Super Sneaky Spy Guy 10 - The Tenth

לא לקחתי את האת

חחחחחחחחח,נראה לי שאמשיך מחר,תכתבי לי איך לעקוף את האריה ,ואין לי מפתח אדום.

ilanama1

New member
את מנגנת לאריה את המנגינה

שכתבתי לך לפי הסדר ואז הוא נרדם ואת לוקחת את האת ואיתו את חופרת ליד הסירה בין הסירה למכשיר ומקבלת קופסא אדומה פותחת אותה עם המברג ויש לך עוד משולש זהב ולצד הקופסא שמאל יש לך קוד תרשמי לך אותו תצטרכי אותו בסוף המשחק גם על האולר יש לך קוד שגם אותו את צריכה והמפתח האדום נמצא ליד מכונית השלג מציץ משהו אדום הזיזי את הקרח ותקחי אותו בשביל להפעיל את המכשיר בחדר בביקתה

אני גם לא מצליחה לחזור אל האריה

מגיעה לבקתה ומשם שוב לסירת מרוץ לא מוצאת דרך חזרה. אם יתחשק לך תכתבי לי. תודה ,אמשיך מחר.

ilanama1

New member
כדי לחזור למקום כלשהו תלחצי על

המכשיר ושם הוא נותן לך לחזור לאן שאת צריכה ליד הסירה תלחצי על המכשיר וחזרי לגונגל

ilanama1

New member
| עכשיו שלקחת מהאריה את האת

את חוזרת לסירה וחופרת כמו שאמרתי לך קודם ולוקחת קופסא אדומה תפתחי אותה עם המברג ויש לך עוד משולש זהב ובצידה יש קוד עכשיו לאחר שיש לך כבר 2 משולשים שוב לוחצת על המכשיר וחוזרת לחללית בחללית את נגשת לארון איפה שנממצא הלפטופ ומחברת אליו את האולר ואז את יכולה לפתוח את הארון ולקחת משם את המשולש השלישי מגדילה את הקופסא השחורה שיש לך ושמה עליה את שלושת המשולשים והיא נותנת לך מכשיר אותו את מחברת למחשב הגדול ומכיסה את הקוד שהיה רשום אל האולר והוא XZD ואז הוא נותן לך עוד מקום אחרון שאת יכולה להגיע אליו אחרון נכנסת לחדר אורחים על הארון יש לך רבוע שחור הגדילי אותו ורשמי את הקוד שהיה על הקופסא האדומה והוא 843 נפתחת לך הדלת והופ נמצא התכשיט

די השתגעתי,

המכשיר שבחדר שינה? הוא לא פועל והנה הסירה ואני עפה למיטה ,מחר אמשיך לקרוא את הרמזים.תודה אילנה

ilanama1

New member
בשביל המכשיר בחדר שינה את

צריכה קודם לחזור לגונגל ליד מכונית השלג יש לך מפתח אדום הזיזי את השלג וקחי את המפתח ושימי בחדר במכשיר

בשביל להזיז את השלג אני חייבת את

ובשביל לקחת את האת אני חייבת לחזור לאריה,ולחזור לאריה אני לא מצליחה.זהו..ליל מנוחה ,מחר לא אצליח לקום לעבודה
קארא מחר את הרמזים שלך לאט לאט.

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif מוקדש לפורפורית 1

קאסטל 4 עששית קאסטל 7 גרזן להדליק את העששית ב קאסטל 5 עם הנר קאסטל 6 למיס את הקרח עם העששית ולקחת מפתח כחול בקאסטל 2 עם הגרזן על הקופסא השחורה ולקחת את הקופסא בקאסטל 6 למשוך את קצה החוט האדום כלפי מטה ולחבר את המפתח הכחול לשים למעלה בקופסא וללחוץ על הנורה האדומה וקליק על המכשיר בדף שנפתח ללחוץ על location1 בתחנת חלל 4 קליק על הנורה האדומה בתחנת חלל 8 מברג בצד ימין בתחנת חלל 7 להקיש על הספרות בסדר עולה מהמספר הקטן ועד הגדול לפי הסדר על הנורות הירוקות צריכות להדלק עכשיו המכשיר בתחנת חלל 1 פועל קליק על המכשיר ובלוח הנפתח בוחרים location2 מגיעים לגונגל בגונגל 8 פנס להוציא את המצבר מתוכו חוזרים לגונגל 3 ומחברים את המצבר למכשיר הולכים ימינה ומגיעים לתוכי לשים לב למה שכתוב על האריה לחיצה על המכשיר בגונגל 3 ובוחרים את המקום הבא לאלסקה קליק ימינה ומגיעים לרכב שלג בצד ימין להזיז את הקרח כלפי מטה ולהוציא את המפתח האדום חוזרים לאלסקה 1 עם החץ פעמים ישר למעלה לנכנסים לבקתה על הספה חליל על השולחן דף נייר ובו רמז לקוד שבמטבח עם החץ למעלה וימינה חדר שינה להזיז את התמונה על הקיר ולקחת משולש זהב לרדת חזרה למטה ושמאלה למטבח קליק על המלבן השחור ולהכניס את הקוד כבר הסברי למעלה איך הגעתי אליו והקוד הוא 3 מקבלים אולר קליק על האולר ולרשום את הקוד חוזרים לאלסקה 4 ( פעמים) למעלה ומגיעים לחדר עם המכשיר להכניס מפתח אדום לחיצה על הנורית האדומה ועל המכשיר וחוזרים לגונגל ימינה 3 פעמים ומגיעים לאריה מנגנים בחלילית לפי הרמז של התוכי (האריה לא ישן 10 שנים) שזוהי המנגינה שיש לנגן לו D E C A D E האריה נרדם ואפשר לקחת את האת פעמים קדימה ומגיעים לגונגל 3 עכשיו בין הסירה למכשיר בצד ימין יש כתם כהה לחפור עם האת ולקחת תיבה אדומה לגדיל את התיבה קליק עם המברג על המנעול ומקבלים עוד משולש זהב קליק בצד שמאל שלה ומופיע קוד 843 קליק על המכשיר וחוזרים לחללית SPACE על הלוח נגשים לתחנת חלל 6 קליק על הלפטופ ועל האולר עולים פעם אחת למעלה לתחנת חלל 5 קליק על משולש הזהב עכשיו להגדיל את הקופסא השחורה ושים עליה את שלושת המשולשים וקליק על הנורה האדומה ומקבלים מקלדת עולים פעמים למעלה לתחנת חלל 3 מחברים את המחשבון למחשב הגדול ורושמים את הקוד מהאולר שהוא XZD קליק על המחשבון בצד שמאל למטה עולים פעם למעלה לתחנת חלל 1 לחיצה על המכשיר ונגשים ל LOCATION5 על דלת הארון קליק במרובע השחור ולרשום את הקוד שהיה על התיבה האדומה 843 לחיצה על האנטר דלת הארון נפתחת והתכשיט האבוד נמצא

rinatt1

New member
../images/Emo24.gifאילנה ../images/Emo51.gif

אני ממש אוהבת את הסידרה הזו. תמשיכי לעדכן אותנו

למעלה