SUMSUNG 612 לעומת NOKIA 3320/3360

^SliM^

New member
SUMSUNG 612 לעומת NOKIA 3320/3360

אהלן חברה, עוד בערך שעה וחצי מעכשיו אני כנראה הולך להחליף את מכשיר ה NOKIA 5120IH הנמאמן שעשה את שלו במשך שנתיים וחצי. עומדות בפני 2 אפשרויות SUMSUNG 612 ("SLIM") ו NOKIA 3320/3360 (לא הבנתי את הקטע עם 2 מספרי דגם באותו מכשיר..) בעקרון אני רגיל לפיקנטיות ולנוחיות בשבמכשירי נוקיה כמו ה 5120 וה 3320 הם נהדרים ואין טענות לפלפון..אבל ה 3320 נראה קצת שמן וכבד לא? לעומת זאת ה SLIM הוא פשוט יפהפה, סטייל פצצה הוא קל, ממש אהבתי. אבל.. לא נראה לי שהוא נוח כמו ה NOKIA. מה אתם מציעים? מה לקחת?

PingPong18

New member
בהחלט נוקיה...

הסמסונג אולי מעוצב בצורה ממש יפה ואלגנטית והוא ממש דק... אבל נוחיות השימוש בו לא הכי טובה.. לדוגמא : הדפדוף בספר טלפונים ובתפריטים נעשה ע"י המקשים שבצד המכשיר (אלו ששולטים על עוצמת הצלצול) זה לא הכי נוח.. קח נוקיה 3320/60 - אתה לא תצטער...

phingy

New member
אני חושב נוקיה

הסמסונג הזה יכול להיות דק, אבל לפי מה ששמעתי זה מכשיר עלוב שסמסונג ניסו לחקות את הSK בו ונכשלו בגדול לדעתי הוא גם מכוער והאנטנה שלו נראית כמו איזה מחק . הנוקיה חמוד, חבר שלי קנה אותי והוא מרוצה

spheonx

New member
פיקנטיות? מה זה פסטרמה?!

:)) אחי, כפי שאמרתי לך כבר אני ממליץ לך על הנוקיה באמת יש לך כוח להתרגל עכשיו לסמסונג ? :) בקשר לגודל, ככל הנראה עד עכשיו הוא יותר כבד מה3310 אבל עדיין - זה ממש לא רציני (בסלקום רשום שהוא 150 גרם כולל סוללה, ובאתר של נוקיה רשום שה3310 הוא 133 גרם כולל סוללה סטנדרטית) מבחינת התפריטים הוא נראה נחמד מאוד מבחינת הפאנלים, אני מניח שהפאנלים של ה3310 מתאימים גם לו (תקנו אותי אם אני טועה..) אגב, בפירוט המכשיר באתר של סלקום רשום שהוא תומך בהודעות תמונה יש למישהו מושג אם אפשר להעביר הודעות תמונה בין אורנג´ וסלקום והפוך?

PingPong18

New member
אתה טועה...

צורת המקשים של ה3310 שונה מוצרת המקשים של 3320... ל-3320 יש יותר הרבה מקשים... זה כמו ההבדל בין 5110 ל6120 מבחינת המקשים... ולכן אותו הפאנל לא יתאים לשני הדגמים...

eranavni

New member
צודק

החיצים ב 3320 הם באמצע לא כמו ה 3310 שהם נמצאים בצד

spheonx

New member
צודק צודק , טעות שלי

שמתי לב רק לשתי כפתורים נוספים (חוץ מהשינוי במיקום שאר הכפתורים) send ו end יש עוד שאני צריך לדעת עליהם?

נאבי קי זה אחד

זה כל הקטע של הנאבי קי, שכפתור אחד שולט על כל המכשיר למעשה. הצורה הקלאסית של שני כפתורים לשליטה אינם נקראים נאבי קי.

^SliM^

New member
Nokia you say? then Nokia it is.

אני רואה שאין פה מקום לויכוחים, והחלטתם פה אחד :) אם ככה.. אם אף אחד לא מגיע עם איזה הארה או הערה אני חושב שאני הולך על הנוקיה. If any1 in this forum believes theres any reason for me not to get the nokia, may him speak now or forever hold in peace :)

נועם22

New member
כולה סלולרי,מה יהיה שתקנה בית? ../images/Emo8.gif

קודם תבדוק את 2 המכשירים היטב תחשוב מה מתאים הכי טוב בשבילך ורק אם אתה לא בטוח תשאל אחרים בהצלחה ומזל טוב נועם

למעלה