Suck My Pop לסופ"ש

Bleed for Me

New member
תודה../images/Emo140.gif

חמוד, לא התלהבתי יותר מידי, המקורי יותר טוב.. מעניין מה גארי חשב על הקאבר חח..

Itzik200

New member
אני ממש אוהב אותו

יש לו את אחד הקולות היפים שידע הפופ האמריקאי יש לו פשוט קול טבעי זך ונעים שני הדיסקים שלו ממש מעולים גם כן, אף פעם לא הבנתי למה הוא לא ממש הצליח

candyheart

New member
זה מאוד דומה לכמה שירים מאלבומו השני

שאותם מאוד אהבתי.פופ גברי נקי כזה ונעים. זה סינגל מאלבום קרב? כי תהיתי מה איתו ואני ממש אשמח אם הוא יחזור. דרך אגב,בארה"ב הלהקה שלו דווקא די הצליחה עד כמה שזכור לי.ניגנו אותם ברדיו ובערוצי מוזיקה והיו להם כמה שירים נחמדים.

Itzik200

New member
../images/Emo45.gif כרגיל מסכים איתכם, אכן הלהקה הצליחה

לא רע בארה"ב

theone24

New member
הקרנת בכורה: Kelly Clarkson - Mr. Know It All

חיכינו חיכינו, ציפינו ציפינו, והנה הוא כאן - הקליפ לסינגל החדש של קלי קלארקסון , Mr. Know It All. http://www.youtube.com/watch?v=0C_oNMH0GTk&feature=player_embedded אהבתי, פשוט אבל מעביר את המסר ברור. הקריצות!

mix86

New member
בעיני דווקא הקליפ משעמם. אבל היא נראית טוב שם

The Gloaming

New member
קליפ ביונסה כזה...

הקליפ דיי פשוט, למרות שאותי היא ריתקה במשך כל ה 4 ומשהו דקות האלו. יש בקליפ הרבה קריצות שאהבתי. הרמיזות על כך שהיא לסבית, היא כועסת על עניין הדליפות, צופה בעצמה בקליפים ישנים. הסוף קצת בנאלי, אבל ממש אהבתי אותו. היא מחליטה לא להתייחס לכל הרכילות, ופשוט עוזבת. זה מתאים גם לאווירת האלבום, Stronger, מן תחשות חוזק נפשי, היא יותר חזקה מהשמועות והרכילויות.

theone24

New member
אולי בגלל ששמו של אף גבר לא נקשר לשמה?

לא זכור לי שהיה לה קשר רומנטי עם מישהו תקופה ארוכה, או שכן והוא בכלל לא מפורסם? בכל אופן, זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי לאחרונה.

The Gloaming

New member
Never Again לא נכתב על החתול שלה../images/Emo3.gif

אבל באופן כללי בחורות מלאות ממורמרות ופטפטניות אוטומטית כנראה מקבלות סטיגמות מסוימות. באחד הראיונות היא גם אמרה שבגלל כל השמועות על זה שהיא לסבית גברים לא מתחילים איתה כי הם חושבים שזה נכון...

theone24

New member
ברור לי שהיה לה מישהו,

אבל עצם זה ששמה לא נקשר לאף גבר מוכר או לא מוכר (למיטב זכרוני) בטח גרם לשמועות לתפוס גל.

candyheart

New member
קודם כל היא נראית מעולה.

מאוד אהבתי את המבטים לכל אורך הקליפ...רק זה הצליח לשמור אותי מעוניינת. לדעתי חרשו על הקטע עם העיתונים יותר מדי.אחרי כמה שוטים אתה מבין את הפואנטה אבל זה ממשיך לאורך כל הקליפ. סה"כ חמוד.

candyheart

New member
אוי...לא התכוונתי שרק המבטים עניינו אותי...

התכוונתי לומר שזה היה כלכך בולט,שזה דבר שגם רק בשבילו הייתי נשארת מעוניינת.

Itzik200

New member
אליעד נחום - Moving (Gettin' Freeky)

טוב שמעו, זוכרים את בר משמש? הילד הקטן אז הוא גדל, ונהייה חבר של חגית יאסו והוציא שיר שבחיים לא הייתם יודעים שהוא תוצרת הארץ!!! שיר דאנס\דאבסטפ לפנים (לפחות ברמה ישראלית) אני ממש אהבתי, אתם חייבים להביע דיעה

למעלה