super sneaky spy guy 8- in new york פה
S sapir771 New member 30/12/06 #2 אני לא יודעת הגעתי לקטע שבו אומרים שאיבדתי את הארנק ואין לי מושג מה לעשות מכאן הלאה
I ilanama1 New member 1/1/07 #5 ספיר זה משחק שאת אמורה לקרוא את הכתוביות שם הם אומרים לך מה עליך לעשות לאסוף חפצים ולהמשיך לפי ההוראות לבסוף את אמורה למצוא את שלושת אבני החן ולהשיב אותם למקומם
ספיר זה משחק שאת אמורה לקרוא את הכתוביות שם הם אומרים לך מה עליך לעשות לאסוף חפצים ולהמשיך לפי ההוראות לבסוף את אמורה למצוא את שלושת אבני החן ולהשיב אותם למקומם
I ilanama1 New member 1/1/07 #7 תפתחי את המפה ולכי עליה כשהיא פתוחה ואז תדעי בדיוק איפה את נמצאת לפי התרשים בצד את צריכה לעבור את המפה ולמצא דברים חפשי בזהירות
תפתחי את המפה ולכי עליה כשהיא פתוחה ואז תדעי בדיוק איפה את נמצאת לפי התרשים בצד את צריכה לעבור את המפה ולמצא דברים חפשי בזהירות
R rinatt1 New member 5/1/07 #10 היי אחלה משחק../images/Emo6.gif צריכה ../images/Emo53.gif אני לא מצליחה לרשום את הקוד בשאלה ששואלים לאן רוצה ללכת?? ראיתי את השעה ואת המקום שאליו נוסעים, אבל שום דבר לא מתקבל, אות גדולה, אות קטנה.. כלום!!! פליזזזזזזזזזזזז אילנה
היי אחלה משחק../images/Emo6.gif צריכה ../images/Emo53.gif אני לא מצליחה לרשום את הקוד בשאלה ששואלים לאן רוצה ללכת?? ראיתי את השעה ואת המקום שאליו נוסעים, אבל שום דבר לא מתקבל, אות גדולה, אות קטנה.. כלום!!! פליזזזזזזזזזזזז אילנה
R rinatt1 New member 5/1/07 #11 סיימתי .. ממש נחמד../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo178.gif
R rinatt1 New member 5/1/07 #12 קישור לפיתרון (באנגלית) ../images/Emo24.gif יש ללחוץ על show spoiler בתגובה השנייה בעמוד (תגובה מס' 152) הבחור השקיע , פתרון מלא.. תהנו
קישור לפיתרון (באנגלית) ../images/Emo24.gif יש ללחוץ על show spoiler בתגובה השנייה בעמוד (תגובה מס' 152) הבחור השקיע , פתרון מלא.. תהנו