Suck My Pop לסופ"ש

The Gloaming

New member
Suck My Pop לסופ"ש

הסופש הולך להיות מלאאא הופעות חדשות, יש היום ומחר את פסטביל iHeartRadio. בין האמנים שמופיעים: Black Eyed Peas Kelly Clarkson Bruno Mars Coldplay Alicia Keys Nicki Minaj Jennifer Lopez David Guetta (with special guest Usher) Lady Gaga (with special guest Sting) אבל זה מחר בקיצר

candyheart

New member
לדעתי הקליפ יצא קצת מוקצן מדי.

התנועות שלה בייחוד מאוד מוגזמות ולמרות שזה דבר חיובי לעיתים בקליפים,אצלה זה נראה מאוד מתאמץ. אהבתי את ההשקעה בקליפ אבל משהו בה בפרט לא זרם לי.

theone24

New member
בעוד שהשיר מזכיר את העבודה שלהם

באלבומים הראשונים, הכיף והשובבות של פעם נעלמה והם מנסים לקחת את עצמם ברצינות, ואני לא בטוח שזה עובד. איפה הקליפים חסרי הדאגות של ד"ר ג'ונס, ברבי גירל וטובים אחרים?! גדלתי על אקווה האלה! אבל השיר חמוד.

GM1988

Well-known member
אקווה היו וישנם להקה חביבה עליי מה90../images/Emo13.gif

היה מאד כייף לרקוד לצלילי דר ג'ונס, ברבי גירל, מיי או מיי ועוד ועוד ... השיר והקליפ החדשים גם נשמעים/נראים טוב, אבל בהחלט שהיוניקנס שלהם זה הFUN

theone24

New member
הצצה לקליפ: Kelly Clarkson - Mr. Know It All

אחרי מספר הופעות קידום מעולות, קלארקסון ממשיכה להשתמש בספר החוקים "איך לקדם נכון", ולא מפספסת את סעיף טרנד שיחרור ההצצות לקליפים/שירים שתקף אותנו במהלך השנה וחצי האחרונות. כיאה למעמדה, היא משחררת למעריציה הצצה לקליפ של הסינגל החדש, Mr. Know It All. http://www.youtube.com/watch?v=oTraKC8Dx18&feature=player_embedded שימשיך ככה!

The Gloaming

New member
כנראה בגלל הציפיות הנמוכות שלי מהקליפ

אז דיי התרשמתי לטובה. אין יותר מידי עניין, אבל קלי מגישה את השיר בצורה נפלאה.

candyheart

New member
אני מקווה שלא כל הקליפ זה השוט סביב העיתונים

ועוד איזה אחד שהיא מסתכלת על בחור.היא נראית מצוין וכיף לראות אותה,אבל בינתיים זה לא נראה מעניין מדי.

theone24

New member
הקרנת בכורה:Agnes - Don't Go Breaking My Hear

אחרי שזכינו לשמוע את הסינגל הבינוני של אגנס, Don't Go Breaking My Heart, הגיע השעה לצפות בקליפ הבינוני שמלווה את השיר. http://www.youtube.com/watch?v=Mv9ESRrx0CY&feature=player_embedded לאחר שיחרור הקליפ צצו להם שמועות שהגברת חברה לאירגון האילומינטי, הארגון הכביכול סודי בעל סוכנים בכל העולם שמטרתו היא...ובכן...זה לא ממש ברור...אבל אולי להפוך את מוזיקת הדאנס לפופולארית (אם כן, שאפו, הם הצליחו ובענק!).
הדרך להפיכת מוזיקת הדאנס ה"אפל" החדש, לא קלה, והאילומינטי מספחים לשורותיהם סלבריטאים רבים - אלו החדשים בשטח ואלו שנכשלו ורוצים להצליח מחדש. אם אגנס תמצליח עם כזה שיר בינוני אז לא יהיה ספק - הם קיימים!

Itzik200

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי חחחח

והשיר דווקא ממש לא גרוע די אהבתי אפילו... הקליפ מזעזע

גיא246890

New member
זה ממש לא קליפ בנוני

זה קליפ גרוע ועלוב ברמות קשות . השיר עצמו דווקא די טוב .

RedOne8

New member
אילומינטי אם הבנתי נכון

זה לא אירגון אלא מין כת
שבעצם בני אדם נהיים משועבדים לשטן כדי שייתן להם כסף והצלחה, וככה הם ממשיכים לעבוד אותו עד סוף חייהם. והיא נוראית, עוד עם ריליס מי לא סבלתי אותה

theone24

New member
לא, אילומינטי לא קשורים בכלל לכת השטן.

אלו 2 דברים שונים לגמרי. הם לא כת אלא אירגון שנוסד ב1977. יש סביבם המון קונספרציה וחשאיות. אחד הסמלים המוכרים שלהם נמצא על שטר הדולר האמריקאי, הפרמידה עם העין האחת, "העין המוארת". (סמל שגאגא חוזרת עליו בלי הפסקה בקליפים שלה) לא ברור מה מטרתם, חלק אומרים שזה להשתלט על העולם, תרתי משמע, וחלק אומרים שהם רוצים לדחוף את העולם לעבר אמת רוחנית אחת ולהפוך את כולנו למוארים. יש להם סמלים בכל מקום, ואומרים שיש להם חברי אירגון בכל מקום, מהממשלות ברחבי העולם ועד הבידור העולמי. זה חומר די מעניין וקראתי על זה קצת, יש המון ספרים שמדברים על זה.

Itzik200

New member
לפי מה שאני זוכר כשקראתי את מלאכים ושדים

של דן בראון (ספר מומלץ בחום) אני חושב שהם ניסו לדחוף את המדע והטכונולוגיה וכל מיני התקדמויות כשהכנסייה רצתה לעצור את ההתפתחות

theone24

New member
גם, הם נמצאים בכל דבר וכל מקום (ככה אומרים)

בספרים של דן בראון, על אף שהוא כותב שהכל מבוסס בעובדות, יש הרבה סיפורים שנועדו לשרת את הספר. אבל במידה ובמה שכתוב בספריו יש גרעין של אמת, אז כן, הם נמצאים בכל מקום ויש להם זרועות בכל העולם. בכלל, הספרים שלו מצוינים ומומלצים גם לכל מי שלא קרא את צופן דה ווינצי המעולה.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifקראתי את שני המפורסמים שלו

"צופן דה וינצ'י" ו"מלאכים ושדים" ומאוד נהנתי.

למעלה