Suck It Up

SilentakaPsycho

New member
Suck It Up

הצד האחר - זה לא עובר רדיו. המיקסטייפ בחוץ. ניתן להוריד מהאתר של אוקטובר www.oktober.co.il

Psycho BuZZ

New member
אחלה, סחתיין על המאמץ.

יש פה חומרים טובים, חלקם קצת לא מלוטשים, אבל מספיק טובים למיקסטייפ. שירים שאהבתי במיוחד: "עזבו אותי" עם אוקטובר, "שדים", "דופק ת'ראש בקיר" (מי זה הקובני הזה? כבר ביט שני שאני שומע שהוא מפציץ). אני ממש לא אוהב כשמשלבים שתי שפות בשיר אחד, אז הייתי מוותר במקומכם. תמשיכו לעבוד ולהשתפר.

DjGeReV21

New member
ווללאק ווללאק איזה מיקסטייפ

איי איי איזה קווכזה מוכשרים ריספקט סופסוף קצת מוסיקה הגיונית וחשמלית ביותר

2DEE

New member
ממש אהבתי תמקיסטייפ

לא עובר תרדיו\שדים\דופק תראש בקיר\maniac - זה השירים שממש אהבתי.. בעצם הכל ממש אהבתי חוץ משיר אחד וממש מעצבן "אני כאן"

SupaPlastik

New member
כבד ולאפאאאנים... אחד המיקסטייפים..

היותר מושקעים, היותר איכותיים, והיותר כבדים ששמעתי בזמן האחרון. או בכלל. האינטרו קצת נדוש. זה לא עובר רדיו שיר בועט ולפנים, אהבתי ת'בית של סייקו. עזבו אותי - אוקטובר נשאר אוקטובר. אחד השירים החזקים אם לא הכי טוב במיקסטייפ. שירו שירו - קרעתם אותי... שדים - פזמון גאוני, חולה על הבית של זי... פשוט עשה לי צמרמורת... רצח בשידור חי - הארדקור לפאאנים! דופק ת'ראש בקיר - אוניקס חזרו לשלטון!!! זי קאיי באני כאן - אמת לאמיתה... סייקו במאנייק - אחי אתה פשוט תותח באנגלית, מעדיף חומרים כאלה על מה שהולך בארה"ב בכל יום! קיצר, הפצצתם. רק חבל שזה פרוייקט כל כך קצר... השאיר לי טעם של עוד בפה (יותר מדי...)

למעלה