Suicide Blame......

black spot

New member
Suicide Blame......../images/Emo16.gif

זה חשוב! תקראו.....מדובר על נערה שהתאבדה בגלל שיר של gc ו-blink182 Jessie Kasper was just 17 years old when after listening to her favorite band's 'suicide song', she took her own life. Like many other teenagers, 17-year old Jessie Kasper loved listening to music and lived for the next rock band touring her home city of Brisbane. It's this very same music her distraught parents Steve and Diane now blame for the loss of their only daughter. Some time during the night of April 26 this year, Jessie quietly closed her bedroom door and hanged herself from her four-poster bed.'I suppose like many parents, we weren't aware of the lyrics of the songs our daughter was listening to,' Steve,48, says quietly. 'It was only afterwards when we read Jessie's suicide note that we listened, and realized her favorite songs glorified taking your own life. 'She even requested that the two of these songs -- Good Charlotte's The Day That I Die and Blink 182's Adam's Song [written for a boy who took his own life] -- be played at her funeral,' he says, shaking his head. The horrifying and tragic scene in the Kasper household on the morning of April 27 is one that does not fit the picture of the happy teenager who had, only days before, been looking forward to her school formal. 'On the Saturday night we had friends around for a barbecue and everything seemed normal,' Diane, 42 says.'Jessie was there and she was happy and laughing, so there was no clue or inkling of what she was planning.'Steve recalls how Jessie had revealed her plans to travel. 'Jessie had planned for her and a few friends to go backpacking after they finished Year 12,' he says. 'I've got three sons, but only had one daughter and now she's gone forever. I'm not a father bent on revenge, but I do feel very strongly about these bands who write lyrics glorifying suicide being a little bit more accountable for what they put out there for our kids.'While I'm not blaming one particular artist, there are some kids out there saying: " Right, this is what I got to do. It's a way out becuse my favorite band sings about it." 'It isn't a way out at all. Jessie was only 17--- she hadn't even lived yet.' All the posters of Jessie's favorite bands that adorned her room are no longer there, and her four-poster bed was given to the Salvation Army.'I had to get that bed out of here. She'd probably be mad at me, but I couldn't stand to look at it,' Steve says. 'We moved into this house in November and Jessie had always wanted a four-poster bed, so we got her one. She was my princess.' Diane is also struggling to make sense of her daughter's suicide.'At the place where we had Jessie's funeral, there were three other funerals related to teenage suicides. And we've learnt another teenager who committed suicide requested Adam's Song as well,' Diane says. Steve adds: 'I believe the music and the lyrics had a lot to do with Jessie deciding to take her own life. 'Apparently, Jessie talked about taking her own life to some of her friends , but thye didn't tell us out of "loyalty". If they would of said something to us, Jessie could of got some counselling. It's not a matter of loyalty, it's a matter of life or death.' Steve says that all parents need to be aware of what their teenagers are lsitening to. 'Listen to some of the music your kids are listening to,' he says. 'I hope no other parent has to go through what we are. It's a living hell.' So what do experts say? Psychologist Heather Bray from Sydney's South Pacific Private Hospital says while rock groups have a certain level of ethical responsibility ultimately it's up to parents to monitor the music and discuss it with their children in a non-judgemental way. 'What our children are listening to is a reflection of the way they feel, and that's why we need to be interested in what they are tuning in to,' she says. So should these songs be banned? According to Heather, it would make no difference, as teens would find other ways to listen to them. 'It's interesting to note that while the songwriters may be singing about suicide, the singers themselves are still very much alive,' she says.

brody armstrong

New member
זה לא שטיות היהי על זה כתבה,

אבל זה ישן...זה לא הייה בדיוק בגלל השיר לא יודעת קראתי את הכתבה אני יחפש אותה,וישים פה..בעיקרון זה לא הייה בגלל השירים (adam's song ו-the day that i die...) זה הייה ה"שירי התאבדות" שלה.

