Sunday

../images/Emo80.gifיו איזה יום מוזר..

סתם הרגשתי מוזר כל היום..בלי שום סיבה:S אולי הייתה לי בחילה מזה שחזרתי לבצפר..לא יודעתXD אמ הייתה לי מתכונת בקולנוע...והלך די חרא:] אבל נראה כבר.. לא למדתי כל היום חוץ משעתיים מתמטיקה בסוף.. ונמאס לי ללמוד..לא עשיתי היום כמעט כלום וזה היה מאוד כיףD: ישנתי לצלילי דרים תיט'ר
וניגנתי..והיה מהנה:]

../images/Emo69.gif

אין לי מושג מה אני עושה כאן.. כי מחר יש לי מבחן עצום בהיסטוריה
יום חביב.. כמה שאפשר להיות כשזה גם יום ראשון וגם היום הראשון אחרי החופשה.. כולם היו מתים.. אז קיבלתי 81 וחצי (???) באנגלית (אני חמש יחידות) ואני דיי מרוצה כי זו בכילל לא מורה שקל להוציא ממנה איזשהם ציונים טובים.. ו95 בבוחן בתנך- זה היה שטויות יצאתי ממנו אחרי חמש דקות אז רצתי להסעות של הקטנים.... וזהו אני רוצה שיגמר כבר השבו
אכן כולנו אופטימים..

PerfectSP

New member
איפ ../images/Emo190.gif

תנ"ך והיסטוריה שהייתי בטוחה שבהיסטוריה למדנו תנ"ך. הוו כרס?! ספורט היה סטלני מתמיד (רק בגלל הפטור הנצחי) ודוברי אנגלית כמעט נרדמתי בסרט וסרטון שראינוXD

PerfectSP

New member
אההה ו100 בפיזיקה!! ../images/Emo190.gif

ולסיים בחמש ורבע זה התאבדות. למרות שברבע לחמש יצאנו לעשות את השיעור על הדשא והיה חםXD

i love you boy

New member
זה השקט שלפני הסערה ..

מהבוקר עד 5 וחצי בצהריים היה מעולה כל היום החמיאו לי שאני נראת מדהים וכו' . 5 וחצי בקניון , עוברים לידי 3 ערבים זה שהיה הכי קרוב אליי הסתכל עליי,ואחרי שנייה ירק לי לפנים וואחד סמוחטה!! במקום להרביץ לו רצתי לנגב את הרוק שלו ורק אחרי שעה נזכרתי לחפש אותו עם מאבטחים : \ והחבר לא הראה עצבים לא הראה התעניינות..וידידים שלי ממש הראו התעניינות והתעצבנו . איפ..

למעלה