או במילים אחרות סוף סוף יש לי נטפליקסואני צריכה למצוא דברים לראות
יאיי מזל טוב!!![]()
![]()
או במילים אחרות סוף סוף יש לי נטפליקס
מסקרן אותי איזה סדרה זו שבא לך.מצד אחד לא מצאתי סדרה(מפעם) עם הרבה עונות שבא לי לראות (החיפוש שלהם מעצבן כמו של דיסני)
מזל טוב באמת.או במילים אחרות סוף סוף יש לי נטפליקס
*שיעול*המאה*שיעול*מצד אחד לא מצאתי סדרה(מפעם) עם הרבה עונות שבא לי לראות
את בפרק הראשון או שראית מעבר לזה?אז התחלתי לראות מניפסט
או במילים אחרות סוף סוף יש לי נטפליקס
תנסי:מצד אחד לא מצאתי סדרה(מפעם) עם הרבה עונות שבא לי לראות (החיפוש שלהם מעצבן כמו של דיסני)
אז התחלתי לראות מניפסט
למה ג'וש דאלאס בכלל לא מזדקן
לא ממש ידעתי פרטים על הסדרה
רק ראיתי תמונות של קאסט אז נגיד חשבתי שזאת שמשחקת את אחותו היא בת זוגו שלו בכלל, אבל אני מעדיפה שהיא אחותו
עוד משהו שלא ידעתי ואהבתי
ספוילר כללי על הסדרה
שבכל פרק יש סוג של חקירה
אחרי זה אני אראה סברינה המכשפה צעירה, מיינד האנטר ואתם יודעים סיינפלד בין לבין
הוא זז יותר בקלות. (לי לפחות)(החיפוש שלהם מעצבן כמו של דיסני)
לא התנסחתי נכוןהוא זז יותר בקלות. (לי לפחות)
נכון שכחתי מזהבעיקר שווה לנסות בסדרות שאת אוהבת לחפש דברים שדומים לזה שמציעים למטה.
ראיתי 4 פרקיםאת בפרק הראשון או שראית מעבר לזה?
טוב את תצטרכי להסתפק בזה שאני אראה את הסרט על טיילור*שיעול*המאה*שיעול*
איזה מהם? יש סרט של ההופעה שהוא מהמם וזה אכן שירים שאם תעבירי אותם יהיה בזבוז עלייך אז עזבי.טוב את תצטרכי להסתפק בזה שאני אראה את הסרט על טיילור
(לא להתבאס עליי אבל אני אעביר את השירים שאני לא מכירה עד שאני אכיר אותם במקרה)
חחח כן הבנתי את זה. חבל. מעניין אותי מה יהיו הדעות שלך על דברים למרות שאני בטוחה שתחרפני אותיפשוט שקראתי הודעות על הסדרה אחרי שהחלטתי לראות הבנתי שאני לא מסוגלת לצפות בה
חשבתי שאמרנו שהיא מספרת בו על הכתיבה של השירים ?ויש את הסרט דוקו עליה מיס אמריקנה שזה דיבורים לא שירים.
אני בטח אשים את הסרט מהופעה ברקעאבל תראי את שניהם כדאי לך![]()
חחח כן הבנתי את זה. חבל. מעניין אותי מה יהיו הדעות שלך על דברים למרות שאני בטוחה שתחרפני אותי![]()

לא ממש. היא מספרת בו על כל מיני דברים ורואים קצת איך היא כותבת שירים אבל זה לא מאחורי הקלעים של השירים.חשבתי שאמרנו שהיא מספרת בו על הכתיבה של השירים ?![]()
יאייבכל אופן עליו התכוונתי כבר שמתי אותו ברשימה שלי
ממליצה לצפות בו כי היא מדהימה אבל בסדר לאט לאט איתך בהתחלה תקשיבי ואז תרצי גם לצפותאני בטח אשים את סרט מהופעה ברקע
אגב ההופעה שיש בנטפליקס זה של reputation.אני בטח אשים את הסרט מהופעה ברקע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.