supersession - שאלה

supersession - שאלה

ע"פ מה שאני יודע על האלבום, ובניגוד למה שקראתי בסקירה (הנפלאה לכשעצמה) שבמאמרי הפורום, ישנו שיר 9 באלבום המקורי בשם harvy's tune שלא זכה להתייחסות בביקורת (ונשמע כאילו כולו קופר...אני לא שומע גיטרות, רק את החצוצרות, הקלידים, הבאס והתופים), וכן השיר really שהוא שיר שיקגו-בלוז למופת, הוא בהחלט שיר של בלומפילד, שוב בניגוד למה שכתוב בביקורת... אשמח אם מישהו יגיד לי מי מביננו טועה

LadyG

New member
אם אתה מתכוון למי הקרדיט

על הכתיבה אז really משותף לבלומפילד וקופר והקרדיט ל- Harvy's Tune היא ל- H.Brooks.

אמנם אני לא כותב טוב כמוך

אבל נדמה לי שאני כן קורא טוב כמוך, לפחות את האותיות שליד השמות של השירים בדיסק
קודם כל- ז"א שיש טעות בביקורת, לא רצוי לתקן את זה?? דבר שני- מי זה ברוקס הנ"ל?

LadyG

New member
AMG עם כל הכבוד

ויש הרבה כבוד טועה מדי פעם. האתר לא מדוייק במאה אחוז. הקרדיטים שאני הבאתי נלקחו הישר מהרימאסטרד דיסק ואני נוטה להניח שהוא אמין. H. Brooks למיטב ידיעתי הוא אמן ג'אז. ואני ממש לא בטוחה שאני יורדת לסוף דעתך. זו בטח אני - או השעה.

השעה...

AMG ועטיפת הדיסק (שיש גם לי...) שניהם תומכים בגרסא שלי- יהביקורת באתר, זו של איש המלנכוליה, יש בה שתי שגיאות ביוגרפיות...קיוויתי להתריע עליהן או לקבל איזה הסבר לקיומן...סה טו

melancholy man

New member
הסבר

הקטע Really נמצא בצד השני של התקליט צד שכפי שנכתב יפה ב AMG בוצע כולו על ידי קופר וסטילס, אי לכך, קצת קשה לי לישב את הסטירה, אלא בכך שהקרדיטים בAMG לקוחים מהקרטים בדיסק שהם לפי מייטב הבנתי שגויים. אבל, כמובן תמיד יתכן שטעיתי קורה, אבדוק מחר

ויש כמה אמני ג'אז בעלי אותו השם

harvey brooks...וע"פ מחקר אינטרנטי שערכתי- אף אחד מהם לא ביצע קטע בעל שם כזה...

למעלה