SUNDAY

הקלישאה נכונה!

אי אפשר בלעדיה אי אפשר איתה. טוב דיי. אמממ בבוקר היה 3 שעות סוציו, אח"כ חזרתי הביתה כי לא היה מתמטיקה ושיחררתי את עצמי משאר היום... למדתי לסוציולוגיה קצת,עוד מעט טיפול ואז קניון. ואז שוב ללמוד לסוציולוגיה! יהי!![:

HeNoOsH

New member
עוד בגרות אחת נשארה :]

טוב שזו לא היתה הבגרות הכי קלה שיכולה להיות חח בסוף עם כל הדיבורים האלה אני אקבל איזה 40.. היה נחמד ביותרר..המשגיח החתיך הזה שהיה איתנו במתמטיקה לא היה איתנו הפעם =[ נטש לכיתה אחרת.. ביחידה השלישית הלך לי פשוט חראאא..לכולם איך בשעה ורבע אני אמורה להספיק 5 שאלות כשאני לא מבינה אפילו מה מבקשים ממני בכל שאלה ? חח אבל היה מזה שכונה..המשגיחה הכירה חצי מהילדים בכיתה אז היא נתנה חופשי להעתיק..התחילה ללחוש לכמה ילדים ת'תשובות.. העיקר סיימתי עם זה..עכשיו חופש של שבועיים בלי בגרויות ואז היסטוריה וסיימתיייי :]

m i c k e y 15

New member
אחחח הבגרות היתה קשה...ולא הבנתי

פתאום מה זה כל הנושאים האלה..שלא למדתי בכלל..עד שזנכרתי שזה לכל הארץ חחחח הקשן היה קשה....עשיתי 9 שאלות....מקווה שיצא טוב
אמןאמןאמן איפה אפשר לראות תשובות? עוד בגרות אחת! באדריכלות נשארה לי
אוףףףף

linoy7

New member
נו, אני אכתוב גם פה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

לא היה קשה כמו שציפיתי, היה בסדר.. לא עשיתי איזה 2 שאלות
וואי, הבוחנת באה לבדוק לי את התנ"ך- פתחה, סגרה, וחזרה שוב לבדוק! יאוווווו, הלב שלי ירד לתחתונים!
נו, מה אני אעשה.. היה רשום לי מלא דברים
אה, ומסתבר שהמורה עיגלה לי בסוף את המגן ל- 70
ובסוף לא היה את הקריוקי שהבטיחו לנו
רק אכלנו פיצה, שיחקנו משו והלכנו הביתה
וואי, מתפוצץ לי הראש

Efrat K

New member
מי הגאון שהמציא תנ"ך עיוני דתי?

איזה קשה היה בבגרות,מסתבר שבמתכונת קיבלתי 70 והמורה לא הסכימה לעגל לי מ78 ל80 במגן. אני בחיים לא אבין את "דווקא" הזה שלהם לא לפרגן.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif אף פעם אין לי "לא נעים לחסום" ../images/Emo3.gif

טוב, אתמול התעוררתי בצהריים, הלכתי לקנות קפה ארומה, הלכתי לראיון עבודה בחנות קרוב לבית שלי [התקבלתי להלהלהלה], משם אמא שלי אספה אותי ולקחה אותי לעשות גבות, עשיתי גבות
, עברתי במקדונלדס לקנות צ'יפס כי הייתה חלשה אחושרמוטה ממחסור במזון]; ולקחתי את האוטו לנסוע לקואצ'רית שלי, שלא פגשתי מזמן, נפגשנו בבית קפה נחמד כזה, ישבנו וזה התעדכנו אחרי שמלאאא זמן לא דיברנו כי לא יצא.. ואזזזז.. נסעתי לאחותי שלא ראיתי הרבה זמן! ישבתי קצת איתה, עזרתי לה לכתוב טקסטים לתוכנית "כישרון או כישלון". חחח ואז היא הייתה צריכה ללכת אז נסעתי לפגוש את חברה שלי ענבר לקצת, ישבנו קצת, דיברנו וזה.. ואז חזרתי הבייתה. ו... אכלתי וזה
ואז סידרתי את החדר אחרי שנים שלא סידרתי אותו והלכתי לישון די מוקדם וזה היה כיף.. וזהו

למעלה