Super Bowl XXXVII

SlamminDino

New member
BALL GAME

הריידרס עשו את מה שיכלו אבל זה פשוט לא היה מספיק מול ההגנה המצויינת של טמפה וכמה יאה לשחקן ההגנה של השנה לסיים את המשחק בכל הנוגע למנצחת. דריק ברוקס רץ כחמישים יארד חזור בשביל הטאצ´דאון לאחר עוד Interception שזרק ריץ´ גאנון. פשוט לא היום של גאנון למרות שתיי מסירות טאצ´דאון לא רעות בכלל... כמובן שהרבה ובעצם כל הקרדיט הולך להגנה המצויינת של טמפה שהמשיכה לתקוף את הקווטרבאק של האוקלנד ריידרס ולא הניחו לו לרגע. התוצאה היא עכשיו 41-21 ועם ה דקה + שנשאר לשחק אין שום מצב שבעולם שנראה את אוקלנד חוזרת למשחק.

SlamminDino

New member
Excuse me while i kiss the SKY

השיר המפורסם של ג´ימי הנדריקס הוא גם שיר הנושא של התמונה הזאת.

SlamminDino

New member
יום קשה לביל ראמינאוסקי..

שחקן הקו הקדמי של הריידרס עבר יום קשה כמו כל קבוצתו. הדובדבן שבקצפת של טמפה היה הסכין האחרון בארון שלו ושל הקבוצה כולה מאוקלנד. המהלך שהיה אמור להיות האחרון של המשחק הסתיים בעוד Interception וישר לאנד זון של אוקלנד שוב!! התוצאה היא 48-21 וזוהי תבוסה ענקית לקבוצה שהייתה פייבוריטית בקצת לפניי תחילת המשחק.

SlamminDino

New member
ובינינו...

ההבדל הגדול ביותר היה במח ולא רק בכוח!! שניי הדברים הולכים ביחד בצורה כל כך יפה ב NFL. המחיר ששילמה טמפה ביי על מנת להשיג את ג´ון גרודן מאוקלנד היה שווה מאוד ומקבוצה טובה בלי קבלות הם הפכו להיות אלופיי העולם עם כל הקבלות שרק ירצו. Theyve Earned It !! ההבדל בין הקבוצות היה בהכנה המנטאלית ובתכנית המשחק הנכונה של טמפה שפשוט שדדה את הריידרס מכל מצעה ההתקפי. ה MVP שלי לסופרבול ובעצם לעונה כולה הוא ג´ון גרודן, המאמן הצעיר ביותר בליגה והראשון שנאלץ להתמודד עם קבוצתו לשעבר בסופרבול-- רק שנה לאחר שעזב אותה. לאוקלנד יש מאמן מצויין וקבוצה נהדרת-- האיש שבנה אותם נמצא בקבוצה היריבה, זאת הייתה הבעייה שלהם והאוצר הגדול של טמפה.

Doctor Evil

New member
וואי...

ממש יפה... משקיען רציני אתה! קבל ח"ח! אפרופו גרודן- שמת לב איך כל פעם שהוא דיבר במיקרופון שלו הוא הסתיר את הפה שלו כדי שלא יצליחו לקרוא שפתיים... :) מה שעוד הצחיק אותי בסופרבול הוא שסלין דיון שרה לפני המשחק: "god bless america my home sweet home".... והיא בכלל קנדית.. :) באמת צריך לפתוח פורום NFL. אני מציע לחכות עכשיו עד לסוף הקיץ שתתחיל העונה, ואז לשלוח בקשה לתפוז..

למעלה