superstar usa 1x03-4

IDOffryn

New member
superstar usa 1x03-4../images/Emo58.gif

חח טוב מפרק לפרק זה נהיה יותר מצחיק ויותר אכזרי. לא חשבתי שיעיפו את רוס ואת פרנק כי הם ממש ממש גרועים. לדעתי נינה דיווה תגיע רחוק וגם זאת ששרה את השיר באודשינים עם הוליווד כי יש לה קול ממש מצחיק. ואיך רואים שג'יימי קוראת את השירים מהידים שלה. איזו בלונידנית מטומטמת היא יוצאת. אבל מסכנים.. מעניין איך הם הגיבו שגילו שעבדו עליהם.

maya567

New member
רק היום ראיתי ../images/Emo58.gif

היה מ-ע-ו-ל-ה
אמנם חלק גדול מההופעות העברתי קדימה - כי יש גבול לכמה אפשר לשמוע זיופים... אבל רק לשמוע את השופטים זה גדול. איך כל אחד מהם מנסה להיות כמו באמריקן איידול - ויטמין C תמיד חיובית ומדברת על ההופעה והלוק, טון מדבר גטו וריגס (בריגס - איך לעזאזל קוראים לו?) מנסה להיות סיימון - זה פשוט הורס
חוץ מזה - למתמודדים: פרנק מפחיד אותי
- והוא עוד היה עם עקבים... פחד... אמילי היתה יחסית טובה - ובגלל זה הלכה הביתה וג'ון מייקל - הוא הפייבוריט שלי בתוכנית - הוא בת'כלס לא רע, פרפומר, ודי משעשע. אני מקווה שהוא יגיע לסוף. לדעתי הפיינל 2 צריכות להיות נינה דיווה וג'יימי. נינה דיווה בטוחה שהיא מדהימה, וג'יימי בטוחה שהיא ג'סיקה סימפסון - אז זה יהיה מעולה. אבל נראה לי שמאריו יקח (בעיקר כי מעין וויליאם האנג) - אני מקווה שלא הוא יזכה (בגלל עניין האנג). וחוץ מזה, הוא גם די מפחיד אותי...

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני לא כ"כ הבנתי למה השאירו את ג'ון מייקל.. הוא היה לא כ"כ נורא.. מצד שני, ידידה שלי לא יכלה להפסיק לצחוק אחרי שראתה את האודישן שלו, ובהופעה היא כמעט שברה לי את המנורה, אחרי שאיבדה שיווי משקל מרוב צחוק.. פראנק היה צריך להשאר, כי הוא היה גרוע וביזארי ,בדיוק מה שמחפשים, אבל כנראה שהשופטים ריחמו עליו, כי הוא די צעיר, ויכל לקחת ממש קשה את ההתעללות הזאת.. בכלל, התוכנית הזו היא מתכון וודאי להתמוטטות עצבים.. יש כאלה (ע"ע נינה דיוה, או ג'יימי המלכה, האשה והשדיים, שמוכיחה שבלונדיניות אכן נולדו עם פחות תאי מוח.. (הכל ברוח טובה..)) שכ"כ מלאים בעצמם שזה מגיע להם, אבל פראנק או זאת ששרה בצורה לא מובנת (איטס הוליווד..
) רואים שיש להם פוטנציאל לטראומה לכל החיים..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif WB 103-104

סדרה בהחלט קורעת. קצת מאכזב שאיבדנו את רוס ואת פרנק, פוטנציאלים להופעות מחרידות וקורעות. לא ברור לי למה ג'ון מייקלס עלה לשלב הבא , הוא היה די טוב. הייתי מעלה את פרנק ורוס על חשבונו ועל חשבון ג'ו-ג'ו. מריו בהחלט בעל פונטנציאל להגיע לסוף, יחד עם נינה דיווה. השופטים פשוט מעולים, בעיקר ויטמין סי ובריגס. השלישי די פרווה. בריגס אבל מעל כולם - ההערות שלו לג'יימי פשוט במקום. והקטע של : "יש לי חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הרעות שאת לא מה שאנחנו מחפשים כי את לא מספיק טובה. החדשות הטובות הן שאת כוסית, ואני אשמח לקחת אותך לארוחת-ערב". פשוט קורע.

cj20

New member
../images/Emo58.gif104

יו, הבריגס הזה
כזה ש-ו-ו-ה-! אני בשמחה אשליך את סיימון הצידה בשבילו. איזה בייביפייס! הוא נורא מזכיר לי את בריאן מהכי גאים שיש.. אז אחרי המלצות חמות פיניתי זמן (ז"א בהפסקות האוכל המועטות שיש לי במשך היום) לראות את הדבר הזה. האמריקאים פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש בטמטום שלהם. עצם זה שקיימים אנשים שמסוגלים לעשות כזו תוכנית, ואלו שמשתתפים בתוכנית וחושבים שהם ALL THAT (ע"ע מארקו). אתם בטוחים שזה אמיתי ובאמת עובדים עליהם? זה נראה אכזרי מידי. 100 אלף דולר לא בטוח יפצו את הזוכה.. ולמה השאירו את ההוא עם 2 שמות (ג'ון מייקל? משו כזה.. ששר את שיר הנושא של "חוקים שבלב" WAR, HUA! WHAT IT IS GOOD 4)? הוא לא כזה גרוע.. ולמי עוד בא להעיף כאפה לנינה-דיבה-פוסטמה? ומאיפה מוכר לי המנחה של התוכנית? אהבתי את המשפט שלו בסוף: "מקפאדן, גואינג!"
(נראה לי שזה היה זה, משו מפגר לחקות את האאוט של סיקרסט)

