SUNDAY...

ד ו ל ה

New member
SUNDAY...

... Tell me why I don't like Sundays (במקור MONDAYS ...) הידעתם שרוב ההתאבדויות בעולם מתרחשות ביום שני, היום הראשון לאחר סופשבוע אצל ה"גויים"? ולא , לא לדאוג אין לי שום מחשבות כאלה, סתם דיכי קטן של ראשון בבוקר. דולה (בדאון של יום ראשון)

ע פ ר ל ה

New member
דולה

רוצה לצאת מהדאון? יש לי מברשת נוספת... אני צובעת קירות בייתי. אז קדימה,שנסי מותניים,מיתחי ידיים,וסעי לעברי... ממתינה לך.

יערית

New member
תרחישים מוכרים

מלאי האנרגיות שלנו מוצו בשישבת,יום ראשון מגיע ואנחנו שדודים וזקוקים למנוחה מהאי מנוחה של שבת.וגם אם נחנו כל השבת עדיין יש עייפות גדולה.הדיכי יתפוגג לו לקראת הערב, תנתבי את המחשבות שלך לשם,כיוון הרוח תשתנה בהתאם לחשיבה שלך.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif

אכן יתפוגג לו לקראת הערב.... כי בערב אני הולכת לרקוד ושם, הכל עובר. לאור המסרים המודאגים שקיבלתי חייבת להבהיר כי הכל בסדר, סתם מצב רוח חולף you know ... דולה (שדווקא אחרי סופ"ש נפלא, ימי ראשון עוד יותר קשים לה)

seg sug

New member
ואני..באמת שונאת ימי שני

יום ראשון עדיין לא קולט את ההמשך יום ראשון, מתחיל שבוע בהתרגשות שאולי התרחשות- תתחיל את השבוע בחיוך שתמנע משאר השבוע "למות" יום ראשון מרגיש התחלה..התחלה, המשך, או תקווה לימים טובים מהשבוע שהיה טובים יותר, או טובים פחות ימים שיעשו טוב, בפנים בתוך הנשמות יום ראשון, עדיין הלום בתחושה של...חכי השבוע רק מתחיל לא תמיד "מאוחר כרגיל" אבל מתחיל, פותח, מרגיל ואז .. אז מגיע שני, ציפיות נופלות השבוע נראה מיגע וארוך יש זמן והרבה..לסוף השבוע שיסגור במפנה, יום שני מרגיש מהוסה, מחכה, ודבר לא יקרה תקוע באמצע לא רואה קצה I WANT TO SHOOT...WOOO,HOOO,HOOO... THE WHOLE DAY DOWN

shemesh22

New member
לא עדכנו אותך?

בוטל יום ראשון. אפשר לבטל את הדיכי שלך:)

ד ו ל ה

New member
../images/Emo6.gif

כן, רק אחרי שכתבתי, קראתי את שאר ההודעות ראיתי שאני לא לבד ושיש עוד כמה שמרגישים ככה
(100 לפחות
) צרת רבים נחמת טיפשים?? יאללה מוכנה להיות קצת טיפשה היום, עד שיעבור... האמת, כבר עובר ברגעים אלה ממש
דולה (מתגעגעת לך קצת...)

למעלה