Suck My Pop

The Gloaming

New member
הקרנת בכורה: Kris Allen - the vision Of Love

קריס אלן |SEX| מוציא את הקליפ לסינגל הראשון מהאלבום הקרב
בקליפ יש את הטרנד החדש ביותר בארה"ב - נגד ביריונים.
קריס בנוסף מציג את הגוף החדש וההורס שלו

אחלה קליפ!
משדרג את השיר.

http://www.youtube.com/watch?v=pOv4XL3yMZs&feature=youtu.be

theone24

New member
הוא נראה טוב, אין ספק.

אבל מעבר לזה הוא פשוט לא מעניין בתור אומן לדעתי.
המוזיקה שלו פרווה.

Bleed for Me

New member
כפריעו
התגעגעתי

הקליפ חמוד, מאוד beautiful של כריסטינה מצידו חח...

candyheart

New member
קיטשי נורא.

במיוחד עשו כבר מיליון קליפים כאלה וכדי לבלוט במובן הזה צריך לעשות משהו מיוחד.

וזה לא שהוא היה אי פעם שמן או משהו אבל הוא נראה ממש רזה ושונה ממה שזכרתי מאיידול.נראה טוב אז ונראה טוב גם עכשיו.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Keane - Silenced By The Night

אוהבים את קיין?
להקת הרוק//פופ הבריטית חוזרת באלבום חדש, הרביעי במספר, Strangeland, ומשחררת את הקליפ לסינגל הראשון מתוכו, Silenced By The Night.
במקרה ואתם לא בדיוק זוכרים במי מדובר, אז אזכיר לכם את השיר Everybody's Changing, שהיה להיט ענק עם שיחרורו ב2004.

מאז השיר ההוא הלהקה שיחררה עוד 2 אלבומים, שבעיקר הצליחו באנגליה, וכעת כאמור, היא חוזרת עם אלבום חדש.
משמיעה ראשונה Silenced By The Night הוא שיר קיין טיפוסי, וזה לא רע.
בתור אחד שאהב מאוד את הסינגלים מהאלבום הראשון מעניין אותי לראות איך הפעם ילך להם, אבל קשה להתחמק מהרגשת מיחזור הסאונד - בדיוק כמו עם מקרה קולדפליי, שאליה משווים את קיין כל הזמן.

בכל אופן, תשפטו בעצמכם:
http://www.youtube.com/watch?v=5HrV_B0qrdY

לשאלתך הראשונה - לא.

והשיר הכי מוכר שלהם זה בכלל Somewhere Only We Know הכ"כ גלגלצי וחרוש.

theone24

New member
נכון, הוא גם היה שיר מצליח.

היה להם רצף של שלושה סינגלים מצליחים מהאלבום הראשון.
אבל הרבה מכירים אותם מהסינגל הראשון בעיקר.

candyheart

New member
שיר נחמד.

גם אני מכירה בעיקר את הסינגלים המצליחים מהאלבום הראשון,שהם די טובים אבל מאוסים.בשיר הזה בעיקר אהבתי את הקליפ שמאוד הוסיף...השיר כרגע בגדר חביב ונשכח.

הקרנת בכורה : Neon Hitch - Fuck U Betta

נאון היטץ היא זמרת בריטית חדשה,אדמונית לוהטת אשר זה הינו סינגל הבכורה שלה. (שלפניו יצאו מס' סינגלי פרומו - Get Over U שנכתב ע"י סיה,Silly Girl,Bad Dog וPoisined With Love.)

היא גם הייתה שותפה בעבר כתיבת השיר Blah Blah Blah לקאשה,התארחות בFollow Me Down של 3HO!3 וכן התארחות בלהיט האחרון של ג'ים קלאס הירוז - Ass Back Home שהספיק כבר להגיע למק' ה1 באוסטרליה,9 בבריטניה ו12 בארה"ב.

ונגיע לעניין - שיר זה הינו שיר הבכורה שלה וזה שיר זבלי לחלוטין,אשר מתיימר להיות כמו כל כוכבות הפופ (רירי,בריטני,קשה,קייטי.)
אך אני פשוט מכור אליו כבר יומיים.

השיר מדבר על זה שהבחורה אומרת לאהוב שלה\זיין,שהבחורה שאיתו מ*יינת טוב,אבל היא עושה את זה טוב יותר.

והקליפ שמצורף לזה ממחיש את תוכן העמוק של ההשיר ואף שובר כל שיאי זילות אפשרי (אפילו יותר מסיארה.)
ולכן אני מעדכן. למרות שזה יצא לפני חודש ולא כ"כ חדש

לשיפוטכם -
http://www.youtube.com/watch?v=CEJXo01zzmo

נ.ב. לשיר גם קיימת גרסה מצונזרת - Love U Betta
http://www.youtube.com/watch?v=zYPaf3fVcCg&feature=branded

Music Man XD

New member
אותה אתה אוהב? את העלובה הזו?

על כל ההודעה (במובן החיובי, הצחקת אותי חח..)

נראה לך?

השיר הזה פשוט ממכר.

מה שכן שמעתי לפני כמה דק' את Get Over U הוא ממש חמוד וגם הקליפ לא רע,רק חבל שהפקה של השיר לא הכי תואמת ללחן ולמילים שלו ולאווירה אבל זה שיר יותר טוב מהפופ הזול טראש שנדבקתי אליו שנקרא "מזיינת יותר טוב".

Music Man XD

New member
אנסה את זה.

וגם לי קורה לפעמים שאני לא יכול להוציא מהראש שירים סופר מעפנים

theone24

New member
זה טראש טהור,

אבל היא סקסית, במובן הזנותי של המילה.

לא משהו שתפס לי את האוזן, ואני מעדיף את הטראש של קייטי פרי.

גם אני.

כמו שאמרתי - הזילות נדבקת אליי. כנראה שאני בתק' הזולה של החיים שלי (מבחינת מוזיקה.)

theone24

New member
אתה "בתקופה"?

כי יש מצב שהיא נמשכת קצת יותר זמן מ"תקופה"...משהו כמו מאז שנפתח הפורום והכרתי אותך לראשונה.
עומרי, אתה זולה.

מדברת הנהגת משאית עלובה |שולה|

בזמן האחרון אני שומע רק שירים זולים כמו זה וTUTM של כריס בראון,שירים שפעם הייתי עושה עליהם : "פחחחחחחחחחח" ומעביר.
הייתי יותר איכותי בעבר.

ואדון יוסי - בניגוד אלייך אני אוהב ז'אנרים מסגנונות שונים וחוקר קצת מעבר לקייטי פרי-גהגא-בריטני,מה שכן גם לי יש נפילות (רק חבל שבתק' האחרונה זה רק נפילות.
)

theone24

New member
אה אה...שמענו,

ולידיעתך, אני ממש לא שומע רק גאגא, בריטני וקייטי.
אני משתדל להעלות לכאן דברים מעבר לפופ הרגיל, אם לא שמת לב עדיין (והעידכון על קיין זאת דוגמא אחת)

בקיצור, ת נ ו ח י!

למעלה