sungun מתנתק

R a c h e li

New member
sungun המתוק......./images/Emo25.gif

גם עיתונאי....גם סופר....גם קולנוע..... אוף אוף אוף כל התרבות הזו זזה לנו מארצנו הקטנה תגיד ממי..... אתה עובר מהדיוטי פרי
למה שמה יש לי משהו שאני צריכה
בהצלחה בדרכך...שמור על עצמיך וכמובן על ילדיך.....

שלי 9

New member
סנגן ,תחסר לנו מאוד..

סנגן שיהיה לך המון בהצלחה במסע החדש בחייך, תמשיך לרדוף אחרי החלום שלך, אני משוכנעת שתגשים אותו.. נעמת לנו מאוד!

deena

New member
קובי

תיבת המסרים מזמן כבר ריקה ממך. העלבת, נעלבת. קצת נעלמת. אפילו נאלמת. הרבה כאב היה שם בין השורות, בלבול, אולי גם דמעות. מכל מצב יש מה ללמוד. אני לפחות, הצלחתי ללמוד טיפה ממך. מקווה שהושטת היד שהיתה שם בהתחלה עדיין נחשבת, ושתיקח איתך רק מה שיעשה טוב. כשיצא הסרט הראשון- אנחנו רוצים לראות הקדשה לג''ג בכתוביות בסוף. המון בהצלחה, סע לשלום. ה' עמך.

יעלילה1

New member
אני חדשה פה.

והסיבה לגירושים שלך מזכירה לי את זו שלי. גם אני העזתי לחלום, חלום פשוט הרבה יותר מזה שלך. אני רוצה לעבוד, יש לי עבודה טובה (מטפלת בתנועה בילדים לקויי שמיעה) ובמקום טוב, מקדם ומפתח מקצועית. בעלי, כמו חצי מהמדינה בעד שלא אעבוד אלא אקבל ביטוח לאומי. אני רוצה לבחור. תפיסת העולם שלי (הראש שלי "מלא פילוסופיות", לטעמו) לא נראית לראש הקונקרטי והפרקטי שלו. בעיני זה בסדר להיות קונקרטי ופרקטי, אבל אפשר גם לאהוב את החולמים. ואני לא לגמרי חולמת או מנותקת. הוא עזב, והעולם (הפרקטי והקונקרטי) שלי לא התמוטט, אני מחזיקה בית ושני ילדים (אם כי אני בכל זאת לפעמים במין ציפיה חרדה שהכל יתמוטט). מי שלא חולם לא יכול להגשים חלומות.. מי שלא חולם החיים שלו לא מעניינים, לא מתקדמים או מתפתחים בחיבור לפנימיות שלו. לימודים והליכה בעקבות חלומות (עם חיבור למציאות, כי גם לימודים צריך לממן) נראים לי כמו הדבר הכי טוב שיש. בהצלחה, זה משונה כי אני לא מכירה אותך אפילו לא במסגרת הפורום הזה, ואולי אני בעצם כותבת לאיזשהו חלק בי שמחפש הדהוד גם מבחוץ.

יערית

New member
ואתה

תצליח
אנחנו לא נפרדים אתה יודע..קנגרו קטן ואתה איתנו

N D R

New member
מאחל לך המון הצלחה בכל דרך

שתבחר. ד"א, לאן באוסטרליה?

oldest

New member
old and wise

אלן פרסונס- הוא לא במקרה אוסטרלי? דרך צלחה ומאושרת! As far as my eyes can see There are shadows surrounding me And to those I leave behind I want you all to know You've always shared my darkest hours I'll miss you when I go {soc} And oh, when I'm old and wise Heavy words that tossed and blew me Like autumn winds will blow right through me And someday in the mist of time When they ask you if you knew me Remember that you were a friend of mine As the final curtain falls before my eyes Oh when I'm old and wise {eoc}

d a n i e l s 5

New member
FADE OUT;

על כל התקופה שעברה......... FADE IN; אוסטרליה = חיים סטודנטיילים, חלומות מתגשמים. ככה אני רואה את סרט פרוייקט הגמר שלך שם ואולי את הפיצ'ר שיגיע בעקבותיו. כאחת שהגשימה את חלום לימודי הקולנוע לפני 20 שנה (כאן בישראל ובלונדון) יכולה להבין אותך... שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!! מכיוון שטרחת להסביר לקהל מהו ה-SUNGUN מרגישה צורך להסביר מהו ה- FADE - תהליך הנעשה במעבדה או במצלמה, שמחשיכה את התמונה או מעלימה אותה בהדרגה, או לחילופין מתבהרת בהדרגה .....

L o v e M e1

New member
SUNGUN ../images/Emo50.gif, נגע מאוד לליבי

מה שכתבת, כניראה שיש מחיר למימוש חלומות, כניראה שתשלם על כך גם בעתיד, אבל אני מאחלת לך שתגשים אפילו חלק מהחלומות , מאחלת לך שתפתח חיים חדשים, זוגיות חדשה, וחברים חדשים- אנחנו נהיה פה ונשמח אם תעדכן אותנו מעת לעת. עכשיו, אחרי שאני יודעת שאתה כותב למחייתך, מובן לי מדוע הכתיבה שלך הדהימה אותי (האמת חשבתי שאתה מישהו אחר...) גם האנשים הכי מפורסמים בכתיבה שלהם, ביצירה שלהם, ציירים סופרים אנשי במה וקולנוע, הרגישו תקופות ארוכות בחייהם מפוספסים,בלתי ניראים, ובלתי ראויים, ופתאום יצירה אחת גילתה אותם ולפעמים זה קרה דוקא אחרי מותם. אני כותבת את הדברים הללו כדי שלא תייחס רק לארץ ישראל ותושביה את הדברים שכתבת. כמו בכל דבר בחיים, צריך גם מזל, ונתונים נוספים על מנת להצליח. לך עם הפנים קדימה, עם תקווה ושאיפה להצליח ותעשה את זה בגדול ותישא איתך את SUNGUN האישי שלך לכל מקום.

Gefen

New member
קובי

להיכן פניך מועדות באוסטרליה? אם למלבורן, צור איתי קשר במסרים, חייתי שם שנתיים והשארתי כמה חברים טובים טובים שישמחו לעזור לך בקליטה. מלבד זאת, אם עדיין לא הגעת לפורום הישראלים באוז ונוז.. שפה בתפוז, אני מזמינה אותך להכנס. יש שם המון מידע מאלף, ספריית מאמרים מצויינת וקהילת ישראלים שחיים שם וידעו לענות לך שאלות ולתת עיצות שיחסכו הרבה כסף, זמן ובעיקר כאב ראש.. מאחלת לך הרבה הצלחה, אתה נוסע לפיסת גן עדן אמיתית, תהנה....

seg sug

New member
סיבות יש לחיים

סיבות לגירושים לחלומות שיקדמוך בחיים, מחפשים תובנות, בתוכינו מפשפשים לפעמים מוצאים מעט סימנים למה שפעם ביקשנו להגשים. שיהיה בהצלחה בהנאה והגשמה. מ-seg sug שאנשים לעתים טעו כי שימך הוא

למעלה