SuCk
mY Pop 11/10

GM1988

Well-known member
הקרנת בכורה: ליידי גאגא - AURA

ליידי גאגא שחררה קליפ מילים לסינגל הבא החדש שלה בשם Aura שכבר זכינו לשמוע בהופעה חיה.
הקליפ נראה כמו טריילר למותחן שמלווה בקטעים של מאמא מונסטר עצמה.

לא רע לטעמי, אבל לא ברור ברובו. טיפה נראה כמו מאמץ לעשות Gang Bang משלה אחרי מדונה

Aura

זה טריילר לסרט "מצ'טה 2" של רוברט רודריגז

גהגא רק משחקת בו ומופיעים בסרט גם סופיה ורגרה,דני טרחו בתפקיד "מצ'טה" ומל גיבסון האנטישמי.

אישית - לא אהבתי את השיר הזה בכלל. אומנם כבוד שהרכב ישראלי כמו אינפקטד מאשרום הפיק לה משהו אבל אני לא סובל אותם למען האמת ולא ממש אוהב טראנס. וגם שמעתי את הדמו וגם לא התלהבתי ואין לי מושג מה עפו על זה. הווקאלס טובים אבל מעבר לזה - סגנון שפשוט לא מדבר אליי וגם מאוד מיושן.

GM1988

Well-known member
גם אני לא הבנתי את ההתלהבות מהשיר הזה,

ולדעתי זו בחירה גרועה לסינגל שני.
זה נשמע כמו רצועה מהאלבום המשעמם שלה-BTW.

candyheart

New member
איזה קליפ מעצבן.

שונאת סרטים כאלה.

בקשר לשיר
- הוא בסדר כזה.באמת קצת מיושן ולא מחדש מבחינתה.אי אפשר היה להנות כראוי בגלל כל הדיבורים החופרים,אבל כרגע אני שמחה שזה לא יהיה סינגל שני.

theone24

New member
בין השירים הבודדים שאהבתי מהמופע שהיא נתנה.

הקליפ נראה כמו המשכון קצר לפאפארצי וטלפון.
אני אוהב אותה עם שיער/פיאה צהובה כזאת, כמו בתקופת טלפון.

ARTPOP

New member
אני באמת לא מבין איך ולמה האנשים בתפוז

לא תומכים בה בסיבוב הנוכחי של ARTPOP. סינגל ראשון שעושה את העובדה, Aura מצויין ומרענן והמופע באייטונס פסטיבל היה נדיר.
לא ברור מה קורה כאן.

ARTPOP

New member
תעשה טובה ותשמע את האייטונס פסטיבל

אם אתה לא מתאהב מחדש

Bright Unicorn

New member
אין ספק

הליידי מבריקה והמוזיקה שלה הכי טובה בשוק כרגע לז'אנר שלה. הרוב פה פשוט מעריץ זמרות אחרות "יריבות" לכן האנטיגוניזם לדעתי. היא פשוט משאירה לכולן אבק

המופע באייטיונז
במילה אחת- מהפנט

ARTPOP

New member
אני מאמין שהעובדה שהרוב פה מעריצי ''יריבות''

מעוררת אנטיגוניזם נכונה רק לגבי חלק מהאנשים פה. לגבי החלק השני כל השנאה וחוסר האהדה קצת מוזרים לי, כל השירים שהיא הוציאה עד עכשיו אלה שירי פופ קלאסיים באיכות גבוהה שמאוד מתאים לרוב האנשים כאן לאהוב.
ועכשיו באמת, מבחינת הרמה, לא שמעתי הרבה מאוד זמן (אפילו שנים) אוסף שירי פופ כל כך טוב, אולי אפילו מאז The Fame Monster. אני מדבר על המופע באייטונס כמובן.
אני מאוד מחכה לשמוע את האלבום ולראות מה יש לה להציע כמכלול. היא כבר זרקה כמה פעמים שלדעתה זה האלבום הכי טוב שלה ולפי מה שהיא אמרה לעומת BTW היא באמת לקחת את הזמן ועבדה עליו שנתיים (!).

אני יכול לדבר בשם עצמי שאני תמיד אובייקטיבי

וגהגא היא בטופ 10 של הזמרות אצלי וסוג של השראה אבל החומרים החדשים שלה לא מזיזים אצלי כלום. אבל הכל תלוי באלבום.

GM1988

Well-known member
נאמר בצער, אבל כרגע גם לי לא

וגם המופע אייטונז היה מופע בינוני. אהבתי דברים אחרים שם, אבל ספציפית כמופע ושירים שהיו - לא עשה לי שום דבר שאמרתי "ואוו" ...
אפילו לא צפיתי בכל ההופעה, היו מקרים שהעברתי אחרי דקה וחצי של שיר, כי זה היה מאוס כבר במקומות מסוימים.
למשל כשדיברו המון על גאגא בתחילת הדרך, לקח לי המון זמן עד שהסכמתי להיכנס לשמוע שיר אחד שלה.
כשזה קרה - התאהבתי במוסיקה שלה, במשב הרוח הטרי הזה שבא ממנה ... זה היה פנטסטי! וכששמעתי את השירים של האלבום הראשון, זו כבר הייתה תקופה של מספר ימים לפני האלבום השני, ואחרי כל ההתלהבות מגיע Bad romance והבחורה ממש כבשה אותי ברמות מטורפות! לא הבנתי איפה חומרים כאלה היו עד עכשיו, איזה כישרון!

הפעם זה קרה כמעט זהה ללפני כמה שנים, כשיצא "אפלואוז". הרגשתי שוב את החשק להגביר ווליום ולקום לרקוד מרוב הכיף של השיר הזה, שאומנם לא עושה משהו חדש מבחינת המוסיקה של היום, אבל עבורי, שאני כלכך אוהב מוסיקת אייטיז, השיר עשה את העבודה, כי הוא השראה גדולה מהמוסיקה של האייטיז.
אבל מעבר לזה - לא אהבתי שירים אחרים, והיא ביצעה מספר רב של שירים באייטונז. אז נורא חבל לי שזה ככה, ובא לי דווקא מוסיקה טובה ממנה. יכול להיות שמשהו ישתנה, אבל כרגע... מבאסת גאגא.

theone24

New member
אני מאמין שכולנו נשמע את האלבום החדש.

כן, ההופעה באייטונז לא עשתה לי את זה, חוץ מאורה המצוין, אבל אני כן סקרן לדעת איך האלבום כולו נשמע כמכלול.
כבר אמרתי בעבר שהיא אחת מהזמרות שאני הכי אוהב ומחכה לשמוע חומרים ממנה, אבל האלבום הקודם כל כך התיש אותי....אני ממש הייתי זקוק למרווח נשימה.

למעלה