SuperShadow. קדוש או רמאי?

the Sithari

New member
SuperShadow. קדוש או רמאי?

כבר הרבה זמן שהאתר של מי שמכנה את עצמו SuperShadow (www.supershadow.com) נמצא ברשת, מעודכן על בסיס כמעט יומי ומקבל מאות אם לא אלפי כניסות בכל יום ממעריצי סטאר וורס בכל העולם. בעל האתר, אותו SuperShadow, מציג את עצמו כאדם המקורב ביותר אל לוקאס, וכמי שאחראי מבחינה רעיונית ותסריטית לפריקוולים, וכמי שעתיד להפיק את הטרילוגיה השלישית (פרקים 7-9). האתר מכיל מידע רב על ההסטוריה של הג'דיי והסית', מידע נסתר כביכול על דמויות מסוימות, את תקצירי העלילה של פרקים 7-9 וגם ראיונות בלעדיים (כביכול) עם ג'ורג' לוקאס, בהם הוא עונה על שאלות המעריצים. אוקיי נגמר המבוא, ועכשיו לדבר האמיתי: רציתי לפתוח פה דיון על דעתכם בנושא. אני משוכנע שרובכם ביקרתם באתר הזה וגם לכם יש ספקות בנוגע לאמינות המידע. אז הנה הטיעונים, קדוש או רמאי? קדוש: (לא מצאתי תואר חיובי אחר) המידע שהאתר מציע הוא חלומו של כל מעריץ: קיומה של טרילוגיה שלישית, מידע על תחילתו של מסדר הג'דיי והג'דיי הראשון, שם הגזע של יודה ושמו המלא וכו'. האתר מעניק תקווה למעריצי מלחמת הכוכבים להמשך הסאגה ונותן להם הזדמנות לשלוח שאלות לג'ורג' לוקאס ולקבל עליהן תשובות באתר. רמאי: מידע רב באתר סותר את עצמו ומגיע לרמות פתטיות של ריחוק מהרעיון של הסאגה (לפי האתר, לסידיוס היה קריסטל מיוחד שמושך אנשים לצד האפל, ובגלל זה אנאקין עבר לצד האפל מהר כל כך, המידע לגבי כוכב הבית של מייס וינדו שגוי, שכן הוא נולד בHaruun-Kal ולא בErberius כפי שנטען באתר, וכן שבסוף פרק 9 הצד האפל מושמד סופית, דבר שהוא לא הגיוני בעליל- אין טוב בלי רע.) בנוסף לכך, הוכנה עצומה לסגירת האתר, ותמצאו בה טיעונים רבים נגד האתר - http://www.petitiononline.com/5551313/petition.html עכשיו נשאלת השאלה, מה דעתכם בנושא? Supershadow, תורם גדול לקהילת מלחמת הכוכבים או מתחזה המפיץ מידע שקרי? יצא ארוך, אבל זה חשוב. The Sithari

לפי הצצה קצרה-

לא נראה לי שגם אם לוקאס כתב תסריט (והוא לא כתב) לפרקים 7-9 הוא יפרסם אותו באתר ובטח ובטח לא שלו....

Darth Tomer

New member
לא ממש התסכלתי באתר הזה

אבל זה באמת נראה קצת מוזר שהוא יודע הכל.

MajorWinters

New member
זה מעורר תהייה...

כי עוד לפני שנכנסתי היה לי ברור: "הבן אדם הזה שקרן" מצד שני, למה שאדם מבוגר ישקיע כל כך הרבה זמן, ונראה באתר שהושקע בו זמן- על מנת לבדות שקרים. לפני שקוראים לי תמים, זה לא שאני בטוח בטוב לבם של אנשים, אבל הוא אדם מבוגר שצריך לפרנס את עצמו כנראה, ולהשקיע באתר שאם יום אחד יתברר כשקרי, ומתוך מליוני מעריצים הוא עוד יימצא את היפני המטורף שיירצח אותו בגלל זה (אנשים בעולם התאבדו בגלל טמגוצ'י והארי פוטר אז אי אפשר לדעת), האם זה שווה את הסיכון? (היפני היה מוגזם אבל הסיכון שבאיבוד מוניטין וכו')ץ כל אלה נותנים לי סיבות טובות להאמין שזה לא שקרי. אבל בסופו של דבר, אני לא מאמין לו.

tactical

New member
בחייך...

נראה לך שהבחור הזה הוא איזה מקורב לג'ורג' לוקאס כמו שהוא טוען שהוא... אם לוקאס היה רוצה לפרסם את כל המידע שיש שם באתר הוא היה עושה את זה באתר הרשמי ולא באיזה אתר תמהוני... בקיצור... לא דובים ולא דובונים

MajorWinters

New member
ודאי...

אני בסופו של דבר לא מאמין לבן אדם, מהסיבות הברורות שציינת. זה עדיין מעניין אותי למה אדם מבוגר משקיע כל כך הרבה דם יזע ודמעות כדי לעשות שטויות.

tactical

New member
אחי...

העולם מלא בכל מני פסיכופטים, מוזרים, סוטים וצופי כוכב נולד למיניהם?

MajorWinters

New member
צודק....

תראה אותי, יושב שעות מול המחשב כדי להשליט סדר בכמה בני תשחורת, ואפילו הכוסית היחידה שהייתה פה, עכשיו הולכת... אני מבין אותו.

Decameron Noir

New member
כבר מזמן התרעתי על זה

אין שום סופר ושום שדאוו. מדובר באמריקאי מהזן המשועמם והפתאטי ביותר, העונה לשם מייק סאטל. גילו את הזהות שלו כבר מזמן באמצעות פונקציית WHOIS של האתר register.com שמאפשרת לך לברר למי שייך כל דומיין ברשת. יש לפחות עצומה אחת נגדו, ואני מציע לכל מעריץ אמיתי של הסדרה לחתום בה. דקאמרון.

למעלה