the z girl

New member
לא שאני לא אומרת שזה מפגר, אבל

מי שמתאבד קשה לו עם משהו, יש לו בעיות (הרבה מהן פסיכולוגיות..) ונכון שזה לא פתרון טוב, ולא פתרון בכלל, אבל להגיד שזה מפגר.. זה לא נשמע.. מעודד מספיק בשביל בנאדם שקשה לו.. אפילו אם אומרים את זה בהכללה.. לא יודעת.. זה לא נשמע כ"כ מכבד.. פיספסתי למה היא התאבדה או שלא היה כתוב שם? חוצמזה, שזה די נכון.. כל השירים האלה על התאבדות, נותנים לך את הרעיון ואומרים לך "זה בסדר, אתה לא היחיד, הרבה לפניך והרבה אחרייך עושים, עשו ויעשו את זה" וזה דוחף אותך לזה .. לא גורם לך לסגת מהרעיון.. הם מוציאים את מה שעל הלב שלהם.. אבל במחשבה שניה, אולי זה לא כ"כ טוב לסביבה.. זה משפיע על אנשים..
היה כתוב למה היא התאבדה?

midnight dragon

New member
זה ממש ישן!!../images/Emo15.gif

סיפרו לי על המקרה הזה לפני איזו שנה או משהו.. זה ממש ישן.. וזה גם טיפשי, מי יתאבד בגלל שיר? ועוד שהם לא אומרים במפורש להתאבד.. השיר של גוד שארלוט אומר שהיום הכי יפה שלהם היה ביום שהם מתו, נכון.. אבל בכל זאת.. אני חושבת שצריך להיות ממש דפוק בשביל להתאבד רק בגלל שיר.

Y M C A

New member
למה לעזאזל אנשים לוקחים את ג"ש

ברצינות?!!? הטקסטים שלהם זה הדבר האחרון שאני אקח ברצינות (אני מזכירה לכם, אני כן אוהבת אותם ואת השירים שלהם אבל (ויסלחו לי כל הגרופיות שמנסות להתעמק בשירים) לקחת אותם ברצינות זה הכי להיות בת 12 (אני מכלילה, אני יודעת, אז לא כל בנות ה12...רובןP:) . אני אוהבת תלהקה את המוזיקה שהיא עושה, את הסגנון אבל לקחת את הטקסטים ברצינות?!

brody armstrong

New member
סלחי לי כן-אני לא באה לפתוח וויכוח

או משהו,אבל הדבר הכי רציני בהם לדעתי(!) זה הקטסטים שלה השירים שלהם,זה דברים שהם כותבים על החיים שלהם על הרגשות שלהם-ומה יכול להיות יותר רציני מהמילים של השירים שלהם? מתי שומעים רק את הבס או רק את התופים?...ולא הבנתי את הקשר של ללהיות בת 12,והילדה הזאת לא התאבדה בגלל ה-שירים אני בטוחה שהיו לה הרבה יותר סיבות,ובאמת שה"גרופיות" שלך הייה מיותר,אני אישית מאוד מתעמקת בשירים שלהם וכן יש להם שירים שאני שיא המתחברת אליהם ,ואם עד עכשיו כל איזה שווה בילי,או איזה יפה בנג'י לא גרם לך להזכיר את המילה "גרופיות" אני אל מבינה מה ה-להתעמק בשיר גרם לך.ושוב-אני לא אומרת אתזה ברמה של כעס,אני מביעה דעה ולא באה לרדת עלייך או אל אף אחד אחר פשוט הייתי חייבת להגיב על זה. סליחה מראש אם פגעתי במישהו/י...זהו.

Y M C A

New member
אני מבינה שהם כותבים על הרגשות

שלהם וזה...אולי לא הסברתי את עצמי נכון הכוונה שלי היא שהטקסטים הם פשוטים מדברים על כל הנושאים שכאילו מעניינים בני נוער או איך שלא נקרא לזה...נושאים לא ברומו של עולם, דברים יותר קלילים...הטקסטים האלה (כמובן לא כולם...) . אין לי בעיה איתם (אם הייתה לי , לא הייתי נכנסת לפורום הזה משום מה) אבל אני יכולה להגיד לך בפירוש שאם היית 'מלבישה' את הטקסטים האלה על מוזיקת פופ או כל מוזיקה אחרת שהיא לא לרוחי אז לא, ממש לא הייתי אוהבת את השירים האלה. כלומר, מה שמעניין אותי בגוד שארלוט זה המוזיקה, הפאנק-רוק, האנרגיה, הרבה פחות הטקסטים . אם הטקסטים היו יותר 'רציניים' בואי נגיד (יותר מטאפוריים, יותר עמוקים) אז זה כבר סיפור אחר. בקשר לבנות 12/ גרופיות- זו צורת ביטוי, סלנג אם תרצי, הכוונה שלי היא לילדות שמתלהבות מהפרצופים עוד לפני שג"ש פתחו תפה . אין לי דבר נגד גיל 12, שוב , צורת ביטוי. לסיום אני אצטט אותך: "סליחה מראש אם פגעתי במישהו/י" לרבות בנות ה12...

