sunday!

noam270

New member
sunday!../images/Emo42.gif

איך התחיל לכם השבוע? התרחשויות מיוחדות? ספרו ספרו
שיהיה המשך שבוע סבבה
******** איכסאיכסאיכס יום ראשוןןןן. היה מבחן בפסיכולוגיה, זה היה כל כך ארוך! כאילו, בשעה וחצי היינו צריכים לענות על 5 שאלות ענקיות כאלה כמו בהיסטוריה ועוד הגדרות של 5 מושגים... היד שלי... הרגישה את זה טוב.
אבל היה סבבה
זה די קל, רק קצת מבלבל באחת השאלות שלקח לי זמן להיזכר אבל עבר אחלה
ו...אזרחות, היה מצחיק, בא סטודנט ללמד אותנו על זכויות מיעוט ובסוף הסתבר שהוא כתב על כללל הלוח עם טוש לא מחיק
צחוקים.. ו...תנ"ך, עבר סביר כזה.. מתמטיקה... איכס. נקודה.

tritone

New member
אני כל פעם מקווה שיכתבו בטוש לא מחיק!

אבל זה לא קרה עדיין השנה
אממ הודעתי שאני לא הולכת לטיול השנתי והיו קצת בלאגנים ואני אמורה להתקשר למחנכת שלי אבל שיהיה... וקניתי סימס 3 לייט נייט, יא! מחר מבחן במתמטיקה ואח"כ לא-טיול-שנתי, יש!

asaf105

New member
כפי שצפיתי, השבוע התחיל רע מאוד

טוב, לא קל לי לומר את זה, בכלל אני לא יודע איך זה אפשרי לחבר את המילה נפטר או ז"ל לכל בנאדם כלשהו אבל היום סבתא שלי....תשלימו את המילה מהשורה למעלה
ברור שלא צפיתי את זה וזה בכלל בא לי בהפתעה בכלל לא צפויה, הייתי בשוק
אני לא מסוגל לעכל את זה, אני לא יודע מה אני מרגיש, אין לי מושג איך להגיב על זה אחותי בכתה, אמא שלי בכתה ואבא שלי גם(זאת סבתא מצד אבא), ואני פשוט לא בכיתי, ואין לי מושג איך מרגישים את זה ואיך מעכלים את זה חוץ מזה שזה מוות ראשון שאני חווה בקרובי משפחה, ולמרות העצב אני לא יודע איך להרגיש ואיך להגיב לזה אני עדיין לא מעכל, ומחר יש הלוויה ולא נראה לי אני אלך, לא נראה יל שאני מסוגל לראות את הבנאדם נכנס מתחת לאדמה ויותר לא רואים אותו, ועוד באווירה שכולם בוכים ואני לא יודע מה להרגיש

Xx Reut xX

New member
משתתפת בצערך!! תהיה חזק../images/Emo201.gif

ולא חייבים לבכות כדי להיות באבל על מישהו, כל אחד בדרך שלו, וזה בסדר.. תהיה חזק!

tritone

New member
מצטערת לשמוע

מתו לי 2-3 אנשים במשפחה, האחרון היה סוגשל דוד שלי וזה היה ממש קשה אז אני מבינה אותך. עם הזמן ההרגשה משתפרת.

larisa125

New member
אוי, אסף ../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

אל תדאג, יהיה בסדר
סבא שלי נפטר לפני שנה, ובדיוק כמוך גם אני לא בכיתי ופשוט לא ידעתי מה להרגיש... שולחת הרבה חיבוקים

noam270

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo201.gifאויייי../images/Emo10.gif

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משתתפת בצערך, אחת עם ניסיון
זה נוראי לאבד קרוב משפחה, ועוד ככה בפתאומיות... אני רק יכולה לשלוח לך מלאמלא חיבוקים מעודדים....
אני לא יודעת אם זה מנחם יותר מדי, אבל תנסה להיזכר רק ברגעים הטובים ובזה שזכית להכיר אותה במשך 16 שנה.. אני מתכוונת, הזיכרונות תמיד יהיו איתך.. זה לא עושה את זה פחות כואב, אבל זה משהו...

asaf105

New member
תודה כולם!../images/Emo51.gif

הייתי בסוף בהלוויה וואי, אני לא מאחל לאף אחד לעבור הלוויה זה אירוע כל כך נוראי, כל כך עצוב בגלל שזאת גם היתה ההלוויה הראשונה שלי בחיים, קיבלתי פשוט טראומה ראיתי שבהספדים וזה לפני הקבורה, מביאים את הגופה כמו שהיא רק מכוסה בבדים, לא כמו שחשבתי שזה יהיה בתוך ארון, אבל הבנתי שזה רק לנוצרם אז בקיצור נראה לי שאם זה ככה מכוסה בבדים, זה הרבה אבל הרבה הרבה יותר קשה מלראות את זה בארון, כי ככה רואים את הצורה של הגופה, וזה פשוט מזעזע, כל כך קשה לראות כל היום בכיתי, כל פעם שאני נזכר בה בא לי לבכות, ההספדים היום הזכירו לי את כל הדברים הטובים שבה, את כל הילדות שלי איתה, ופשוט נשברתי
לא מאחל לאף אחד לעבור את זה!

Xx Reut xX

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

שעתיים ערבית שעברו סבבה, יום ראשון הבא יש מבחן של היחידה הראשונה. אני קצת קצת לחוצה מהפועל אבל יהיה בסדר. אח"כ שעתיים של מבחן באזרחות, היה קליל!
ואז אנגלית, סיימנו עם The Wave אז היא עשתה איתנו חזרה קצת על פרסנט סימפל וכאלה, בגלל שהיו בושות במבחן D: שעתיים מתמטיקה- והביתה!

noam270

New member
יום איכס ../images/Emo7.gif

בדרך כלל יום שלישי הוא לא כל כך גרוע, אבל היום... סתם יום מבאס כזה. שעתיים מבחן בסוציולוגיה, בגדול קצר ביחס לזה בפסיכולוגיה אבל וואו, זה היה כל כך מציק!!! איך אני יכולה לכתוב בהרחבה על מושג שההגדרה שלו היא שתי שורות??! איך???
מציק משהו. ושעתיים ספרות... מילה נוספת מיותרת. סאשה טוענת בתוקף שנרדמתי בשיעור הראשון לאיזה עשר דקות ואז העירה אותי כדי להראות לי סוליטר מגניב במחשב שלה, אני לא ממש יודעת מה קרה, אתם יודעים איך זה.. הזיכרון הוא כבר לא מה שהוא היה פעם
ושעה לשון.... אם לא הייתי נרדמת בשיעור ספרות הייתי נרדמת בשיעור לשון. שיעמום טוטאלי עם פסוקיות בלהבלהבלה
מחר לא יהיה הרבה יותר טוב, לפחות עד הארבע-שעות-ביולוגיה
אני באמת מעדיפה ארבע שעות רצופות של ביולוגיה על פני שעה אחת של מתמטיקה, ומחר יש לי שעתיים

למעלה