כמה דברים
ראשית - לא כל המוזיקה העכשווית היא מונוטונית שלא מחדשת מאומה. להיפך, שמעתי כמה דברים נהדרים, שאם הייתי קצת יותר אנרגטי הייתי טורח גם לקנות אותם. עושים היום יופי של מוזיקה. מי צריך רדיו? אני צריך רדיו, הילדים של היום צריכים רדיו (הם לא יודעים שהם צריכים, וזה חבל. או כמו שפול וולר אמר: The public wants what the public gets, but I don´t get what the socuety wants), אנחנו צריכים רדיו. רדיו זה לא רק גישה לחומר חדש, רדיו זה גם סינון ועריכה והסברים. נכון - יש היום ים של מוזיקה זמינה להורדה ברשת. אבל זה הרבה יותר מדי מוזיקה. אני צריך "מדריך" שיגיד לי - זה טוב, זה מעניין, כדאי לך לשמוע (משהו סטייל ג´ון פיל האגדי, או החברה של גל"צ בימים הטובים). אהבת את הזמר הזה? עכשיו בוא - תשמע את מי שהשפיע עליו, תשמע את מי שהושפע ממנו. הרי בחיים לא הייתי שומע לו ריד אם לא היו אומרים ב"קצת אחרת" שהוא השפיע על דיוויד בואי, ומלו ריד הגעתי לג´ון קייל, ומשם לפטי סמית´ (וכמובן מדיוויד בואי לבריאן אינו, ומשם לרוקסי מיוזיק וכו´ וכו´) כל זה חסר היום. (תיאורטית, כמובן. כבר אמרתי שאין לי אנרגיה לשמוע דברים חדשים. "אי אפשר ללמד כלב מזדקן טריקים חדשים" (זה לא שיר של כוורת?))