Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
הופעה חיה- כריסטינה אגילרה וליידי גאגא

הופיעו יחדיו בגמר הגדול של דה וויס

http://www.youtube.com/watch?v=qzms8bDeLvY

ואו.

מה דעתכם

Headspace

New member
אהבתי! שת"פ מעולה.

לא יודע אם האמנתי לכריסטינה שהיא כל כך מאוהבת בגאגא,
כולם זוכרים היא ירדה עליה פעם, מקווה שהיא באמת שינתה את דעתה.

וגאגא חייבת להופיע עם השיר הזה בלי קולות רקע, זה הורס לה את ההופעה בכל פעם מחדש
יש שם יותר מידי קולות בפזמון!

Headspace

New member
אפשר להתווכח על זה

“I’m not quite sure who this person is, to be honest. I don't know if it is a man or a woman."

ועם כל האהבה שלי לכריסטינה, כולם מכירים את האופי שלה וקשה לי להאמין שזה נאמר בצורה תמימה, היא יודעת לעקוץ ולהיות חדה עם הדיבור שלה..

זה ציטוט ויכול להיות שהוא מפוברק

והיא אמרה אותו לפני 5 שנים ב2008 שJD יצא והתחיל לצבור את הבאזז שלו.

Invisible Boy

New member
מגניב

הפתעה.

הביצוע של שתיהן לא היה משהו בכלל, אבל היה כיף לצפות

זה נראה כאילו אף אחת לא סובלת את השניה, והכל משחק. אבל זה רק אני

Dam Right

New member
זה נשמע כאילו שיר של כריסטינה

שבו היא מארחת חקיינית שלה או משהו. ניסיונות המשחק הזהים שלהן עם הקול... זה היה קצת מצחיק. כמו העתק הדבק, רק שה"הדבק" יוצא ממש עקום

איזו הופעת קאלט

גהגא בהתחלה שרה וזזה בדיוק כמו לייזה מניילי,אחד לאחד! (ועם ווקאלס חלשים) ואז כריסטינה נכנסה...ואיזו דיווהההההההההההההה הורסת!!!!
ככה אני אוהב אותה ואם גהגא היא בתור לייזה,אז היא בתקן דיאנה רוס. ובכלל כל הרטרו הסבנטיז הטראשי הזה עם הצדפה
והחיבוק של כריסטינה בסוף
והתחרמנות של שתיהן

מבחינה ווקאלית - זה היה חלש לחלוטין והן בקושי שרו,רק עשו את השטיקים ואת המניירות שלהן והראו כמה שהקולות שלהן דומים (אם כי לגהגא אין אותן יכולות שיש לכריסטינה) ותכלס זה היה יכול להיות טוב יותר אבל עצם ההופעה וכל הדיוותיות שבה - עבד.

GM1988

Well-known member
זה היה נראה כמו משחק בין שתיהן

אבל הביצוע היה מעולה! היה כיף לשמוע את כריסטינה עם שיר טוב של גאגא, והקולות שלהן מאד דומים אגב.

Nightingale5

New member
הופעה טובה, אהבתי!

אני אוהבת את השיר הזה למרות שנמאס לי משירי "התיגע תעשה בי מה שאתה רוצה"

כריסטינה אמרה על ליידי גאגא שהיא down to earth ואין הרבה אמנים כאלה בתעשייה היום

Headspace

New member
מה מפתיע?

מבחינת הקריירה היא אוהבת שהכל גדול מהחיים, אבל אחד על אחד היא תמיד הבחורה הכי נחמדה בעולם,

יש מלא וידאוים שלה עם מעריצים שתופסים אותה מטיילת עם הרכב, היא נותנת להם כסף לדלק ולוקחת זמן לדבר איתם, להשמיע להם שירים שעוד לא יצאו וחותמת להם על כל מה שהם רוצים, שואלת איך מאייתים כל שם ושם.. היא בנאדם ממש חמוד, וכשלא על הבמה גם צנוע.

למעלה