Summer of ´69

alpha80

New member
טוב.... נראה לי שתגלי כי...

שאלתי את כל מי שעובד איתי כאן (כרישים מוסיקליים, זה תפקידם...) ואף אחד לא יודע וזה משבש את המשך העבודה התקינה פה. אבקשך לגלות אחרת המנכ"ל יתערב.

טטטטטטדדדדה....

"הפנימיה" עם אלון אבוטבול ונדמה לי גם סמדר קליצ´נסקי...אז רמי וריטה היו אחראים על הפסקול המזעזע לסרט המזעזע לא פחות ( וזה מה שקורה כשמיניקים מסביב לשעון מול הטלוויזיה, מגלים דברים מוזרים לאללה).

alpha80

New member
אבל.... אמא´לה....

אני לא בטוח שהם התגלו בסרט הזה.... נראה לי שזה ממש אחרי שריטה התגלתה.... אבל... מה זה כבר משנה.... סרט גרוע... גם השחקנים לא מי יודע כמה.....

../images/Emo32.gif אם כבר את מניקה בשעות משוגעות

היום בחצות ב BBC Prime יש את Bottom - קומדיה בריטית מצויינת עם ריק מאייאל. הבעיה היחידה שמרוב צחוקים התינוק יקבל מילקשייק.

alpha80

New member
קרוב.

אבא שלו היה שגריר קנדה בישראל בשנות ה 80 יפה לך...

turrican

New member
סחטיין

הידע שלך בטריוויות של Alpha מעורר השתאות. קבל ח"ח..

הכל בזכות

חדשות הפופ של "קולבו" - מגזין המוזיקה של רשת ג´ (אוי, איזה קידום שהם עשו לבלו-מאנדיי)

alpha80

New member
אם כבר.....

לא אשכח את "קצת אחרת", את התכנית שבה הכירו לראשונה , מלבד BLUE MONDAY , באותה תכנית, גם את WE ARE DETECTIVE - THOMPSON TWINS ואת BABY PAIN - INTAFEROON היו זמנים שהיו תכניות רדיו טובות. עובדה שלא שוכחים אותן כמעט 20 שנה אחרי.

"קצת אחרת" הייתה נהדרת

אבל מוזרה - השמיעו המון אמנים נהדרים, אבל כמעט תמיד בחרו את השירים שלהם שאני הכי פחות אוהב. אבל עדיין - הכרתי המון בזכותם. תוכנית דומה, אבל שהעדפתי את הטעם שלה, הייתה "רוק פלוס" בגל"צ, ואח"כ גם "הפסקת עשר בערב" עם מולדבי וניב (זה היה עוד באייטיז? לא זוכר). אגב, גם היום יש תוכניות לא רעות, כמו "הקצה" בגלגל"צ - אבל למי יש כוח למוזיקה חדשה?

alpha80

New member
זה העניין - שאין

כי פעם, לא היה אם טי וי, לא היו כל כך הרבה תחנות רדיו, לא היה אינטרנט, לא היתה גישה כל כך ישיריה למוסיקה ולאמנים חדשים כמו היום, אז תכניות כמו "קצת אחרת" ו"קול בו" היו דבר חיוני והכרחי לכל חובב מוסיקה, אי אפשר היה בלעדייהן כדי לשמוע מוסיקה חדשה. היום - קודם כל - למי יש כוח למוסיקה חדשה ומונוטונית שלא מחדשת כלום לאף אחד, וחוץ מזה - את רוב החומר אפשר להשיג לבד, אז... מי צריך רדיו היום.....

כמה דברים

ראשית - לא כל המוזיקה העכשווית היא מונוטונית שלא מחדשת מאומה. להיפך, שמעתי כמה דברים נהדרים, שאם הייתי קצת יותר אנרגטי הייתי טורח גם לקנות אותם. עושים היום יופי של מוזיקה. מי צריך רדיו? אני צריך רדיו, הילדים של היום צריכים רדיו (הם לא יודעים שהם צריכים, וזה חבל. או כמו שפול וולר אמר: The public wants what the public gets, but I don´t get what the socuety wants), אנחנו צריכים רדיו. רדיו זה לא רק גישה לחומר חדש, רדיו זה גם סינון ועריכה והסברים. נכון - יש היום ים של מוזיקה זמינה להורדה ברשת. אבל זה הרבה יותר מדי מוזיקה. אני צריך "מדריך" שיגיד לי - זה טוב, זה מעניין, כדאי לך לשמוע (משהו סטייל ג´ון פיל האגדי, או החברה של גל"צ בימים הטובים). אהבת את הזמר הזה? עכשיו בוא - תשמע את מי שהשפיע עליו, תשמע את מי שהושפע ממנו. הרי בחיים לא הייתי שומע לו ריד אם לא היו אומרים ב"קצת אחרת" שהוא השפיע על דיוויד בואי, ומלו ריד הגעתי לג´ון קייל, ומשם לפטי סמית´ (וכמובן מדיוויד בואי לבריאן אינו, ומשם לרוקסי מיוזיק וכו´ וכו´) כל זה חסר היום. (תיאורטית, כמובן. כבר אמרתי שאין לי אנרגיה לשמוע דברים חדשים. "אי אפשר ללמד כלב מזדקן טריקים חדשים" (זה לא שיר של כוורת?))

tofit

New member
כן אבל...

היו גם תוכניות גרועות כמו 30 בצל זוכרים??

alpha80

New member
צחוק צחוק - אולי גרועות,

אבל הן היוו את הבסיס לתכניות ה-סופר גרועות של היום בתחנות איזוריות שונות, ולא אוסיף. לעומתן זה היה דבש.

דווקא פעם אחת יקיר אביב שיחק אותה

לא יודעת למה זה נטבע לי בזכרון(כנראה בגלל האבתי לבואי)...זה היה היומולדת של מייקל ג´קסון והיקיר השמיע בכוונה הרבה דיוויד בואי

למעלה