brody armstrong

New member
לרגע ראיתי זיזול בדברים הקודמים

שלך,וזה קצת עיצבן אותי כי אני בן אדם שממש מתחבר למילים של השירים שלהם!...ולא יודעת הייתי חייבת להוציא את זה =| *ולא,אני לא בת 12.... יום טוב.

EleVaTioN

New member
אבל גרופיות זה..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

לא האלה שהולכות ושוכבות עם כל החברי להקה האלה ומלוות אותם בכל מיני סיבובי הוםעות ו

EleVaTioN

New member
אני זוכרת שקראתי את זה!../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחח יו איזה נוסטלגיה שוב מתקופת חיפושי המאמרים בגוגל
וכה היא שמעה את day that i die ואת adam's song עצוב
ועוד איך היא התאבדה, אמא

RoCk StaR 1

New member
דבר ראשון...

הדבר האחרון שגוד שרלוט מעודדים זה התאבדות...הקשבתם לשיר Hold on? לגבי בלינק אני לא יודעת לא מכיר את השיר הזה... והחברים של הילדה הזאת מפגרים שהם לא אמרו כלום.. בעיני השיק the day that i die גם לא מעודד התאבדות.. ולגבי מה שכתבו של לא לקחת את המילים שלהם ברצינות..גם לדעתי חוץ מהמוזיקה המעולה שלהם וכו' המילים של גוד גם חשובות לאללה...ברור שאם הם מעודדים שם התאבדות או משו כזה (והם לא !) לא צריך לקחת את זה ברצינות אבל בכל זאת...

black spot

New member
אני יודעת שזה ישן.....יש פה....

מלא דברים ישנים שהבאתי כי אני רוצה לראות מה השאר חושבים על הכתבות האלה.....לראות דעות של אנשים אחרים על כל מיני דברים.... בקשר לשיר the day that i die : הרבה אנשים לא הבינו את הקטע של השיר וגם אני לא חושבת שממש הבנתי אבל כולנו יודעים שזאת לא הייתה הכוונה שלהם....אבל יש אנשים שמבינים שירים אחרת... נ.ב-וזה אנוכי להגיד למישהו עם נטיות התאבדות שזה "מפגר" זה רק יגביר את הרצון שלו להתאבד...וחוץ מזה זה נוראי לשפוט בן-אדם שרוצה להתאבד.... אם חבר/ה שלך חושבים על להתאבד אני מציעה לך לנסות להבין אותו/ה ולשכנע שזו לא הדרך במקום להגיד לו שיש בעיות הרבה יותר גדולות ושזה "מפגר" להתאבד....

אני חושבת שפעם דיברו על זה

בפורום של האתר הרשמי של גוד שרלוט... ומישהו אמר שם שהקטע של השיר זה to live life to the full לא מתכוונת להתלהב או משהו, אני פשוט לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק... פשוט לחיות את החיים עד הסוף... להנות מכל רגע, כן, משהו כזה...

original jess

New member
גם אני חושבת שזה הרעיון של השיר, חו

חוץ נזה שזה שיר הומוריסטי...

לפי מה שאני הבנתי

היא לא התאבדה בגלל השירים, היא פשוט ביקשה שאלה השירים שיהיו בהלוויה שלה. ובכלל אני חושבת שזה די מטומטם להאשים את זה בלהקות (האלה לפחות, כי יש להקות שכן בעד התאבדות... טוב זה כבר סיפור אחר)... אנשים מתאבדים כי הם במצוקה והם לא יודעים מה לעשות חוץ מלברוח. אני לא מאשימה את ההורים שלה חס וחלילה, אהל לפעמים גם לחוסר תשומת לב מהמשפחה יש קשר לדברים האלה. טוב אני שוב גולשת, מה שרציתי להגיד זה שהיא לא התאבדה ב-ג-ל-ל השירים.

למעלה