SUNDAY

Simply Blonde

New member
SUNDAY../images/Emo210.gif../images/Emo42.gif

המממממממממממ יום ראשון אחיינים שלי כאן איזה כיף למרות שהם יחרפנו אותי. פאק בשבת מצאתי מחט בתוך החצאית שלי שהיה עם חוט וזה היה נראה כאילו תפרו את החצאית ושכחו לסיים אותה
זה דקר אותי וכאלה
המ שאלה יומית. מה הייתם עושים אם מישהו היה מציק לכם אבל ממש לא נעים לכם לחסום כי הוא מסכן כזה?

coolit

New member
אממ אינויזיבל ליסט?

[אגב מה שאני עושה זה לישון, לקום, להתפלל [בעזרת השם שאני אקום לפני 11 חח], ללכת לחברה שלי ללמוד קצת, אולי להשתזף [הלוואי], בגרות בתנ"ך, ישב"צ, יומולדת לחברה ואחר כך אני בטח אעשה ריצה כי זה מה שאני עושה כמעט כל לילה]

eynav br

New member
הייתי אומרת שאני הולכת

ונישארת ופשוט לא עונה... תראו איך אני ניראת
יש לי משקפי שמש בלי משקפי שמש... מעל שעתים אתמול הייתי בשמש עם משקפי שמש ובגלל שהייתי בשלג לא חשבתי על זה שאפשר להשרף שם...חחחח

m i c k e y 15

New member
בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

והייתי הולכת ופעמים אחרות פשוט...אינביסיבל..חח אוף אני לי כוח לתנךךךךך

גליזה

New member
מה זה מסכן כזה?

אם הוא היה מציק הייתי מבהירה לו שהוא מציק, ואם הוא אחד שלא נוח להעיר לו מכל מיני סיבות או שפשוט הוא לא מקבל ביקורת כמו בנאדם, הייתי פשוט חוסמת ודי. פווו, לחץ. אני יוצאת עוד רבע שעה, קונה לי איזה משהו לנשנש או רק לשתות שיהיה לי בבחינה, ו..נבחנת :|
בהצלחה לכולם!

linoy7

New member
בגרות בתנ"ך../images/Emo178.gif בהצלחה לכולם!../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

לי אחרי הבגרות יש בבי"ס איזשהי מסיבת התפרקות
קריוקי, אוכל, יהיה מגניב
יומטוב לכולם
אה, ולשאלה- הייתי חוסמת בלי שום קשר
כן, אני רעה

Efrat K

New member
בגרות ארורה בתנ"ך

שיעבור היום כבר ונצליח לקבל 70.

yaelush3

New member
בגרות בתנ"ך ../images/Emo178.gif

אני לא מסוגלת לראות תנ"ך כבר..!! מה לעזאזל עושים עד 4?! בהצלחה לכולם..!

freak bilbi

New member
מקרה מוכר...;)

אממ..אז באמת שימי אותו באינביזיסל ליסט..ואם את ממש מרחמת עליו/עלייה...תדברי איתם מדי פעם..חח..כשיהיה לך ממש משעמם... זה שהוא מסכן..לא אומר שאת צריכה לסבול מזה..;) (איזו רעה אני...חח)

moshe present

New member
קבלתי 95 במתכונת בהיסטוריה :):)

והייתה בגרות סבבה בתנ"ך טפו טפו טפו... ציון הגשה 90. מקווה ל90 ככה בבגרות וזהו הכל טוב. יום טוב לכולם :):)

linoy7

New member
כל הכבוד!../images/Emo47.gif ושמחה שהלך לך טוב../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

Efrat K

New member
אם אני אקבל 95

המורה תגיש אותי על 100,זה בטוח. עכשיו רק נותר לקבל 95 ביום חמישי(זה החלק הקשה כמובן).

Black Balloon

New member
נהנהנהנהנהנהנה

לאחי יש היום יומולדת
הבגרות בתנ"ך הלכה בסדר גמור! [חכו, אני תכף אגלה מלא טעויות] חוץ מהקטע של האנסין המסריח הזה
שמרו עלינו שתי פאקצות חביבות ^^ והמחנכת שלי הייתה, רציתי לדבר איתה קצת, אבל לא יצא לי, באסה. :( אממ יום רביעי בגרות בתולדות האמנות. אין לי כוח. אבל אני מוגשת על 100! יאי

למעלה