Super Sneaky Spy Guy 5 עוד אחד מהסידרה
I ilanama1 New member 25/11/06 #3 הקוד הוא לחדר שינה אחד הרמז שם אומר לך איך להכין עוגה והתשובה היא 21.5
L Leeat1 New member 25/11/06 #5 היי שוב../images/Emo53.gif נראה לי שחסרים שני חפצים. ולא הבנתי את השאלה הזאת.
I ilanama1 New member 25/11/06 #6 אני חושבת שהם מתכוונים לתו שהמוסיקה מתחילה הם מדגישים את המפתח אבל עוד לא עשיתי זאת מתחילה מההתחלה נתקע לי המחשב באמצע
אני חושבת שהם מתכוונים לתו שהמוסיקה מתחילה הם מדגישים את המפתח אבל עוד לא עשיתי זאת מתחילה מההתחלה נתקע לי המחשב באמצע
R rinatt1 New member 25/11/06 #7 היי מישהו משחק ../images/Emo53.gif מה הקוד לחדר עם הצורות?? (איפה שנמצא הטלסקופ)
R rinatt1 New member 25/11/06 #10 לאט לאט אספתי את כל הדברים. תיכנסי לכל החדרים ותמצאי את הדברים. בחדר שינה 3 בקומה ה-2 יש בגד ים. במטבח יש מתכון.. זה הקוד לחדר שינה ה-1 למעלה. בחדר שינה ה-5 בקומה 1 יש סנפירים. ויש מפתח על השולחן בחדר האוכל. ותמשיכי משם!! בהצלחה.
לאט לאט אספתי את כל הדברים. תיכנסי לכל החדרים ותמצאי את הדברים. בחדר שינה 3 בקומה ה-2 יש בגד ים. במטבח יש מתכון.. זה הקוד לחדר שינה ה-1 למעלה. בחדר שינה ה-5 בקומה 1 יש סנפירים. ויש מפתח על השולחן בחדר האוכל. ותמשיכי משם!! בהצלחה.
R rinatt1 New member 25/11/06 #14 צריך למצוא שעון.. מישהו מצא?? ולתת את השעון לפתק שנפתח בחדר שינה 4 למטה. מצאתם?? אני לא מצאתי שום שעון.
צריך למצוא שעון.. מישהו מצא?? ולתת את השעון לפתק שנפתח בחדר שינה 4 למטה. מצאתם?? אני לא מצאתי שום שעון.
I ilanama1 New member 25/11/06 #16 יש לי את הקוד לחדר שינה 2 אחרי שמצאתם את הבקבוק ליחצו עליו והוא נותן לכם אותיות ומספרים והקוד הקודם שקבלתם מהטלויזה הפכו את הספרות לאותיות וקבלתם את הסיסמא והיא sail boat
יש לי את הקוד לחדר שינה 2 אחרי שמצאתם את הבקבוק ליחצו עליו והוא נותן לכם אותיות ומספרים והקוד הקודם שקבלתם מהטלויזה הפכו את הספרות לאותיות וקבלתם את הסיסמא והיא sail boat
R rinatt1 New member 25/11/06 #17 כל הכבוד../images/Emo45.gif אילנה את גדולה../images/Emo140.gif ועכשיו אני לא מבינה מה רוצים ממני... צריך ללכת לאמבטיה להסתכל עם הטלסקופ.. יש לך מושג??
כל הכבוד../images/Emo45.gif אילנה את גדולה../images/Emo140.gif ועכשיו אני לא מבינה מה רוצים ממני... צריך ללכת לאמבטיה להסתכל עם הטלסקופ.. יש לך מושג??
R rinatt1 New member 25/11/06 #18 ../images/Emo53.gifהמשך: אולי ללכת לחדר השינה ולהסתכל בטלסקופ... וזה לא הולך...