Super Sneaky Spy Guy - 10 Rooms נקווה שיותר

ilanama1

New member
אני כאן תקועה בחדר 4

לא מתאים לי שום קוד שאני מנסה

3 שרונית

New member
גם אני שם..נראה לי חסר לי משהו

מצאת את האותיות בספר... מה אני מפספסת??

ilanama1

New member
מה שמצאתי זה סכין על השולחן

ואני צריכה קוד חשבתי שהשעון הוא רמז אבל לא מתאים לי

הי בנות התחלתי אתמול בלילה

ולא הצלחתי לצאת מהחדר הראשון והשני. מצאתי עיגול ומשהו ורוד וזהו. בבקשה ..תנו לכאן פתרונות .אחה"צ כשאגיע הבייתה אתחיל לשחק תודה מראש

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif פורפורית

בחדר הראשון הקוד הוא 40 חדר שני הקוד הוא sauna בחדר השלישי הוא סדר הכדורים על שולחן הביליארד הוא כך 5 למעלה ימין 2 למטה שמאל 1 למטה ימין בפינה חדר רביעי הקוד הוא לאחר שאת שופכת מים על הספל שמה את הטבעת ורושמת w l

ilanama1

New member
לא מסובך בכלל המים הם

מהמקלת מסמנת את הספל ולוקחת מים מהכיור וכתוב לך שאת נקיה ואז חוזרת לחדר ושופכת את המים על הכתוב ביומן ויש לך קוד אני כאן ויכולה לעזור במידת הצורך

תודה חמודה אני עייפה מדי

ומצוננת מדי היום

ilanama1

New member
שרונית כשאת

ממלאת את הספל באמבטיה עם מים בחדר הרביעי שופכת את המים על הדפים את מקבלת את הקוד

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif פתרון למשחק

חדר 1 על המדפ כלי שחמט סגול על השולחן עיגול המטבעות הם רמז לקוד וגם התמונה הם רמז מטבע אחד של 10 שווה 20 של אחד מהשנים כך ששניהם שווים 40 וזה הקוד ומקבלים מפתח חדר 2 במקלחת על הכיור כלי שחמט כתום בארוניות ספל אדום למלא במים זה כאילו וכתוב כמה שאתם נקיים עכשיו בדלתות הארונית אותיות שמהם מרכיבים את המילה sauna קלק על השטיח ליד האמבטיה ורושמים את המילה sauna ומקבלים מפתח חדר 3 על השידה כלי כחול על שולחן הביליארד הרמז הוא על שטיח הקיר וכך משחקים כדור 5 להכניס למעלה פינה ימנית כדור 2 למטה פינה שמאלית כדור 1 למטה פינה ימנית ואז בתא מקבלים מפתח חדר 4 על השולחן סכין על השידה כלי אדום פתחים את היומן ושופכים את ספל המים על הכתוב ומקבלים קוד בצד שמאל מניחים את העיגול טבעת שיש לנו ואת האותיות w l כותבים בריבועים ומקבלים מפתח חדר 5 על השידה כלי ירוק על החלון סכין גילוח על הקיר פתק צהוב שהוא הקוד למחשב שם משתמש julia והסיסמא היא האותיות הראשונות של כל הכתוב והםIWLMLWJF (אני כתבתי כאן באותיות גדולות כדי שיהיה ברור יותר אבל למחשב כותבים באותיות קטנות) פותחים את התיקיה שבמחשב ואת הדף לאחר מכן ומקבלים תמונה של חד קרן unicorn שזה הקוד לחדר הבא חדר 6 על השידה תמונה קליק עליה והיא מסתובבת עם סכין הגילוח לתחוך את הנייר ומקבלים סיכת ראש עם הסיכה פותחים אורנית ימנית ומקבלים קופסא חומה שעליה מניחים את כלי המשחק מצד ימין כלי סגול אחריו כחול אחריו אדום אחריו ירוק ובסוף כתום ומקבלים מפתח חדר 7 על הקיר פאזל אם תסתכלו טוב לפני שאתם מתחילים להרכיב אותו יש רבוע שחור עם הסכין אפשר לפתוח את הריבוע ואז בשידה למטה מקבלים קופסא אדומה עכשיו קליקים כך למעלה למעלה למטה שמאל למטה למטה ימין למעלה למטה למעלה הקופסא נפתחת ויש מפתח(את הכיוונים לפתיחה מקבלים לאחר שמרכיבים את הפאזל) אני חוסכת לכם את המשחק בפאזל אבל מי שרוצה מוזמן להרכיב אותו בסוף מקבלים מפתח חדר 8 קליק על הפסנתר למטה בריצפה יש כדור עץ על הפסנתר מנגנים כך למי שלא מתמצא בתווים2514356 ומקבלים מפתח על כלוב הציפור חדר 9 מצד שמאל של השולחן ליד הנר למטה בקטע החום יש צורה מעץ מה שכתוב במכתב על השולחן זה רק מבלבל המפתח לחדר השני נמצא למטה בדלת חדר 10 ואחרון במגירה עוד חלק מעץ על הריצפה קוביה חומה קליק בצד ימין של הקוביה ושוב קליק ולהניח את העגולים מעץ קליק בצד שמאל של הקוביה קליק על המשולש ולהניח את החלק שנוסף שיש לנו וקליק עליו הוא נכנס פנימה עכשיו קליק על העיגול עליון צד שמאל שיבלוט החוצה וקליק על עיגול ימני תחתון שיבלוט וקליק למעלה ויש מפתח לדלת הבאה ואתם בחוץ

ilanama1

New member
התחלת הפוך הכתום הוא האחרון אני טעיתי

מתחילים מצד שמאל סליחה טעות שלי מצטערת

למעלה