נאמר בצער, אבל כרגע גם לי לא
וגם המופע אייטונז היה מופע בינוני. אהבתי דברים אחרים שם, אבל ספציפית כמופע ושירים שהיו - לא עשה לי שום דבר שאמרתי "ואוו" ...
אפילו לא צפיתי בכל ההופעה, היו מקרים שהעברתי אחרי דקה וחצי של שיר, כי זה היה מאוס כבר במקומות מסוימים.
למשל כשדיברו המון על גאגא בתחילת הדרך, לקח לי המון זמן עד שהסכמתי להיכנס לשמוע שיר אחד שלה.
כשזה קרה - התאהבתי במוסיקה שלה, במשב הרוח הטרי הזה שבא ממנה ... זה היה פנטסטי! וכששמעתי את השירים של האלבום הראשון, זו כבר הייתה תקופה של מספר ימים לפני האלבום השני, ואחרי כל ההתלהבות מגיע Bad romance והבחורה ממש כבשה אותי ברמות מטורפות! לא הבנתי איפה חומרים כאלה היו עד עכשיו, איזה כישרון!
הפעם זה קרה כמעט זהה ללפני כמה שנים, כשיצא "אפלואוז". הרגשתי שוב את החשק להגביר ווליום ולקום לרקוד מרוב הכיף של השיר הזה, שאומנם לא עושה משהו חדש מבחינת המוסיקה של היום, אבל עבורי, שאני כלכך אוהב מוסיקת אייטיז, השיר עשה את העבודה, כי הוא השראה גדולה מהמוסיקה של האייטיז.
אבל מעבר לזה - לא אהבתי שירים אחרים, והיא ביצעה מספר רב של שירים באייטונז. אז נורא חבל לי שזה ככה, ובא לי דווקא מוסיקה טובה ממנה. יכול להיות שמשהו ישתנה, אבל כרגע... מבאסת גאגא.