Super Sneaky Spy Guy 4: המשך המשחק
I ilanama1 New member 22/11/06 #5 במשחקים מהסידרה הזאת צריך קודם כל לאסוף חפצים ולהסתכל בכתוביות על הרמזים ושם נמצאים הקודים אתן לך רמז לשאלה בסיפריה הסיפרה 3 היא האות t האחד הוא o
במשחקים מהסידרה הזאת צריך קודם כל לאסוף חפצים ולהסתכל בכתוביות על הרמזים ושם נמצאים הקודים אתן לך רמז לשאלה בסיפריה הסיפרה 3 היא האות t האחד הוא o
פ פורפורית 1 New member 22/11/06 #7 עוד שאלה נתקעתי בחדר ריקודים לפני החדר של האדון,מדוע אינני יכולה לחזור ?
I ilanama1 New member 22/11/06 #8 היי קודם כל את לא צריכה להשתמש בחפצים רק לאחר שאספת את כל האבנים יש לפעמים שאת נתקעת בחדר צריך לנסות ללחוץ כמה פעמים על החץ באם את רוצה כמה רמזים אני אעזור לך
היי קודם כל את לא צריכה להשתמש בחפצים רק לאחר שאספת את כל האבנים יש לפעמים שאת נתקעת בחדר צריך לנסות ללחוץ כמה פעמים על החץ באם את רוצה כמה רמזים אני אעזור לך
I ilanama1 New member 22/11/06 #14 תפתחי את המפה ותלכי עם החיצים כשהמפה פתוחה יהיה לך יותר קל לתמרן בין החדרים
L Leeat1 New member 23/11/06 #17 היי. מישהו יכול לומר לי מה התשובה לחידה בחדר עם השומר והתמונה. (seven letters)? תודה.
L Leeat1 New member 23/11/06 #18 ../images/Emo207.gifתודה אילנה לא שמתי לב שיש שירשור עם פיתרונות. כל הכבוד לך!