופן מפתיע. כנ"ל לגבי ג'ון מייקל, שלמרות שהוא פרפורמר מצחיק, ממש לא מגיע לו להכלל בזמרים הגרועים באמריקה ואני שמח בשבילו שהוא עף. מריו עלה בגלל התנועות נטו. השירה שלו לא היתה בארבעה הכי גרועים. עומר עף בצדק. הבנו- הוא כל הזמן שר אאוט אוף טיון. אבל מעבר לזה אין שום דבר מצחיק בו.. (חוץ מהציוץ המוזר שהוא נתן בסוף ההופעה..) בקיצור, לפי הפרומו לפרק 6, יהיה שמח..

cj20

New member

לא הבנתי עדיין - אף אחד לא שמע את המתחרים האחרים שר? הם כאילו שומרים שהם לא יהיו באותו חדר יחד? נראה לכם שיש עילה לתביעה של התוכנית אח"כ? על הבושה וכו? אולי הם גרמו להם לחתום על משו בהתחלה.. מוזר לי שהערוץ הזה יצא עם כזו תוכנית. זה ממש אכזרי. אניווייז, נראה לי שג'יימי תזכה, או רוזה ("I'm berry berry happy")... ואלכס - רק עכשיו שמתי לב שהחלפת ת'שיר בחתימה לשיר של דיאנה. ואחרי שקראתי את המילים, אני ממש לא מסכימה איתן...

De fire

New member
הם אכן ../images/Emo58.gif

לא שמעו אחד את השני.. בראיין "אני חוזר על כל משפט 30 פעם בתוכנית" מקפיידן אמר את זה שוב ושוב.. אני בעד שג'יימי תזכה.. הכי "מגיע" לה מכל הרביעיה, למרות שגם לג'וג'ו ומריו לא חסר עודף ביטחון עצמי.. לגבי החתימה שלי- גם ידידה אחרת שלי ששמעה את השיר לראשונה, ישר אמרה שהמילים האלה עצובות מדי, על גבול האכזריות..

למעלה