maya567

New member
McFayden, Gone

וזה לחלוטין בכוונה. הוא בחור די מוכר. היה שדרן ב-MTV ארה"ב.

De fire

New member
Mcfaden gone.. ../images/Emo6.gif

הכי הרגה אותי ויטמין סי בהערות שלה.. על פראנק "בשלבים מסויימים הריקוד שלא היה כ"כ ביזארי שלא יכלתי לשמוע אותו שר, ובפעמים אחרות השירה שלו היתה כ"כ נוראית שלא שמתי לב לריקוד שלו"
ומה עם ג'וג'ו והדיבור בגוף שלישי? "Jojo is sexy!" תגיד חבוב, באיזו מראה אתה מסתכל? והחיוך שלו, אוי החיוך.. עומר שאחרי האודישנים נראה לי בסדר, הביא אותה בשיר שהוא לא שר בו חצי תו נכון.. זה היה מדהים.. ומה עם טמרה "עלה נידף ברוח"? פריק שואו במיטבו..

maya567

New member
טמרה מפחידה ../images/Emo5.gif

השיניים שלה מלחיצות אותי. אני לא מבינה איך אחרי שהם ראו אחד את השני (אני מתכוונת מבחינה חיצונית), הם לא הבינו שעובדים עליהם. חוץ מג'יימי הכוסית, הם נעים בסקאלה בין סביר (לדוג' - אש The Anglo-Assassin שבחוגים מסויימים יחשב לחמוד, אך בחיים לא יקבל חוזה תקליטים) לבין מזעזע ברמות קשות (כמו פרנק ומאריו).

Boran

New member
על ספוילר שמעתם?

חבר'ס, זה לא שודר בארץ. זה ספוילר. לא כותבים שום דבר בכותרת.

yes REAL

New member
זה גם לא ישודר בארץ, לצערי ../images/Emo7.gif

לוורנר לא שווה להפיץ את הסדרה בעולם (תעריפים גבוהים לזכויות מוזיקליות) כך שהיא לא תשודר מחוץ לארה"ב, מלבד כנראה יפן ואוסטרליה שאין להם בעיות זכויות כאלו.

cj20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

החיוך של ג'וג'ו - הם שמו כזה "קלינג" כשהוא חייך, זה היה קורע! ועומר בהחלט זייף ברמות, וזה באמת היה מדהים!!! ובריגס הזה: "עשית עם השיר אהבה, ליטפת אותו, אנסת אותו, עשנת סיגריה, עשית לו ארוחת בוקר" גאד איך הם לא קולטים שעובדים עליהם?! הם עושים הכל בסטייל אמריקן איידול רק יורדים על זה וזה כ"כ ברור וזה כדי להצחיק (הGONE של מקפאדן, הדיבור של השופט השלישי כמו רנדי. איך הם לא קולטים?) אבל הבריגס הזה
אוחחח!

De fire

New member
אגב, שמתי לב בטבלת הרייטינג

שמספר התופים ב-WB בכלל, ובתוכנית הזו בפרט, לא גבוהה מדי (מאות אלפים נראה לי), ככה שהטראומה לא תהיה כ"כ נוראית..

yes REAL

New member
הWB הוא ערוץ עם כמות צופים מועטה

בכל מקרה, דווקא התוכנית הזאת היא להיט יחסית בשבילהם.

cj20

New member
ד"א../images/Emo58.gif

מישו טרח לברר מה באמת השורה בשיר שההיא שרה "איטס אוליווד"?
מה השורה האמיתית?

cj20

New member
../images/Emo6.gif

די נו, עכשיו באמת. איך השורה הולכת?

maya567

New member
בריגס אמר את המילים באחת התוכניות

הקודמות (כבר מחקתי את הפרקים...) ועמית זה אם כבר: it's oli-woo

cj20

New member
לא, הם ניסו להבין מה היא אמרה

וויטמין סי כל הזמן שאלה מה השורה האמיתית..

De fire

New member
חרשתי על לגוגל, ואיש לא יודע..

היא לא אומרת איזה שיר היא מתכוונת לשיר לפני האודישן? מה שכן נתקלתי בשמועה, שאמרו לקהל שנכח בגמר, שאלה שיופיעו בפניהם "מאותגרים מנטלית", ולכן הם עודדו אותם ולכן גם הפרצופים הנדהמים בסוף.. אני לא כ"כ קונה את זה, אבל מילא.. אגב, תציצו פה

למעלה